Şimdi Ara

Hearthstone : Knights of the Frozen Throne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hearthstone : Knights of the Frozen Throne

Yeni expansion'ımız belli oldu, çıkacak kartları ve mekanikleri konuşabileceğimiz yeni bir konu olsun.

Oyuna spell kart, minyon kart gibi hero kartları geliyor. Anladığım kadarıyla mevcut 9 heronun 9 adet corruption (bozulmaya) uğramış hallerini kart yapıyorlar. Legendary Death Knight Hero olarak geçiyor. Bu kartları oynadığınızda diğer kartlar gibi Battlecry efektleri olabiliyor ve yeni özellikler elde edebiliyorlar. Video'da Rexxar (Hunter) için bir örnek verilmiş.

Lifesteal özelliği geliyor. Bu özelliğe sahip bir kart rakip minyon ya da hero ya vurursa vurduğu kadar sizin heronuz can kazanıyor.

Adventure larda olduğu gibi tek etaplık bir Icecrown Citadel görev geliyor ve bedelsiz girebiliyoruz. Görevleri tamamladığımızda toplam 3 adet KoFT paketi kazanıyoruz. Prologue görevini tamamlamak da ayrıca bize rastgele bir Legendary Death Knight Hero kartı veriyor.

50 paketlik ön sipariş verenler efsanevi kılıç Frostmourne Card Back ine sahip olacak. Fiyatı şu an 49,99 €/$. Expansion Ağustos ayında çıkacak ve 24 Temmuz'dan itibaren kartlar açıklanmaya başlanacak. Uykulu yazdım eksik yazdıklarım olabilir uyarırsanız veya yeni bilgileri çıkarsa eklerim. En büyük temennim umarım oyuna daha fazla RnG kartları gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortescue -- 7 Temmuz 2017; 7:25:50 >

• Yeni Game Board

Açıklanan Kartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortescue -- 7 Temmuz 2017; 7:19:15 >

• Büyük ihtimalle Android uygulamasından 169 TL satılacak.

Gold biriktirmeye çalışırım. Wild Mode da devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 paket çok pahalı yine. kalan kartlar güzelse 15 tane parayla alırım geri kalanını goldla.
  • Lifesteal olayı gayet iyi düşünülmüş. Hero canlarını artırmamakta kararlı Blizzard, onun yerine sürekli farklı yöntemler geliştiriyor.

Corrupted hero detayları tam ortaya çıkmadı ama eğer iyi tasarlanırsa yine oyunu uzatmaya yönelik bir adım olabilir. Anladığım kadarıyla Jaraxxus gibi olacak, heroyunun yerine geçip, canı ve hero power i değiştirecek. Adventure ve Expansion birleşimi olarak gelecek sanırım. Hem solo hikayesi bulunuyor hem de 135 kart ekleniyor.

10. heroyu Death Knight olarak bekliyor herkes ama bu pakette de gelmeyecek. Hikaye olarak Ice Crown Citadel i anlatacak ve son boss Arthas Menethil olacak.
  • Uzun süredir oynamıyordum oyunu, bir defa legend olup kendi zirvemde bırakmıştım ama beni geri döndürecek gibi duruyor bu expansion

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne hız blizz hayırlı olsun.
  • Son paket beni baymıştı güzel mekanikler ekleniyor gibi tekrar yüklüyorum oyunu gold kasalım
  • ön siparişe açıldı sanırım. android üzerinde fiyat nedir arkadaşlar şu an?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

ön siparişe açıldı sanırım. android üzerinde fiyat nedir arkadaşlar şu an?

Androidde hala açılmış gözükmüyor. Bende bekliyorum

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    169 TL düşük olacağını sanmıyorum. Geçen exp malum zam yaptılar.
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bu pakette de gelmezse (ki gelmiyor) ben daha da Death Knight sınıfının geleceğini sanmıyorum. Zaten bu sefer Monk ve DH da gelmeli denecek karışacak biraz.

Lifesteal direk oyun süresini uzatan bir hamle. Jaraxxus ve Hunter Hero Card ı göz önüne alırsak, 5 6 canı kalmış bir hero 15 20 ya da 30 canlı bir hero kart oynarsa bu da oyun süresini uzatır, hele ki Hunter da gördüğümüz gibi alan vurabilme gibi bazı özellikler de oyun süresini uzatır.

Netice olarak Blizzard oyun süresini arttırmaya çalışıyor gibi ve bu harika bişey bence. En azından doğru yoldalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

169 TL düşük olacağını sanmıyorum. Geçen exp malum zam yaptılar.

Ne zaman açarlar Android için biliyor musunuz? Birde kartta verecek mi yoksa sadece kart arkalığımı veriyor? Sadece kart arkalığı ise önsiparişe değmez

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    10 paketg de bedava vermiş oluyor. 40 paket fiyatına 50 paket alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngn -- 8 Temmuz 2017; 20:24:34 >
  • Dişe dokunur bir şey yok.
    Çöpe çevirdin oyunu blizzz.
  • ngn kullanıcısına yanıt
    On sipariş olan tüm paketler 50 adet veriliyor idi. 169 TL cüzi bir fiyat olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet Ungoro'dan sonra bundan da bir beklentim yok. Oyunun içine ettiler içine.
  • 50 euro görünüyor bende 169 tl androide özel mi
  • Yeni kart. Arena da iş yapar muhtemelen.

• 2 yeni kart daha Shaman ve Rogue için.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.