Bildirim
HDMI TV ARASINDAKİ SES YOK...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Cihaz laptop değil mi ?
Tv nin marka model nedir ?
Başka bir hdmi kablosu ile denediniz mi ? -
evet laptop casper nirvana.
tv nin markası arçelik 80"
bilgisayarcıya götürdüm onun tv ye kendi kablosuyla taktı o kabloylada olmadı. format atalım düzelir dedi kendim attım kurdum ama genede ses yok -
https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=9406&lang=eng
Bu drvieri indirip kurun.
Varsa televizyonuzun ses ayarlarına girip bir fotoğraf atarmısınız ? -
Cozum bulamazsaniz tv de hdmi dvi girisine baglayin.. Ayrica baskabir ses kablosu ile pc sescikisindan tv dvi audio girisine kablo baglantisi yapin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kusura bakmayın ama Gökhan bey ne demek istediğinizi anlamadım. o proyu indirdim kurdum tekrar bağladım gene aynı çalışmıyor :((( -
ses kablosuda alıp iyice kablo kalabalığı yapmak istemiyorum. duyduğum hdmi kablosu sesde iletiyormuş diye :( -
Sesi bir turlu hdmi iletme imkaniniz olmazsa, diger dolayli yollardan tasimak. Ben hdmi ile ilettim, olmasaydi bende boyle yapardim. Oda olmazsa birkac arkadas toplanip biz seslendirirdik
arkadaşlarla toplanmanız iyi ama bence seslendirme yapmayın bence ama hdmi ile nasıl ilettiniz? nasıl başardınız_? -
Bendede iki adet ses secenegi vardi.. Hdmi aktif oluyordu. O sayfa biraz karisik, biryere dusundugun gibi tikliyorsun olmuyor, baska turlu oluyor
teşekkürler -
kablo takılı değil diyor,, kablonuzu değiştirin
bende ses almama rağmen bugün tekrar bağladım, biraz uğraştım; hoparlor simgesi+karıştırıcı+sistemsesleri+kayıttan yürüt+ hdmı bölümü+aşağıda varsayılanyap+sesgeldi.. aynı yol galiba -
PC ye sadece hdmi takılı değil mi?
Driver Sweeper ile silin olmadı tekrar yükleyin. İntel grafik denetleyicisinden bir bakın olmadı. -
Bendede öyle bir sorun olmuştu. Kablo sesi bazen iletmiyor olabilir. Başka bir kablo deneyin derim ben..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X