Şimdi Ara

He Got Game

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bu filmi internetten indirdim, ama Türkçe altyazısını bulamıyorum. Divxplanet'e felan da baktım, bulamadım. Bilenler vardır; filmde Ray Allen ve Danzel Washington oynuyor. 1998 yapımı bir film. Elinde olanlar varsa yardımcı olabilirler mi? Ya da yoksa nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

• ...
  • yanlıs yere geldin kocumi burda iilegal icerik veya altyazı bulunmaz... google yazcaktın herhalde yanlıslıka buraya yazdın...
  • ray allen film mi cekmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: arfeiniel

ray allen film mi cekmis

Evet 1998'de bu filmde oynamıştı.

Ayrıca Google'a da baktım ama hep ingilizcesi var. İngilizcem iyi olsa çeviririm de, pek iç açıcı değil.

Yardımcı olmasanız da teşekkür ederim.
  • Evet ben çeviriyordum bu filmi fakat daha sonra uzun geldi bıraktım bu yaz belki tekrar başlarım..çok sağlam filmdir harddsik gitti diye filmde gitti linkleri pmden atarmısın..

ha bu arada hiçbiryerde yok türkçe altyazı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 1 Haziran 2008; 8:57:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

Evet ben çeviriyordum bu filmi fakat daha sonra uzun geldi bıraktım bu yaz belki tekrar başlarım..çok sağlam filmdir harddsik gitti diye filmde gitti linkleri pmden atarmısın..

ha bu arada hiçbiryerde yok türkçe altyazı..

senin yanlışın var, o filmin direktörü bendim. bu arada imzan güzelmiş. eski nickin neydi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.