Bildirim
Hdmi Kablosu ile ses almak ??
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Prox!MuS
Arkadaşlar ekran kartimin Hdmi cikisindan tv ye hdmi kablosu ile görüntüyü cok net bir şekilde alıyorum ancak ses hala pc ye bagli hoparlorlerden geliyor. Sesin tv den gelmesini nasil sağlariz ?
hoparlör jakını çıkart...olmadı ses kartını aç oradan ayarla -
quote:
Arkadaşlar ekran kartimin Hdmi cikisindan tv ye hdmi kablosu ile görüntüyü cok net bir şekilde alıyorum ancak ses hala pc ye bagli hoparlorlerden geliyor. Sesin tv den gelmesini nasil sağlariz ?
Televizyonu varsayılan ses aygıtı olarak ayarlayın. Bu linkte nasıl yapılacağı yazıyor TIKLA -
quote:
Orijinalden alıntı: orhan
quote:
Televizyonu varsayılan ses aygıtı olarak ayarlayın. Bu linkte nasıl yapılacağı yazıyor TIKLA
yaptım teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X