Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Aylık ranked konumumuza gore hedıye kartlar verılcek denmıstı acaba o sısteme gecıldımı? Bir de en fazla hangı rank e gelebıldınız ? ben 16 dan assagı dusemedım 10 lara falan ınebılen var mı ?

Legendary olmak ve ilk 100 e girmek gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfırlanmadan once rank 13 teydim sıfırlandıktan sonra bulundugum ranktan oturu madalya verdi ama ne işe yarıyor hiçbir fikrim yok
  • Ranked olayı sıfırlandı mı gene bu ay?

• beyler arkadaş eklemede problem yaşıyorum
    bunu nasıl düzelte bilirim. her yolu denedim olmuyor. patental control meselesi varmış ayar değiştir felan bilgisi olan aydınlatsın lütfen
  • legendary nasıl olunuyor ilk 100 e nasıl giriliyor acarmısınız ? yani rank 1 mi olmak gerek
  • Bu oyun insanı deli eder ya ne güzel ne zamandır lol oynamıyordum sinirden uzaktım yerine bu oyun geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Bu oyun insanı deli eder ya ne güzel ne zamandır lol oynamıyordum sinirden uzaktım yerine bu oyun geldi

aynen çok sinir yanları var :) bende rahatlamak için oynuyorum güya ama bazen çileden çıkarabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

Bu oyun insanı deli eder ya ne güzel ne zamandır lol oynamıyordum sinirden uzaktım yerine bu oyun geldi

aynen çok sinir yanları var :) bende rahatlamak için oynuyorum güya ama bazen çileden çıkarabiliyor

Ona çözüm var aslında: Karşına Anduin mi geldi? Bas surrender'ı hiç uğraşma. Karşındaki rush mı yapıyor? Adamın oyun tarzına küfür et. Doğru düzgün kart mı gelmiyor? Ana bacı küfür et. En azından sinir katsayısını azaltıyor.

Edit: Ufak bir hata yapmışım o düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 4 Şubat 2014; 18:19:12 >

• Hocam stream falan izliyorum da legandery kartlar falan oyunun gidişatını çok fena etkiliyor.Şu sıralar rogue oynuyordum ama rogue'ye sanırsam düzgün kartlar lazım en iyisi mage mi ucuz kartlar için ne önerirsiniz
  • @Leetnock
    Ben Mage destesine ödlek destesi olarak bakıyorum Rogue biraz şans işi doğruyu söylemek gerekirse. Yeni başladığınız için Mage destesi ufak eklentilerle iyi olabilir fakat önermem. Bu arada Mage' ye karşı yenildiğim için değil bunu söylememin nedeni son dönemlerde hazıladığım Druid destesi ne Mage tanıyor nede Rush warlock tanıyor tabiri caizse alayı pert hatta geçen gün Trion, Nat Pagle ve Ragnaroslu Control Paladin destesini bile zorlanmadan alt ettim işin komiği destemde sadece 1 tane legendary ve 3 tane epic kart var buna rağmen iyi iş çıkartıyor. Bence şimdilik sadece görev yapmakla yetinip gold toplayın ve Arena girin sürekli ve My collection kısmında crafting modu açarak kartlara bakın hangi sınıf hangi kartlara sahip diye. Arena' da 3-3 başlangıç çok iyidir eğer bunun neden 5-3 olmadığını veya 8-3 olmadığını seçtiğiniz kartlardaki yanlışlıkları ayrıca oynayış stili yanlışlıklarını yavaş yavaş sökerseniz 3-3 olan Arenalar 5-3 olucak daha sonrada 7-3 8-3 diye devam edecek. Neden 3-3 oldu diye hayıflanmayın bu sonuçtan sonra hatalarınızı görebiliyorsanız sorun yok.

@WildDestiny
    Rank 1 olduktan sonra yıldızları tamamlarsanız Legendary olursunuz. Legendary olduktan sonra rank düşme söz konusu olmaz fakat Legendary leveliniz artar oyun kaybettiğinizde. Rank 1'e dönemzsiniz fakat seviye 350 ye kadar geriler bu da zaten rank 9 - 10 gibi bir seviyeye eşit Legendary seviyesi 60 olduğunda rank 4 oyuncular gelir seviyeyi 1 yapmanız gerek 1-5 arası listeye giriyorsunuz o listede her ay açıklanıyor.

• Mageleri en rahat neyle yenebilirim ? Anduinle yenemiyorum nasil bir taktik izlemeliyim minyon bufflamaya gidersem sheep yiyorum rush yaparsam alan büyüleri ile temizliyor kartsiz kaliyorum

• rare göre göre sıkılmıştım, uzun zaman sonra epic de görebilmiş oldum pek işime yaramasalar da
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • Geçen nat pagle çıktı ben de yaramaz diye dusta çevirdim kotumu ettim ki ya. Nat pagle işe yarar bir kart mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Geçen nat pagle çıktı ben de yaramaz diye dusta çevirdim kotumu ettim ki ya. Nat pagle işe yarar bir kart mı?

Ben çoğu deckte kullanıyorum. Şans işi biraz, işe yarayabilir de yaramayabilir de. Ama olması iyidir.
  • 4-3 Arena gittik Paladin alayım dedim ne late game kart geldi ne hammer nede Consecerate geldi yok böyle bir şans ya.
  • Teşekkürler hocam bir de genelde EU da açık değilsiniz na'da mı oynuyorsunuz

• quote:

Teşekkürler hocam bir de genelde EU da açık değilsiniz na'da mı oynuyorsunuz

Yok hocam finalin tekinden çaktım bütünleme var onun için pek girmiyorum fakat perşembeden sonra hep burdayım.
  • Destesini denemek isteyen varsa eklesin forjustice#2550
  • Oyun başlarken beğenmeyip geri verdiğimiz kart, destenin en sonuna mı konuyor?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.