Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dedehakan

rank oynuyorum dun tum gun oynadim.. dun gece 13 deydim. gece 12ye kadar rank 19a kadar geriledim.... son 1 saattir hic yenilmedim suanda rank 13teyim... :D karsima paladin cikti:) bunda yenilecem sanirim

destede hic degisiklik yapmadim... sacma degil mi?

edit: yanilmisim yenilmeden devam ediyorum:D rank 12 1 yildiz oldum
    edit2: ustteki editten sonra rogueyi yendim... sonra 2. paladin cikti. onda 1 cani kalmisken yenildim..:( 12-2yildizda seri bozuldu

Bende ona dikkat ediyorum özellikle saat gece 11 den sonra çok acayip oyuncular geliyor karşımıza sırf benim için mi böyle bilmiyorum. Sabah erken saatlerde girdiğimde sabah 9 gibi yani Arena da dahil gelen oyuncular oyunun H sinden anlamayan oyuncular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde ben de hepsini 11-12 yaptım ama gold vermedi.
  • Şu an oyunda bakım filan mı var giremiyorum oyuna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Şu an oyunda bakım filan mı var giremiyorum oyuna?

Çarşamba ve perşembe günleri standart bakım günleridir. Battle.net desktop uygulamasında altta kırmızı şerit içerisinde yazar eğer yazmıyorsa modemi kapatıp açın düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

Çarşamba ve perşembe günleri standart bakım günleridir. Battle.net desktop uygulamasında altta kırmızı şerit içerisinde yazar eğer yazmıyorsa modemi kapatıp açın düzelecektir.

ne zaman girebiliriz
  • 2manada 9-9 miyon Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] ve hazin sonu Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyanuré

quote:

quote:

ne zaman girebiliriz

Şuan açık oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

2manada 9-9 miyon Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] ve hazin sonu Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Resim ps mi? manalar çok azda :)

İnnervateyi unutmuşum herhalde öyle yaptın oda coinle kesti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombilibom193 -- 6 Şubat 2014; 14:35:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bombilibom193

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

2manada 9-9 miyon Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] ve hazin sonu Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Resim ps mi? manalar çok azda :)

Hayır 5 dk önce kendim çektim. oyun başında 1 inervate 2 argent squire ve 1 tane blood knight geldi. ilk el 1 tane argent ı koydum. Daha sonra innervate basıp manamı 4 e çıkarıp argent ve blood knight ı kullandım.

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
    İkisi de useless sanki discheant etsem mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

illidan oyun başlarında kullanmalık bi kart. diğeri ise elinde bekletip canın azalınca ya da rakibin elinde hiç kart yoksa(yani bikaç tur yaşayacağına eminsen) direk oynanabilecek bi kart. disenchant etmeye gerek yok bence. ama illidanı oyun sonu oynayaksan enazından ardından oynayabileceğin 1-2 kart olsun. çünkü 5 can oyun sonu fazla bişey değil. şahsen adamın teki illidanı önüme atıp end turn dedi bende onu koyuna çevirdim. hiçbi işi yaramadı. ama Alexstrasza oyunu döndürdü bi oyunda kaybettim.

oyun başı derken zaten 6 mana istediğinden 6 manan olduğu anda oynayacaksın duruma göre. hatta mümkünse mana artıran bi kartın varsa oyun başına daha yakın illidan kullanılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 6 Şubat 2014; 19:42:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyanuré

quote:

quote:

ne zaman girebiliriz

Bakım olduğu zaman en fazla 2 saat sürer ekstra bir durum yoksa tabi.
  • quote:

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• Nihonto kullanıcısına yanıt
    yalnız bu adam çok noob oynamasına rağmen şansa kazanmış.özellikle başta seçtiği kartlar tam bir saçmalıktı. heleki karşıdaki daha noobmuşki illidan dururken heroya saldırmış.

şu kartı şuana dek oyunun başında 30 kere oynamışımdır ve ona rağmen 2 ya da 3 kere 2 tur hayatta kalmıştır(düşmanın masası boşken oynuyorum kartı). anında bi yolunu bulup öldürüyolar. yani karşıda illidan varsa anında öldürülür büyük ihtimal.
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

ama tabi bu kartın kötü olduğunu göstermez. kesinlikle destede bulunması gerekir. adam kötü oynamasına rağmen oyunu almış çünkü o kartı oyunun çok başında extra 3 manayla oynamış. yani mantıklı hamle yapmış ama geri kalan oynama stili çok anormaldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 6 Şubat 2014; 20:46:59 >

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler hocam bu arada kaç gündür miracle rogue oynuyordum bunaldım vallahi çoğu zaman yeniliyorum bırakçam, oyunu adam gibi öğrendikten sonra dönerim rogue'ye.
    Şimdilik druid düşünüyorum bi de şu bana çıkan leganderyler nedense pek kullanışlı gelmiyor yine de koydum bi sırf adı için
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
    deste bu öneriniz varsa açığım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 6 Şubat 2014; 20:57:02 >

• Leetnock kullanıcısına yanıt
    druid oynamadığımdan pek yorum yapamayacağım ama şu ancient watcher işe yarıyomu. yani ona silence atmak gerekiyo ya. bide taunt işte.
    bide argent commander yerine 1 tane stormwind championda alabilirsin. her karttan ikişer ikişer olacak diye bi şart yok nede olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 6 Şubat 2014; 21:06:07 >
  • quote:

Illıdan en iyi druid ile gidiyor ve oyun sonu atılmalı direk 6 manayı görünce değil. Illıdan kullanıp Innervate kullanıp 1 2 kart kullanmak gerçekten güzel oluyor. Bende golden Illıdan vardı bozmadan önce taktiğim şöyleydi. Illıdan+ Innervate+ Çıkan 2/1 miniona taunt basmak mana kalırsa da kart kullanmak, eğer Illıdan kalırsa sonraki turn e güzel bir üstünlük oluyor ama genellikle kalmıyor. Rakibin disable spellerini kullandırtmak lazım.

• illidan bence en iyi warlock'ta iyi alexstrasza her decke gider benim için en iyi legendary
  • Geçen el aynen öyle yaptım adam bi hellfire attı bütün yaptıklarım boşuna gitti

@[__Zahid__]

Bence çok işe yarıyor hocam slience bile kullansa sonuşta slience harcamış olacak.Slience atmazsa da taunt olduğu için öldürmek zorunda kalcak ama hem attack hem healtı çok yüksek oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 6 Şubat 2014; 21:49:43 >
  • Alexstrasza bence en iyi magelerde işe yarıyor bir pyro bir alex oyun bitirebilir bence 2 turda
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.