Şimdi Ara

HDMI kablosu ile bağlayınca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende all in one bilgisayar var msi markası. HDMI çıkışına sahip olduğu için televizyona kolayca bağlayabiliyorum ama tek kasa olduğu için ekranı kapatamıyorum veya monitörü çıkartamıyorum kasalarda olduğu gibi. Merak ettiğim, kendi ekranında görüntü ve televizyonda görüntü olduğunda ekran kartı oyunlarda veya bluray filmlerde zorlama yaşıyomudur? Şu ana kadar sorun yaşamadım ama merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: olkert

Bende all in one bilgisayar var msi markası. HDMI çıkışına sahip olduğu için televizyona kolayca bağlayabiliyorum ama tek kasa olduğu için ekranı kapatamıyorum veya monitörü çıkartamıyorum kasalarda olduğu gibi. Merak ettiğim, kendi ekranında görüntü ve televizyonda görüntü olduğunda ekran kartı oyunlarda veya bluray filmlerde zorlama yaşıyomudur? Şu ana kadar sorun yaşamadım ama merak ettim.

dostum eş zamanlı görüntü aktardığı için hiçbir sıkıntı yaşamazsın yeni ekran kartları birden çok ekranı eşzamanlı fps düşmeden aynı ses kalitesinde görüntü aktarabiliyor için rahat olsun hdmı boşuna koymamamışlar orayabence tv bağlayınca normal ekranı kapat sadece tvden görüntü gelsin iyi günler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatasaray1362 -- 15 Ağustos 2013; 10:59:36 >

• teşekkürler cevap için ama dediğim gibi msi all in one pc olduğu için ekrandaki görüntüyü kapatamıyorum veya kapanıyo ben bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olkert -- 15 Ağustos 2013; 13:14:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.