Bildirim
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lyzard
Lyzard#2788
An itibariyle warlock ile rank 10 dayim, deste kart konusunda bilgi alisverisi yapabilirsek super olur
battletag ınızı ekledim. Müsayit olduğunuzda 2 3 oyun atalım. Destelerimiz hakkında bilgi alışverisinde bulunuruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lyzard
Lyzard#2788
An itibariyle warlock ile rank 10 dayim, deste kart konusunda bilgi alisverisi yapabilirsek super olur
Ekledim hocam başarılar. Warlock deck Ranked' da çok etkili. -
Eşleştirme sistemi online kişilerle oluyor di mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Crescent Moon
Eşleştirme sistemi online kişilerle oluyor di mi?
Evet Practice modu dışında rakiplerin hepsi gerçek kişi. -
-
Kart üstünlüğü her şey yahu , elimdeki kötü kartlarda 16-17 rankede geldim daha 3 gün oldu başlayalı adam Argent commander , Defender Of Argus filan çıkartıyor tam yerinde yapabileceğim hiç bir şey kalmıyor.Böyle işlevsel kartlarda bende olmadığı için kalas gibi kartlarla bir şey yapamıyorsunuz .. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pend0s
Kart üstünlüğü her şey yahu , elimdeki kötü kartlarda 16-17 rankede geldim daha 3 gün oldu başlayalı adam Argent commander , Defender Of Argus filan çıkartıyor tam yerinde yapabileceğim hiç bir şey kalmıyor.Böyle işlevsel kartlarda bende olmadığı için kalas gibi kartlarla bir şey yapamıyorsunuz ..
Doğru söylüyorsunuz bazı kartlar oyunun gidişatını tamamen değiştiriyor. -
Warlock ile baya yenildikten sonra shamana bir bakayım dedim; rakibin 30 hpsi, benim 2 hp varken bloodlust verip 9 damage'i olan gurubashi berserker'a windfury verip şovu izledim. Adam battletag ekleyip sövdü -
quote:
Orijinalden alıntı: Illidán Stormrage
Warlock ile baya yenildikten sonra shamana bir bakayım dedim; rakibin 30 hpsi, benim 2 hp varken bloodlust verip 9 damage'i olan gurubashi berserker'a windfury verip şovu izledim. Adam battletag ekleyip sövdü
Double Blood Lust çok ağır bende her seferinde Venture Co. Merc.' e windfury verip double bloodlust veriyorum genelde oyun orda bitiyor. Kaydedebilirsem güzel bir video hazırlamayı düşünüyorum
-
bende bi defasında kartın birinde dps yi tam olurken 36 yapıp koymustum. isin kotusu koymadan evvel sorry deyip oyle koymustum.
o adamın yerinde olmak istemezdim. -
selam, konu adı yanlış olmuş, heroes of warcraf yazmışsınız, düzeltirsiniz umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: khalef
selam, konu adı yanlış olmuş, heroes of warcraf yazmışsınız, düzeltirsiniz umarım.
Gözümden kaçmış teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: jubeii
bende bi defasında kartın birinde dps yi tam olurken 36 yapıp koymustum. isin kotusu koymadan evvel sorry deyip oyle koymustum.
o adamın yerinde olmak istemezdim.
Priest' in bir taneside geçen gün light well atıp 2 kere +2 hp verdi birde 2 kere double minion health yaptı Inner Fire ile birleştirdi 28 damage oldu fakat neye karşı oynadığını unuttu Hex'i yedi beynine
-
Warlock oyun başında abartı burst dmg yapıyor. Yakında nerf gelir. Warlockun biri 6 manada topladamda bana 36dmg vurdu daha ortaya kart koymadan. -
Şu Warlock' la nasıl oynuyorlar anlamıyorum ya bir ben beceremiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: L[A]hor
Şu Warlock' la nasıl oynuyorlar anlamıyorum ya bir ben beceremiyorum.
Soulfire × 2
Argent Squire × 2
Blood Imp × 2
Flame Imp × 2
Mortal Coil × 2
Power Overwhelming × 2
Voidwalker × 2
Bloodmage Thalnos × 1
Demonfire × 2
Dire Wolf Alpha × 2
Faerie Dragon × 2
Harvest Golem × 2
Shadow Bolt × 2
Shattered Sun Cleric × 2
Defender of Argus × 2
Argent Commander × 1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 22 Aralık 2013; 21:16:03 > -
Birde bu buildin murloc, demon karışık versiyonu var. 6 7 manada rakibi bitiriyor. Ama oyun fazla uzarsa işin zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 22 Aralık 2013; 21:19:00 > -
Teşekkürler. En kısa sürede deniyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: L[A]hor
Teşekkürler. En kısa sürede deniyeceğim.
Rankedda çok denk geliyor. Son 10 oyunumda 5 yada 6 kez warlock geldi hepside hemen hemen buna yakın build kullanıyorlardı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X