Şimdi Ara

HEARTS OF İRON...MULTİPLAYER....ADAM ARANIYOR...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler internetimi aldıktan sonra multi yapmasırası geldi
    multi yapmak isteyenler belirtsin lütfen
    armageddon 1.2 vblv ....bu versiyon yoksa internetten kolayca indirebilirsiniz...taner_rona@hotmail.com...
    oynamak isteyenler
    boş oldukları günleri saatlari ve kaç saat oynaya bileceklerinin yazarlarsa sevinirim...
    allies...
    uk
    fra
    usa(pearl harbor dan sonra)
    minor..can...bra..aust
    axis...
    ger
    ita
    jap
    minor..rom..hun...arg...
    commintern...,
    ussr

bunlara oyuncu aranıyor......herkes geldikten sonra oyun saatlerinin ve kuralları belirleriz..daha önce cok açtım bu konuyu ama gelen olmadı insallah bu sefer olr...

• ben oynarım ancak internette çok aramama rağmen armegeddon u bulamadım oynarsamda arjantini alırım :)
  • hearts of iron oynucaksak kurabilirim lan danmı oynucaz yani hamachi denmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 22 Aralık 2008; 14:13:08 >
  • ben de varım.

tavsiyem: doomsday uzerine kurulan mod34
  • valkry netten oynucaz...
    arjantin olmucak öncelikli alınması gereken ülkelere var...
    armageddon int te olması lazım ...9mb bişi herhalde olmassa msn ekle msn den atayım sana...ama bize daha fazla adam lazım..
  • ben de oynarım ama hiç armageddon oynamadım
  • İndirmem,oynamam,oyunu öğrenmem lazım.Beni bekleyebilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emin ol bir aydan önce oynayamayız zaten adam bulmak zor herkes oynarım diyor fakat cok azı gelicek daha öncede olmustu...
  • doomsday oynucaksak kurarım sonuna kadar da varım ama nasıl oynucaz onu bilmiyom biraz daha bilgi lütfen
  • hasanhüseyin olayı çözdüm valkyrnet te kinse yok ama kanallar bom boş bi saat gün ayarlayalım ben varım ama doomsday kurulu bende patch siz
  • Oooo Hasan Hüseyin hoş geldin breee.. Nerdesin sen.. Ne oldu Türkçe yama.. Yedin bizi bak.

Şaka bir yana hoş geldin.. HOI3 çıkacak bak hazır ol.. BOZ la senin tepene tepene bineceğim..
  • türkçe yama hazırlıyordum resimleri bile koymustum foruma orda bir yalan yok fakat öss için aravermiştim onuda söyledim geldiğimde çoktan türkçe çıkarmışlardı bende ugrasmadım bidaha hoi3 ü sabırsızlıkla bekliyorum...ama önce bir arma 1.2 yapalım

armageddon 9mb lütfen intten indirin...yoksa ekleyin msn den atayım...

bozla tepeme binicen ...valla hoşuma gitti dişli bir rakip bendede iyi bir adam var ...büyük savaş olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.