Bildirim
He has returned videosu(Yeni Teaser)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Atreus, Runeterra'da Pantheon'un görüntüsünü alan ilk kişi değildi ve son da olmayacaktı. Bu kişileri öldürmek çok çok zor olsa bile, ölümsüz değillerdi. Pantheon'un son gelişi Solari tarafından büyük bir tartışma konusu olmuştu. Onun her gelişi hem nimet hem de bir lanet olarak görülürdü; çünkü Pantheon karanlık vakitlerin de alâmetiydi… -
garip bişey olacak -
Pantheon efsanevi skin diyenler var. Ben yeni şampiyon diyorum çünkü bir efsanevi skin daha yeni çıktı. O kadar yeni değil fakat bu kadar kısa sürede yeniden efsanevi skin çıkarmazlar bence. Ben Targon Dağı sayfasındaki boşluklara dayanarak yeni şampiyon diyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ao Shin geldi hanım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pantheon rework değil. Yeni şampiyon geliyor. -
O geliyor.. İman dağıtmaya geliyor. Karthus gibi elindeki kitapla dağıtamaz ancak, gelecek. -
Yeni şampiyon geliyor -
Pantheona skin gelse nolacak allasen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ao Shin farklı bir isimle çıkacaktı odur belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 29 Şubat 2016; 23:50:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X