Şimdi Ara

hdmı kablo ile tvye baglanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hdmı kablo ile tv ye bağlanıp monütör olarak kullanıyordum . fakat belli bi süre önce kabloyu bagladıgımda ekrana görüntü gelmedi . ve bunun öncesinde hic i ayar yapmadım sadece kabloyu bagladıgım zmaan görüntü geliyordu . ve kablonun bozuldugunu dsünüp bi kablo daha aldım fakat yine aynı sorun ve hala baglanamıyorum . sizce bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir ?

• tv çözünürlülüğünemi ayarlı ekran çözünürlülüğüyle oynadınmı herşeyidene olmazsa söküp takarken hdmi girişindede sorun olmuş olabilir usblerde olduğu gibi
  • Uzun süredir kullandığında göre fn+tuş kombinasyonunu hatırlatmak gereksiz olacak ama olsun ben gene de yazmış oldum artık.
  • arkadaşlar hic bi ayar yapmadıgım icin ne tv cözünürlüğü veya tus kombinasyonu hic bi fikrim yok bu konularda daha acık konusuursanız sevinirim :)
  • ve hdmı girişini laptopuma taktıgımda dıdınt sesi gelir ya o ses gelmiyo girişte bi sorun olmus olabilirmi ?
  • Bilgisayarın görüntü özelliklerinden ikincil monitör ayarlarına bak. Hatta en temizi ekran kartını güncelle.
  • masaüstüne sağ tıkla ekran çözünürlülüğü kısmı var xp yüklüyse özellikler kısmı oradan oradan görüntü ayralarına gir taşınabilir bilgisayar ekranı var birde eğer tv yi görüyorsa onun markasını yazar tv yi seç ordan altta çözünürlülük kısmı var tv nin desteklediği çözünürlülüğe getir full hd yse 1920x1080 eğer o ekranda tv nin markası gözükmüyorsa hdmi çıkışında sıkıntı var demektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hdmi sinyal yok
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.