Şimdi Ara

## HDR FOTOĞRAFLAR ## (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.260
Cevap
14
Favori
166.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rasim888

quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

rasim888

çok teşekkür ederim canon a720 ile çekmiştim şimdi birsorum daha olacak bende şmdi canon g12 var ve raw formatındaki fotolara hdr uygulamak istiyorum ama açtıktan sonra her tarafı turuncu oluyor sebebi nedir anlıyamadım

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

bu şekilde

yav ne uğraşıyon raw maw, ben bi tura çıkıyorum 300-500 fotoğraf çekiyorum, her bir raw fotoğraf 50 mb, buna memory kard değil laptop takmam lazım, hadi onu bir yana bırakalım 500 tane fotoyu kim manuple edecek, hadi onuda bir yana bırakalım kimde o kadar vakit ve sabır var, haa başka işin yoktur bu işten ekmek yiyondur o ayrı saygı duyarım...

hobi olarak fotoğraf cekmekle uğraşıyorum genelde jpeg cekiyorum zaten sadece deneme amaclı bakayım dedim ham olarak ama böyle bir sorun cıkyor boyut genelde 10 15 mb arası değişiyor 10 mp de cekiyorum sende makine nevar bu arada

• normalde açtığımda oluyor, hdr uyguladığımda böyle oluyor yada jpeg cevirdiğimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 15 Aralık 2010; 0:06:16 >
  •  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##

@rasim tamam kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 15 Aralık 2010; 0:02:17 >
  • @kerim35

fotoğrafta karanlık alanlar ve detay kayıpları var, işin can alıcı kısmı burası (eleştiri istemiyorsanız belirtmeniz kafi)

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##
  • eleştirilmek için eklıyorum konuya o yuzden sorun değil teşekkürler şimdi eli yuzu süzelmiş fotografın. birdahakıne daha ıyı ıncelemem gerekıcek farketmemıstım o bolgeyı çatıya yoğunlaştıgımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 15 Aralık 2010; 0:32:31 >
  • ps cs4 de nasıl hdr yapılır resimli anlatım veren bir link varmı ? ve en iyi hdr programı hangisidir size göre ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erws

ps cs4 de nasıl hdr yapılır resimli anlatım veren bir link varmı ? ve en iyi hdr programı hangisidir size göre ?

resımlı anlatımdan ziyade video anlatımlar var. youtubede bulabılırsın. Tabi5-6 dakkalık videoyu uygulamak bazen yarım saati alabiliyor sanıye sanıye ılerlendıgı ıcın
  • aslında kısa sürede basit olarak ama aynı zamanda da kaliteli hdr yapabilen bir program arıyorum:
  • quote:

Orijinalden alıntı: erws

aslında kısa sürede basit olarak ama aynı zamanda da kaliteli hdr yapabilen bir program arıyorum:

bu program var tek fotodan yapabiliyorsun istersen daha fazla fotodan

Portable MediaChance Dynamic PHOTO HDR
  • bu makinaların hepsi prof mu ? merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: outwork

bu makinaların hepsi prof mu ? merak ettim

bu fotoğraflar çekildikten sonra bilgisayarda hdr uygulanıyor PS gibi programlarla, yani iyi bir cep telefonu kamerasıyla da fotoğraf çeksen hdr yapılabilir, bunun makinanın profluğuyla alakası yok...
  •  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

pentax topiğinden
  •  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##
  • Bakalım bunlar olmuşmu. Çok kumlanma var ama PS olmadıgı için bu kadar anca:)

## HDR FOTOĞRAFLAR ##  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##

• Bir de bu foto. Daha önceden yapılmıştı ama.

## HDR FOTOĞRAFLAR ##
  • Tek fotodan HDR yapmak için Dynamic Photo HDR 4.7 kullanıyorum.

Oldukça iyi sonuçlar yakalamak mümkün, kendi içerisinde örnekleri ile çok rahat bir kullanımı var.

Photoshop ile uğraşamayanlar ve HDR'ye giriş aşaması için tavsiye ederim.

Örnek fotolarım için:
    http://picasaweb.google.com/depofoto/HDR_Sirince#
  • bende ps den deneyeyim dedim ilk çalışmalarım eski fotolarımdan çıkardım yaptım rasim888 seninki kadar olmasada fena değil gibi

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

• quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

bende ps den deneyeyim dedim ilk çalışmalarım eski fotolarımdan çıkardım yaptım rasim888 seninki kadar olmasada fena değil gibi

• 1. PS ile yapıldı 2.Dynamic-Photo HDR ile yapıldı

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 20 Aralık 2010; 20:51:24 >

•  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.