Selamlar. HS2 ile ilgili bilgiler var mı? Ne zaman çıkar tahminen?
Teşekkürler...
Yapım aşamasında değil şu anda, rafta duran bir oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: dIsAstEr
Yapım aşamasında değil şu anda, rafta duran bir oyun.
heavenly sword güzel bi oyundu en çok sixsaxsis özelliğiyle okla adam vurma bölümü güzeldi,oyunun 2.sinin çıkmasını çok isterdim
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
heavenly sword güzel bi oyundu en çok sixsaxsis özelliğiyle okla adam vurma bölümü güzeldi,oyunun 2.sinin çıkmasını çok isterdim
Evet, ama o özelliği geç keşfetmiştim, bayağı sıkıntılıydı Neyse ki geç olmadan anladım ve keyfini çıkardım. Ben de çok istiyorum ikincisinin çıkmasını.
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhunc.
quote:
Evet, ama o özelliği geç keşfetmiştim, bayağı sıkıntılıydı Neyse ki geç olmadan anladım ve keyfini çıkardım. Ben de çok istiyorum ikincisinin çıkmasını.
Alıntıları Göster
Keşke devamı gelse... Nariko; kızıl saçlı haşin hatun.
Oyunda başta çalan müziği telefonuma zil sesi yaptım. O derece güzel.
quote:
benimde en sevmediğim bölümdü
quote:
Orijinalden alıntı: jAccuse
quote:
Alıntıları Göster
Ninja Gaiden gibi sıradan bi oyuna bile devam serisi geliyosa, Heavenly Sword un bu şekilde bitmesi kaliteli bir ex oyuna ihanet olur...
quote:
Orijinalden alıntı: decxal
quote:
Benimde vallahi en sevdiğim bölümdü...Zaten Kai çıkınca bir ayrı heycanlanıyordum...Ne güzel karakter yaratmışlar yahu
quote:
Orijinalden alıntı: bynekm
quote:
Orijinalden alıntı: decxal
quote:
Benimde vallahi en sevdiğim bölümdü...Zaten Kai çıkınca bir ayrı heycanlanıyordum...Ne güzel karakter yaratmışlar yahu
Alıntıları Göster
KAI bana heath ledgerin joker ini andiriyor
quote:
Orijinalden alıntı: LilxE07
KAI bana heath ledgerin joker ini andiriyor
Alıntıları Göster
ben cıkmıcak diye biliyordum ama inş. cıkar ps3deki ilk oyunumdu
quote:
Orijinalden alıntı: jawsiki
ben cıkmıcak diye biliyordum ama inş. cıkar ps3deki ilk oyunumdu
Alıntıları Göster
Üçleme olacak falan deniyordu da, merak ettim ne durumda
quote:
Alıntıları Göster
Bence cıkıcak ama bnmde en begendıgım ılk goz agrılarımdan ısallah devamı cıkarda:D
Nariko la kapısmak hıc de fena dgldı
quote:
Yapımcısı Ninja Theory, multi-platform oyun yapmak istiyormuş sanırım, ondan rafa kaldırmışlar. Devamının gelmesini ben de isterdim, Naruko 'yu Anna Torv seslendiriyorken hele
quote:
quote:
Yapımcısı Ninja Theory, multi-platform oyun yapmak istiyormuş sanırım, ondan rafa kaldırmışlar. Devamının gelmesini ben de isterdim, Naruko 'yu Anna Torv seslendiriyorken hele
Hadi ya, tüh, neyse kısmet Teşekkürler bilgiler için..
quote:
quote:
quote:
Hadi ya, tüh, neyse kısmet Teşekkürler bilgiler için..
Alıntıları Göster
ne nalet bi oyun ya ölmek bilmiyor boost mudur nedir... şu yıldırımları nasıl geri gönderiyoruz..bazen şansmıdır nedır oluyor ama beceremiyorum surekli? acil yardım olursa sevinirim! teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: 120slim_fintr
ne nalet bi oyun ya ölmek bilmiyor boost mudur nedir... şu yıldırımları nasıl geri gönderiyoruz..bazen şansmıdır nedır oluyor ama beceremiyorum surekli? acil yardım olursa sevinirim! teşekkürler...
Alıntıları Göster
hiçbişey belli değilllll
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
hiçbişey belli değilllll
Alıntıları Göster
Ben oyunu ps3 cafede oynadım ve ingilizceyi bildiğim için pekçok konuşmayı anlıyordum.Şu narikonun düşmanı bir deli adam vardı.O çok güldürüyordu beni.Mesela bi sahnede deli gibi bağırıyordu felan.Hoşuma gitmişti oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: Clanox
Ben oyunu ps3 cafede oynadım ve ingilizceyi bildiğim için pekçok konuşmayı anlıyordum.Şu narikonun düşmanı bir deli adam vardı.O çok güldürüyordu beni.Mesela bi sahnede deli gibi bağırıyordu felan.Hoşuma gitmişti oyun.
Alıntıları Göster
pardon net açıklama olmamış sanırım şu nalet son bölüm varya norikomudr ne karın agrısıysa onun ile şu baş düşmanı olan...son bolum yuvarlak halkanın içinde dövüştükleri bölüm...boost mudur nedir habire sarı mavi yıldırımlar atıyor..geri göndermek gerek oldurmek için ama hangi kombinasyon yapıyorum bı kac kere ama hep olmuyor..ne cins olaydır anamadım
Çok kaliteli bir oyundu. Keske devamı gelse.
quote:
Orijinalden alıntı: iscanthere
Çok kaliteli bir oyundu. Keske devamı gelse.
Oyunun devamı ile ilgili şu an henüz bir bilgi yok fakat yapımcı hikayeyi bitirmek istemiyor.
Şu an yine Andy Serkis ile beraber multiplatform olarak çıkacak Enslaved adlı bir oyun üzerinde çalışıyorlar. Bu oyunda da cut scene'lerin tadından yenmeyeceğine eminim. Heavenly Sword'daki cut scene'ler şu an bir oyunda kullanılmış gelmiş geçmiş en iyi motion capture sistemini kullandığı için ayrı bir kaliteliydi. Bildiğim kadarıyla Gollum'un kayıdının yapıldığı Yeni Zelanda'daki studyoları kullandılar.