Şimdi Ara

HDMI TV ARASINDAKİ SES YOK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VARSAYILAN OLARAK HDMI SES OLARAK AYARLAYAMIYORUM. TV ARASINDA HDMI KABLOSUNU TAKTIĞIMDA TV EKRANINDA GÖRÜNTÜ VAR SES YOK. RESİMDEKİ
    HDMI YERİNE SAĞ TIKLAYIĞ VARSAYILAN OLARAK KULLAN DİYECEM AMA OLMUYOR... LÜTFEN YARDIM EDERMİSNİZ? :(((
     HDMI TV ARASINDAKİ SES YOK...

• Cihaz laptop değil mi ?

Tv nin marka model nedir ?

Başka bir hdmi kablosu ile denediniz mi ?
  • gokhanbilgin kullanıcısına yanıt
    evet laptop casper nirvana.
    tv nin markası arçelik 80"

bilgisayarcıya götürdüm onun tv ye kendi kablosuyla taktı o kabloylada olmadı. format atalım düzelir dedi kendim attım kurdum ama genede ses yok
  • https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=9406&lang=eng

Bu drvieri indirip kurun.

Varsa televizyonuzun ses ayarlarına girip bir fotoğraf atarmısınız ?
    Cozum bulamazsaniz tv de hdmi dvi girisine baglayin.. Ayrica baskabir ses kablosu ile pc sescikisindan tv dvi audio girisine kablo baglantisi yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kusura bakmayın ama Gökhan bey ne demek istediğinizi anlamadım. o proyu indirdim kurdum tekrar bağladım gene aynı çalışmıyor :(((
  • ses kablosuda alıp iyice kablo kalabalığı yapmak istemiyorum. duyduğum hdmi kablosu sesde iletiyormuş diye :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • omersari O kullanıcısına yanıt
    Sesi bir turlu hdmi iletme imkaniniz olmazsa, diger dolayli yollardan tasimak. Ben hdmi ile ilettim, olmasaydi bende boyle yapardim. Oda olmazsa birkac arkadas toplanip biz seslendirirdik

• arkadaşlarla toplanmanız iyi ama bence seslendirme yapmayın bence ama hdmi ile nasıl ilettiniz? nasıl başardınız_?
    Bendede iki adet ses secenegi vardi.. Hdmi aktif oluyordu. O sayfa biraz karisik, biryere dusundugun gibi tikliyorsun olmuyor, baska turlu oluyor

• teşekkürler
    kablo takılı değil diyor,, kablonuzu değiştirin
    bende ses almama rağmen bugün tekrar bağladım, biraz uğraştım; hoparlor simgesi+karıştırıcı+sistemsesleri+kayıttan yürüt+ hdmı bölümü+aşağıda varsayılanyap+sesgeldi.. aynı yol galiba
  • PC ye sadece hdmi takılı değil mi?

Driver Sweeper ile silin olmadı tekrar yükleyin. İntel grafik denetleyicisinden bir bakın olmadı.
  • Bendede öyle bir sorun olmuştu. Kablo sesi bazen iletmiyor olabilir. Başka bir kablo deneyin derim ben..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.