Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
681.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13311332133313341335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu maç sırasında her turda reconnecting uyarısı alıyorum. Çok sinir bozucu. Ve bu hatayı sadece PC de oynarken alıyorum. Nasıl çözebilirim bunu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Laptopta oynarken eğer pilde oynarsam bende aynı hatayı alıyorum laptop kullanıyorsanız prize takmak yardımcı olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kartlarla 30 health yeterli mi sizce? Wild den bahsediyorum. Oyun insana agro oynamaktan başka seçenek bırakmıyor nerdeyse. Sürekli agro oynamak da bence çok sıkıcı. Ama başlangıç healthi 50 olsa bence oyun güzelleşecek. Siz de benim gibi düşünüyorsanız blizzard community forumda bununla ilgili açılmış konular var lütfen onlara destek olur musunuz? Talep çok olursa dikkate alınır bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Bence 30 yeterli. Önceden control ve combo desteler iş görüyordu aggrolara karşı fakat yeni kartlar geldikçe aggrolar daha güçlendi, diğer ikisi de tam aksine zayıfladı. Üzerine bir de gelen bazı nerfler tamamen aggronun önünü açtı. Bu dengeyi Blizzard bozdu, geri düzeltmekte onların elinde.

• Önceden 30 health bana da yeterli geliyordu. Oyunu çevirebilme şansı oluyordu önceden. Şimdi hiç kimse sahada mücadele etmiyor. Herkes direkt yüze dalıyor bam bam bam...

• 5. Tur falan bitiyor oyun aggro destelerde. Aşırı saçma. (Wild) ama işte Wild bu bi şey demeye de gelmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bi ara wild da isyan edip standart oynayım dedim aşırı sıkıcı geldi o da. Hep aynı desteler geliyordu. Çeşitlilik azdı.

• baymirza kullanıcısına yanıt
    Control desteleriyle oynayın. Dün sabahtan itibaren deathrattle resurrect priest oynadım. 16 maçta 1 hunter 2 warr 1 druid olmak üzere 4 aggro geldi. Geri kalan 12 saçma sapan desteler geldi. Bu 16 dan 10 u win. Özellikle pirate warrior bekledim, gelemiyor bir türlü. Ne oynuyorsan oyun, anti desteleri getiriyor karşına.

• 25.000 dust ım var. son 4 exp hiç yok. classic kartların hepsi tam.

2-3 tane meta deste çıkartabilir miyim standart için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 20 Mart 2022; 13:45:34 >
  • 76 pack
    5 Leg 17 epic ...

• 71 paket 5 leg 14 epic. Ayrıca amazon prime gaming üyeliğiniz varsa 1 legendary de oradan kazanabilirsiniz.

• Yeni expansionu nasıl buldunuz arkadaşlar? Oyunu batırmışlardı şimdi iyice içine etmişler. Rakip ikinci turda yere beş tane mech serdi maşallah. Boşuna legendary saymayın bir anlamı kalmadı bence.

• Daha reno,brann,ragnaros,antonidas desteleri çıkmadı. Çıksın sen ondan sonra gör cümbüşü

• huawei tablet ten oynayabilen var mı? onceden acıyordu simdi login olmuyor

• androidde oyun login olmuyor blizard bi zuku dogrultamiyor birak artik su oyunun haklarini orrrman cocugu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu prime gaming ile gelen 1 legendary çok az değil mi ya. 2-3 paket falan da verseydi bari.

76 pack açtım 5 leg çıktı hocam paketleri para ile alsan 90 euro(1400 TL) yani ben exp başında para versem leg başına 280 TL ödiyecektim prime 2 ayda bedava 2 leg verdi bence gayet cömert bir davranış

• napervasız kullanıcısına yanıt
    Battle net hesabıni Facebook ya da Google a bağlayıp öyle girince oluyor

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

wtf?

• HS android fiyatlamasina 'guncelleme' gelmiş. Hersey x3 yapmışlar, insaf orada da varlığını yitirdi. F2p devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13311332133313341335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.