Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sıtolkır

Herkese selamlar,

40lı packten ortalama 1-3 leg çıkıyor. Kaç tane pack açılış videosu ve ya stream izlediysem hepsinde bu şekilde oldu. Daha fazlası çıktığını henüz görmedim ama 1 tane çıkan çok gördüm :) Bu yüzden 45€ verip bence pack almak maddi açıdan çok rahat değilseniz bence hiç gerekli değil. Zaten 40lı almayacaksanız daha aşağısını hiç almayın çünkü düzgün bir şey çıkma ihtimali çok az olacaktır.

150 TL vermek yerine her gün 3-4 oyun atarsanız ve Arena'nın mantığını kavrarsanız 1 ay içerisinde (ki şans faktörünü tamamen bir kenara bırakıyorum) , Arena'dan gelen kartları craftlayarak ve dustlarınızla en az 1 tane istediğiniz legendaryi yapabilirsiniz.

Bir ay boyunca hergün 3 Arena Run yapsanız 300 kartın yaklaşık 210 tanesini 2x şeklinde toplarsınız bunun yanında gelen dustlar sayesinde craft imkanı da olur bu yüzden hep söylüyorum Arena yapın ne gold ile nede gerçek para ile sakın paket almayın(maddi gücünüz iyiyse orası ayrı).

• Arena olayı %70 şans %30 yetenek işi. Dün Arena Tier List v2 kullanarak deck oluşturdum. Paladin ile 1-3 tamamladım. Bugün kendi destemi kendim hazırladım ve paladin ile 10-3 bitirdim. Şuan druid ile arenaya girdim, 0 epic ile 9-2 gidiyorum.

Innervate × 2
    Abusive Sergeant × 1
    Worgen Infiltrator × 1
    Bloodsail Raider × 1
    Faerie Dragon × 1
    Mark of the Wild × 1
    Novice Engineer × 1
    Power of the Wild × 2
    Wrath × 1
    Injured Blademaster × 1
    Mind Control Tech × 1
    Razorfen Hunter × 1
    Shattered Sun Cleric × 2
    Ancient Mage × 1
    Swipe × 1
    Druid of the Claw × 3
    Gurubashi Berserker × 1
    Silver Hand Knight × 2
    Stampeding Kodo × 1
    Boulderfist Ogre × 2
    Sunwalker × 1
    Windfury Harpy × 1
    Ravenholdt Assassin × 1

Edit: 10-3 bitti Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 3 Şubat 2014; 21:50:36 >

• Hocam beni de ekler misin yeniyim ama yavaş yavaş ögreniyoruz. Şimdilik goldları biriktiriyorum biraz oyunu ögrendikten sonra arenaya girecegim.
    jinakuma#2514
  • 'Closed' hatası alan arkadaşlar firewall ve anti-virüslerini kapatsın ya da seviyesini indirmeyi bir denesin
  • Nicki yeni gördüm çok iyi
  • Şu betaya özel kartı almak istiyorum fakat en az €10 yatırmak lazımmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Şu betaya özel kartı almak istiyorum fakat en az €10 yatırmak lazımmış.

Yok sadece Arena bileti bile alsanız kart gelir. Değiştirmediler ise en ufak ücret ödemenizde kart ekleniyor destenize fakat çok kötü bir kart daha bir kere bir desteye koymadım.

@Jinakuma
    Ekledim hoşgeldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 3 Şubat 2014; 22:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Nicki yeni gördüm çok iyi

6 ay böyle kalsın sonra eski nicke geri dönerim herhalde. Ya da ne bileyim bu sefer de Half Life ya da Diablo'yla ilgili bir nick de kullanabilirim.
  • Şimdi kredi kartı ekleyim alışveriş yapsam direk gelir mi fund eklemeden?
  • quote:

Şimdi kredi kartı ekleyim alışveriş yapsam direk gelir mi fund eklemeden?

Gelir
  • quote:

Şimdi kredi kartı ekleyim alışveriş yapsam direk gelir mi fund eklemeden?

Eğer amacın o kartı almaksa bence gerek yok. Ciddi anlamda çok kötü bir kart. Ama zaten harcayacaktıysan yatır harca.
  • Alışveriş yapamıyorum. Parental controls tarafından harcama yapmam yasaklanmış. Ebeveyn kontrolü falan da açmadım niye böyle oldu anlamadım. Ticket attım bakalım ne diyecekler.
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Battle.net' e girip üyeliğinle giriş yap daha sonra Account kısmında settings var ordan Parental Controls' u seçip bir incele.
  • Denedim. Parent e-mail yok zaten, account yerine e-maili yazıyorum mail gelmiyor hotmaile.
  • Deste için önerilere açığım.
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 4 Şubat 2014; 0:25:50 >
  • quote:

Denedim. Parent e-mail yok zaten, account yerine e-maili yazıyorum mail gelmiyor hotmaile.

Ticket atmakta fayda var.

@Leetnock
    Güncel Rogue destem. Rank 14 garantili eğer Leeroy Jenkins ve Blood Mage Thalnos eklerseniz rank 6 garanti.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 4 Şubat 2014; 0:39:00 >

• Holy nova ve şu her heal için 1 kart veren kart yüzünden 20-5 gibi olan bir oyunu kaybettim karşımdaki mage flamestrike atması üzerine 2 tane holy nova attım tahtada 5 kart falan vardı 2 si 1 draw kart veren kadındı. ardı ardına 7-8 kart çekti oyunu kaybettim şok oldum nasıl olur diye
  • yuh diyorum beyler... sansizlikta baya baya ondeyim.... Arenada rakip cikti... 4 tane legendary dosedi yere.... kuzu gibi valla... bakakaldim...

varmi bu derece sanssiz olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

yuh diyorum beyler... sansizlikta baya baya ondeyim.... Arenada rakip cikti... 4 tane legendary dosedi yere.... kuzu gibi valla... bakakaldim...

varmi bu derece sanssiz olan?

cidden bende de bir kere karşı mage 2 legendary oynamıştı arenada neden bize seçim ekranında gelmiyor acaba sadece şans mı yoksa bizim normal deckimize veya arena winimize veya ranked sıramıza göre değişiyor mu?
  • Aylık ranked konumumuza gore hedıye kartlar verılcek denmıstı acaba o sısteme gecıldımı? Bir de en fazla hangı rank e gelebıldınız ? ben 16 dan assagı dusemedım 10 lara falan ınebılen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.