Güncel metayı bilmiyorum, 2 ay kadar önce HS illetinden kurtuldum. Bir Sylvanas fanboy olarak yorum yaptım :) Sylvanas iyidir,ne yapsa yeridir. O ne eylerse güzel eyler. |
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1331. sayfa)
-
-
Siz hangisini seçtiniz hocam ?
-
Standart oynuyorum pirate warrior, wild a geçiyorum pirate warrior. Kusacağım artık, 11 oyun oynadım 8 i aynı class. Ama adamlar hala mage i nerf lüyorlar. Yeni paket geliyor gram merak etmiyorum artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bırakma sebebim tam olarak buydu.
Kendi oluşturduğum deste ile Legend olmuş olmama rağmen, meta mevzusuna dayanamayıp oyunu sildim.
Pirate warrior öncesi de çok kötüydü. Questlock/Quest Mage.
Pirate warrior iyice zıvanadan çıkardı durumu, sildim kurtuldum.
Magic the Gathering oynuyorum, hem kafam rahat hem keyif alıyorum.
-
horde seçtim.
mini setide aldım.ama boşuna aldım gibi hangi decki yapıcam hazır decklerde bile göremiyorum kartları.
bir tek warrior var pirate kullanılan..
boşa almışım gibi hissediyorum zaten 15 gün sonra yeni exp. gelicek.işlevsiz olacak
-
mini seti kullanarak hangi decki yaptınız ve setten kaç kart kullanılıyor ?
ve 7 aralıkta yeni exp geliyor.
soyguncu bunlar
-
Ben en çok smite legini kullandım ama shaman rare minyonu shudderwock destelerine güzel support kartı, druid piratesi bozukken kullandım sonra fixlediler
2000 gold 4 leg her türlü değer bence
Rogue legi için deck denediler ama nasıl tam bilmiyorum
Google play storeda fiyatlar mı güncellendi. 250 tllik 40lı paket 530 tl falan olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40lı paket 560 tl olmuş hatta. Kur güncellenmiş fiyatlar inanılmaz artmış. Gerçi kur değerinin çok altında satılıyordu çok uzun zamandır. Böyle bir zam geleceği belliydi
önceden kaçtı ?
-
Google play'de daha ucuz olması lazım
-
Google play'e de zam gelmiş bugün. Eskiden ucuzdu
Öyleydi hocam 250 tlydi bugün 560 tl olmuş.
Şu an düzelmiş gözüküyor fiyat. Herhalde bir yanlışlık oldu. Sabah baktığımda uçuyordu fiyatlar şimdi eski haline gelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 21 Kasım 2021; 17:14:47 >
şu son questleri anlayan var mı ?
-
Honor questlerini soruyorsan, 11 ocaka kadar oynadığın her standart veya wild modunda seçtiğin factiona bağlı honor kazanıyorsun ve kazandıkça rütbe atlayıp kart kazanıyorsun. Son rütbede golden drektar veya v. stormpike veriyor. Wow a benzetmeye çalışmışlar.
68 pack 2 Legendary nasıl.........
63 paket 5 legendary. Nerede çöp leg varsa hepsi geldi.
güncelleme : 64 pack 6 legendary
62 pack 5 legendary.
en dandik açılışlarımdan biri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 8 Aralık 2021; 15:38:58 > -
78 paket 6 legendary biri golden. Çok verimli bir açılış oldu çıkan leg lerde iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X