epeydir hdsmart için araştırma yapmaya çalıştım , birçok kimse alma , değmez vs. dedi, ben yinede düne kadar araştırdım :)
benim amacım GS maçlarını seyretmek , evde DT+ var , 599 + 299 TL gözden çıkarttım GS iyi transferler yaptı Avrupada ne yapacak diye merak ediyordum. neyse dün tekrar aradım müş.hiz. 299 TL maçlar için yetmez ayrıca spor paketi de alacaksınız dedi yani 199 daha verecekmişim , bu neden web sayfasında yazmıyor dedim , cevap olarak bilmem dedi :)
şimdi ; acaba MH deki kız yanlış mı biliyor diye de şüphelendim ama riske girmeye geek yok diye vazgeçtim bu sevdadan
paylaşayım dedim.
Spor paketi üyesi olman gerekiyor ayrıca. Fiyatı da 199TLdir.
nasıl yanı hd smart alıcan full hd paket alıcan bı spor paketı alman mı gerekıyor
benim duyduğuma göre, kiralama sistemi ile hd kanallar dahil full paket açık aylık 50 tl ödeme 12 ay taahhütlü,( tabi cihaz dahil )
şimdi musterı hızmetlerını aradım kırama yontemı ıle ayda 50 tl taahhutlu pekı dedım satın alırsak 625-800 arası hd smart vede full hd paket almanız gerekıyor dedı pekı bunun yanında ayrıca spor paketı almamıza gerek varmı dedım hayıt full hd pakette spor kanalları acık dedi ıkı teyıt ettırdım gerek yok dedı ne iş?
kurulum ıcın d smart bayı aradım full hd paket 50 tl 12 ay sozlesmelı sozlesme bıtınce tekrar 12 ay 50 tl odemelı ve sonrasında cıhaz bızım oluyormus istemessek 12 ay sonunda ıade edıyormusuz begenırsek devam edıyoruz bıde ısın ıcnde aktıvasyon parası 40 tl var tabı canagın varsa canal yoksa 70 tl canak ucretı
peki bu kiralama olayında internet de dahil mi 50 tl içerisine bazı sitelerde gördüm ama emin değilim. . ben de hd smart almayı düşünüyorum internette 2. el cihazlar da var 450 civarına ama kiralama olayında internette varsa bu bana baya uyuyor
quote:
Orijinalden alıntı: sweet81
nasıl yanı hd smart alıcan full hd paket alıcan bı spor paketı alman mı gerekıyor
kız yanlış biliyor bence full hd paketin içinde spor paketindeki kanallarda var internetteki tanıtımında. bu durumda eğer alırsan ve çıkmazsa bu kanallar dava açabilme hakkın var
Şuan 50 ytl aylıkmı? Bunlar lig ihalesini alırsa ayvayı yedik desenize.
quote:
Orijinalden alıntı: loko
zaten bır soz var ya gelen gıdenı aratır dıye gor bak bunlar gelsın lıg tv aylık 100 tl asagıya alamassın
quote:
Orijinalden alıntı: sweet81
quote:
Orijinalden alıntı: loko
zaten bır soz var ya gelen gıdenı aratır dıye gor bak bunlar gelsın lıg tv aylık 100 tl asagıya alamassın
şuanda 50 ytl alan en degerli yayın ihalesini alırsa 100ytl den aşagıya yapmaz tabi.Hatta yeni bir uydu alıcıda almaya şart koşar.Umarım o ihaleyi Trt alır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme