Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu bir hata değil yanılmıyorsam bakım olduğunu belirten bir uyarıydı.
  • login'de sorun var sanırım
    öğlen girebiliyordum oyuna şimdi deniyorum ama giremiyorum
  • hocam shaman iyi midir bir kere oynayayım dedim casualda şu an 6 win 0 lose gidiyorum
  • @15Yasindayim
    Shaman, Mage'in silah kullanan versiyonu gibi ve birde Flamestrike gibi ağır AOE kart yok Shamanda fakat güçlü bir sınıftır tek dezavantajı Overload kartlarının bazen oyunu kaybetmenize neden olabilir.

@ozgurkendir
    Bir sıkıntı yok gibi ben girdim şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

@15Yasindayim
    Shaman, Mage'in silah kullanan versiyonu gibi ve birde Flamestrike gibi ağır AOE kart yok Shamanda fakat güçlü bir sınıftır tek dezavantajı Overload kartlarının bazen oyunu kaybetmenize neden olabilir.

@ozgurkendir
    Bir sıkıntı yok gibi ben girdim şuanda.

shaman oynarken mage,rogue ve nadiren de prieste karşı sıkıntı çekiyorum çünkü benim stratejime çok ters düşüyor ben daha çok tahtayı 7 tane minionla doldurmayı sevdiğim için
  • Riskli bir strateji hem alan etkili büyülere karşı zayıf olur ve masa hakimiyetini sağlayamazsanız çoğunu kaybedersiiniz.
  • kesinlikle riskli ama şu an 19-20 level arasında gidip geldiğim için rankedda pek iyi oyuncu geleceğini sanmıyorum
  • Ben senin yerinde olsam Shaman yerine Rogue ile oynamaya devam ederdim içinde Epic kart bile bulunmayan ucuz Rogue destesi seni en az rank 15 yıldız 3 e getirir fakat bundan sonrasında pek birsey yapamazsın diğer sınıflar da Mage dışında bu ek kartlar olmadan ilerlemek çok zor eğer dust varsa güzel bir Paladin veya Druid destesi seni en az rank 10 a kadar götürür yaklaşık 1300 dust kadar yeterli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya 7 oyun oldu... ilk 3-4 kart geliyor 5 mana 6 manalik kartlar... sonra onlari veriyorum... yerine geliyor 4-5 manalik kartlar...

hani diyecem elimde birsuru 4+ mana olsa tamam... toplamda 7 tane 4+manalik kart var... delirecem yahu...

edit: 16 tane 3- manalik kart var destemde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 3 Şubat 2014; 13:06:19 >
  • Arenada hep güzel giderken rakibin 5-10 canı kalıyor benimki 25-30. Fakat adam bi anda öyle kartlar oynuyor hep kaybediyorum.
  • Strateji değiştirmeyi deneyebilirsin ayrıca elindeki kartları mecbur olmadıkça oynama. Böylece karşı tarafa cevap verme imkanın daha fazla olur.

@dedehakan
    Kartlar arasında sinerji varsa pek sorun olmaz biraz da şans meselesi.

• quote:

Ben senin yerinde olsam Shaman yerine Rogue ile oynamaya devam ederdim içinde Epic kart bile bulunmayan ucuz Rogue destesi seni en az rank 15 yıldız 3 e getirir fakat bundan sonrasında pek birsey yapamazsın diğer sınıflar da Mage dışında bu ek kartlar olmadan ilerlemek çok zor eğer dust varsa güzel bir Paladin veya Druid destesi seni en az rank 10 a kadar götürür yaklaşık 1300 dust kadar yeterli olur.

teşekkür ederim rogue oynamaya devam edeyim o zaman bu arada arena için hangi class daha iyidir sizce hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15Yasindayim

quote:

Ben senin yerinde olsam Shaman yerine Rogue ile oynamaya devam ederdim içinde Epic kart bile bulunmayan ucuz Rogue destesi seni en az rank 15 yıldız 3 e getirir fakat bundan sonrasında pek birsey yapamazsın diğer sınıflar da Mage dışında bu ek kartlar olmadan ilerlemek çok zor eğer dust varsa güzel bir Paladin veya Druid destesi seni en az rank 10 a kadar götürür yaklaşık 1300 dust kadar yeterli olur.

teşekkür ederim rogue oynamaya devam edeyim o zaman bu arada arena için hangi class daha iyidir sizce hocam?

Önemli değil. Arenada bana göre

Mage#1
    Paladin#2
    Rogue#3
    Druid#4
    Warlock#5

• quote:

quote:

quote:

Mage#1
    Paladin#2
    Rogue#3
    Druid#4
    Warlock#5

peki kart seçmek için bana nasıl önerileriniz olabilir? kusura bakmayın yoruyorum sizi ama

edit: Arena için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick Valensi -- 3 Şubat 2014; 15:30:29 >

• çok mutluyum bugün jaraxxus u yendim canım daha az olmasına rağmen

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mage#1
    Paladin#2
    Rogue#3
    Druid#4
    Warlock#5

peki kart seçmek için bana nasıl önerileriniz olabilir? kusura bakmayın yoruyorum sizi ama

Mobil de olduğum için link veremiyorum fakat biraz geriye doğru konu içinde araştırirsaniz Arena Tier List v2 adlı linki bulabilirsin ordan Picker hakkında bilgi bulabilirsin. Önemli değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mage#1
    Paladin#2
    Rogue#3
    Druid#4
    Warlock#5

Mobil de olduğum için link veremiyorum fakat biraz geriye doğru konu içinde araştırirsaniz Arena Tier List v2 adlı linki bulabilirsin ordan Picker hakkında bilgi bulabilirsin. Önemli değil.

şu an 3 win 0 lose gidiyorum hocam sağolun

• Çok deli oldum 15 veya 40 pack açtırasım var ne yapsam ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 3 Şubat 2014; 20:38:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Çok deli 15 veya 40 pack açtırasım var ne yapsam ki

1 hafta önce 80 pack açan birisni canlı yayında izledim toplamda 2 ya da 3 legendary düştü tam emin değilim.Bunu hesaba katarak al derim elbette herkesin şansı bir olmaz
  • Herkese selamlar,

40lı packten ortalama 1-3 leg çıkıyor. Kaç tane pack açılış videosu ve ya stream izlediysem hepsinde bu şekilde oldu. Daha fazlası çıktığını henüz görmedim ama 1 tane çıkan çok gördüm :) Bu yüzden 45€ verip bence pack almak maddi açıdan çok rahat değilseniz bence hiç gerekli değil. Zaten 40lı almayacaksanız daha aşağısını hiç almayın çünkü düzgün bir şey çıkma ihtimali çok az olacaktır.

150 TL vermek yerine her gün 3-4 oyun atarsanız ve Arena'nın mantığını kavrarsanız 1 ay içerisinde (ki şans faktörünü tamamen bir kenara bırakıyorum) , Arena'dan gelen kartları craftlayarak ve dustlarınızla en az 1 tane istediğiniz legendaryi yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.