Bildirim
## HDR FOTOĞRAFLAR ## (87. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
normalde açtığımda oluyor, hdr uyguladığımda böyle oluyor yada jpeg cevirdiğimde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 15 Aralık 2010; 0:06:16 > -
@rasim tamam kusura bakma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 15 Aralık 2010; 0:02:17 > -
@kerim35
fotoğrafta karanlık alanlar ve detay kayıpları var, işin can alıcı kısmı burası (eleştiri istemiyorsanız belirtmeniz kafi)
-
eleştirilmek için eklıyorum konuya o yuzden sorun değil teşekkürler şimdi eli yuzu süzelmiş fotografın. birdahakıne daha ıyı ıncelemem gerekıcek farketmemıstım o bolgeyı çatıya yoğunlaştıgımdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 15 Aralık 2010; 0:32:31 > -
ps cs4 de nasıl hdr yapılır resimli anlatım veren bir link varmı ? ve en iyi hdr programı hangisidir size göre ? -
quote:
Orijinalden alıntı: erws
ps cs4 de nasıl hdr yapılır resimli anlatım veren bir link varmı ? ve en iyi hdr programı hangisidir size göre ?
resımlı anlatımdan ziyade video anlatımlar var. youtubede bulabılırsın. Tabi5-6 dakkalık videoyu uygulamak bazen yarım saati alabiliyor sanıye sanıye ılerlendıgı ıcın -
aslında kısa sürede basit olarak ama aynı zamanda da kaliteli hdr yapabilen bir program arıyorum: -
quote:
Orijinalden alıntı: erws
aslında kısa sürede basit olarak ama aynı zamanda da kaliteli hdr yapabilen bir program arıyorum:
bu program var tek fotodan yapabiliyorsun istersen daha fazla fotodan
Portable MediaChance Dynamic PHOTO HDR -
bu makinaların hepsi prof mu ? merak ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: outwork
bu makinaların hepsi prof mu ? merak ettim
bu fotoğraflar çekildikten sonra bilgisayarda hdr uygulanıyor PS gibi programlarla, yani iyi bir cep telefonu kamerasıyla da fotoğraf çeksen hdr yapılabilir, bunun makinanın profluğuyla alakası yok... -
pentax topiğinden -
-
-
-
Tek fotodan HDR yapmak için Dynamic Photo HDR 4.7 kullanıyorum.
Oldukça iyi sonuçlar yakalamak mümkün, kendi içerisinde örnekleri ile çok rahat bir kullanımı var.
Photoshop ile uğraşamayanlar ve HDR'ye giriş aşaması için tavsiye ederim.
Örnek fotolarım için:
http://picasaweb.google.com/depofoto/HDR_Sirince# -
bende ps den deneyeyim dedim ilk çalışmalarım eski fotolarımdan çıkardım yaptım rasim888 seninki kadar olmasada fena değil gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: y@s@r
bende ps den deneyeyim dedim ilk çalışmalarım eski fotolarımdan çıkardım yaptım rasim888 seninki kadar olmasada fena değil gibi
-
1. PS ile yapıldı 2.Dynamic-Photo HDR ile yapıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 20 Aralık 2010; 20:51:24 >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X