Şimdi Ara

HDMI Sorunu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir 2-3 hafta önce bir kez daha aynı sorunu anlatmıştım ancak hala bir çözüm bulamadım tekrar yazma gereği duydum.

Ben Xbox ımı samsun LE32B651T3WXXC LCD tv ye HDMI ile bağlayınca teelvizyonda sinyal yok yazıyor aynı koblayla başka televizyona bağlayınca sorun çıkarmıyor yada samsung tv me aynı kabloyla bilgisyar yada uydu alıcısı bağlayınca gene sorun çıkarmıyor ancak HDMI kabloyla samsun LE32B651T3WXXC LCD tv ye bağlayınca sinyal yok yazıyor source seçeneğinden xboxı seçiyorum farklı hdmı girişlerin dende denedim ama bir türlü olmuyor scart la bağladığımda 50Hz de çalışıyor çok kötüm bir görüntü kalitesi var scartı 60 Hz ye çıkarınca oyunlara girmiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin.

Benimle aynı sorunu yaşayan birinin youtube koyduğu bir video:

http://www.youtube.com/watch?v=HSwh0vNUw-w

Ayrıca samsung un müşteri hizmetleri hiçbirşey yapmıyor sorunu anlatıyorum sorun televizyondan kaynaklı değil lütfen microsoft firmasıyla iletişime geçin dediler ayrıca telefondaki adam xbox a tbox dedi gerisi dinlemedim bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasdinbadas -- 13 Mayıs 2012; 17:06:30 >

• biri banada yardım etsin artık :(

"Şimdi bende xbox elite var. Birde samsung 3d led tv.
    Sorun şu ki xbox u hdmi ile bağlayınca hissedilir şekilde bir gecikme var.
    Oyunlar oynanmıyor :( ve sadece xbox ı bağlayınca bu sorun var pc yi
    bağlayınca bir sorun yok"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlginç hdmi sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.