Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

Orijinalden alıntı: yns1988

pls nerf druid

Priest oynarken güzel güzel minyonumu boostlamışken (20-32 olmuştu herhalde) gelen bir hex tüm enerjimi bir anda içimden söküp aldı. Kahrolsun Druid.

Druid nasıl hex atıyor

Shaman'la karıştırdım ya hep karıştırıyorum.

• Beyler ben na da oynuyordum EU ya geçebiliyormuyum yoksa yeni hesapmı lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

böyle bir fotoğrafa denk geldim
  • quote:

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• quote:

• Hahaha

• Practice modda expert zorluk seviyesindekileri yenince 100 alt8n veriliyor denmis de tam olarak nasıl? Her heroyu bir kere yenmek mi gerek yenerken herhangi deckimizi secsek olur mu ben mesela mage deckimle expert warlock u yendim sonra da paladinle warriouru yendim ama yendigime dair hic bir belirti olmadi yendigim herolarin ustu gri falan olmayinca suphelendim bosuma uğraşmaym gold gelmicekse

• quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Practice modda expert zorluk seviyesindekileri yenince 100 alt8n veriliyor denmis de tam olarak nasıl? Her heroyu bir kere yenmek mi gerek yenerken herhangi deckimizi secsek olur mu ben mesela mage deckimle expert warlock u yendim sonra da paladinle warriouru yendim ama yendigime dair hic bir belirti olmadi yendigim herolarin ustu gri falan olmayinca suphelendim bosuma uğraşmaym gold gelmicekse

Herhangi bir işaret koymuyor, expert te tüm karakterleri yenmeniz yeterli, veriyor direk 100 goldu
  • Hep farkli karakter secip yensem de olur dimi amac expertte hepsinin yenilmesi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Hep farkli karakter secip yensem de olur dimi amac expertte hepsinin yenilmesi mi ?

Evet.

• Allah belanı versin anduin.Nalet şey ya akşam akşam sinirlerim bozuldu
    ANDUINNNNNNNNNNNNNNNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 5 Şubat 2014; 21:01:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Allah belanı versin anduin.Nalet şey ya akşam akşam sinirlerim bozuldu
    ANDUINNNNNNNNNNNNNNNNN

Anduin gelince karşıya arenada değilsen sur ver, sinirinin bozulmasındansa yıldız düşmek daha iyidir.
  • Şu Anduin'in canı saldırısına eşit olan yaratık sinir bozucu. Saldırısını düşeremiyorsunuz. Mecbur canını indirmek lazım ki adam ikide bir heal basıyor.
  • Arkadaşlar bu heroların üzerinde yazan sayılar, onlara ait olan sahip olduğumuz kart sayısı mı? Eğer öyleyse hepsinin 20 kartına sahip olduğumuzda ne olacak? Tek amaç ranked mi olacak?

• ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Her hero 10 lvl a gelince 20/20 basic kartları alır bütün heroların basic kartına sahip olursan 100gold veriyor görev.
  • quote:

Her hero 10 lvl a gelince 20/20 basic kartları alır bütün heroların basic kartına sahip olursan 100gold veriyor görev.

A tamamdır o zaman her heroyu 10 lelvel yapmaya bakayım, ben sadece mage ile oynuyorum ama 100 gold için değer sanırım
  • Oyunda sorun mu var ? 2 kere ranked maçtan attı.
  • 11-3 450 gold, allah bereket versin
  • rank oynuyorum dun tum gun oynadim.. dun gece 13 deydim. gece 12ye kadar rank 19a kadar geriledim.... son 1 saattir hic yenilmedim suanda rank 13teyim... :D karsima paladin cikti:) bunda yenilecem sanirim

destede hic degisiklik yapmadim... sacma degil mi?

edit: yanilmisim yenilmeden devam ediyorum:D rank 12 1 yildiz oldum
    edit2: ustteki editten sonra rogueyi yendim... sonra 2. paladin cikti. onda 1 cani kalmisken yenildim..:( 12-2yildizda seri bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 6 Şubat 2014; 4:32:31 >
  • quote:

Bu görevi ben yapamadım hepsini 11 level üstüne çıkardım hala 100 gold gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.