Arkadaşlar 80 olan charımda yeni skiller açıldı. Mesela cleric'ten healling orbit skill'i açıldı ama kullanamıyorum. Çünkü mp yetmiyo. Bunun böyle olacağını hiç bilmiyordum. İstediği mp 5k civar ama bendeki mp 4k civarı. Gerçi itemlerin alayı npc ama int ağırlıklı item giyersem bu sorun kalkar inş ortadan? Cevap ve önerilerinizi bekliyorum herkese iyi bayramlar...
5822 mp istiyodu hatırladığım kadarıyla. İtemlerinde head legs veya chest e magic özelliği basmalısın :)=
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWall
5822 mp istiyodu hatırladığım kadarıyla. İtemlerinde head legs veya chest e magic özelliği basmalısın :)
Evet şimdi araştırdım öyle yepıcaz artık. Saolasın...
aynen int ve mp bas. hem yararlı bir skill ptlerde clericin olmazsa olmazı. cleric ayana iyi kasılırsın ^^
quote:
Orijinalden alıntı: DaRxTorM
aynen int ve mp bas. hem yararlı bir skill ptlerde clericin olmazsa olmazı. cleric ayana iyi kasılırsın ^^
Maksadım da o zaten. En çok str clericler tutuluyormuş ptlerde di mi?
Orbit sadece partylerde kullanacaksın str'yse mp sıfırlaması yada yetmemesı normal bard mp basarsa pt'de bu sorun ortadan kalkıyor. Pvp'de orbit kullanma Healıng cycle kullan hem daha az mp yıyor hemde daha seri basıyor 11dg elıne saglam bır cleric rod alırsan orbit gibi hp pompalar
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
quote:
aynen kardeşim . str clericli pt uzun ömürlü oluyor. ama o ptye bard şart. Barda 90 Lv. de gelen mana orbit sayesinde mp sıkıntın ortadan kalkıyor. mp kapa healleri koy gene banamısın demez. tabi sendede biraz int olacak ^^ 90 + fln ol 102lere git direk. birazda ün yap. onlar seni çağıracaktr. . . bu arada mag phy str int fln onlarda ptye yetcek derecede olrsa gzl olr
FF gidiyorum bütün skiller max rahatım o yönden...
quote:
quote:
Aynen öyle yatmadıkları için daha çok isteniyor.
quote:
quote:
quote:
aynen kardeşim . str clericli pt uzun ömürlü oluyor. ama o ptye bard şart. Barda 90 Lv. de gelen mana orbit sayesinde mp sıkıntın ortadan kalkıyor. mp kapa healleri koy gene banamısın demez. tabi sendede biraz int olacak ^^ 90 + fln ol 102lere git direk. birazda ün yap. onlar seni çağıracaktr. . . bu arada mag phy str int fln onlarda ptye yetcek derecede olrsa gzl olr
Doğru diyorsunuz bard resmen cleric gibi partinin kalbi oluyor. Zaten genellikle wizard ve clericler mp sıkıntısına düşüyor bunu da bard hallediyor.
Bu arada bu konudanda duyuyorum 77 oldum hızla ilerliyorum İmzamada yazayım ismimi vs.
İmzamda charımın resmi var.
hayırlı olsun aynen bende boyle char kasıyorum dilersen C8 Guvenlı kasma slotunu ve 92-94 slotunu anlatabılırım Bu arada pt'de eleman olmassa ex az gelır
quote:
Orijinalden alıntı: Hols
hayırlı olsun aynen bende boyle char kasıyorum dilersen C8 Guvenlı kasma slotunu ve 92-94 slotunu anlatabılırım Bu arada pt'de eleman olmassa ex az gelır
Saol tşk ederim ama artık solo kasıyorum. Pt olursa cavede gidiyorum bazen...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme