saolun yardımlarınız için soruya bak gelen cevaplara bak
Yapacaksa Santa Monica yapsın devamını bence...
Eğer ikinci oyun gelirse gerçekten çok iyi olur. Bence böyle efsane klasmanına girebilecek bir oyun seri haline getirilmeli.
Keşke gelse de hikayenin nasıl ilerledeğini görebilsek. Heralde satışları beklendiği gibi olmadı ve devam oyunu yapılmadı. Ps3'te kullanılan en iyi ara sahneler mevcuttu. İlk çıkan oyunlardan olmasına rağmen baya büyük iş başarmışlardı.
kalede okla milleti vurduğumuz bölümü geçemedim gıcık oldum orada bıraktım oynamadım oyunu. oynasammıydı çok şey kaybetttim mi bilmiyorum. oklu bölüm beni korkutuyor yoksa oynamayı düşünebilirm. köprüden gelen adamları okla vurmamız gereken yeri geçmenin başka kolay yolu yokmu ??
quote:
Orijinalden alıntı: bigbooss
kalede okla milleti vurduğumuz bölümü geçemedim gıcık oldum orada bıraktım oynamadım oyunu. oynasammıydı çok şey kaybetttim mi bilmiyorum. oklu bölüm beni korkutuyor yoksa oynamayı düşünebilirm. köprüden gelen adamları okla vurmamız gereken yeri geçmenin başka kolay yolu yokmu ??
/>
'e basılı tutup, sixaxis ile oku yönetiyoruz. Siz heralde normal aim ile vurmaya çalıştınız. Bir kaç denemeden sonra çok rahat geçersiniz. Hiç zorlayıcı bir şey yok.
quote:
.son bolum yuvarlak halkanın içinde dövüştükleri bölüm...boost habire sarı mavi yıldırımlar atıyor..geri göndermek gerek oldurmek için ama hangi kombinasyon yapıyoruz? bı kac kere yaptım ama hep olmuyor..
biride benim şu soruma el atsa çok sevinicem
quote:
Orijinalden alıntı: 120slim_fintr
quote:
.son bolum yuvarlak halkanın içinde dövüştükleri bölüm...boost habire sarı mavi yıldırımlar atıyor..geri göndermek gerek oldurmek için ama hangi kombinasyon yapıyoruz? bı kac kere yaptım ama hep olmuyor..
biride benim şu soruma el atsa çok sevinicem
Tam hatırlamıyorum ama gard alarak tekrar ona gönderiyorduk sanırsam.
/>
+
/>
/>
+
/>
Bu kombinasyonlar ile oluyordu galiba, çok oldu oynayalı tam hatırlayamıyorum.
Ninja Theory multiplatform çalışacağını duyurduktan sonra HS yerine başka bir oyun duyurmuştu. 1.5 yıl kadar önce... Hatta birkaç resim falan da yayınlanmıştı sanırım. Ama uzun zamandır ses seda yok ne oyundan ne de bu ekipten...
@@@Gny* ben öyle yapmamıştım ps3 ü aldığımda ilk oynadığım oyundu:) şimdi yeniden bulup oynayım o zaman... kombolar filan iyidir umarım başlrada bıraktım çünkü ben.. birde şu kapıyı geçtiğimiz bölüm vardı hani şu kalkanı fırlatıyoruz gıcık olmuştum çarptır filan baya bir zamanımı yedi... gereksiz geldi bana.. gow gibi bulmaca koy fazla zorlanmadan geçelim işte...
Bu oyuna trophy destegı gelseyı çok kişi alırdı bu oyunu ama onu es geçtiler
quote:
Orijinalden alıntı: previlla
Bu oyuna trophy destegı gelseyı çok kişi alırdı bu oyunu ama onu es geçtiler
Firma multiplatforma yönelince Sony bu destekle sanırım uğraşmadı ve bence de hata ettiler. Bu oyun milletin oyunsuzluktan kırıldığı dönemde konsolu ayakta tutan özel oyunlardan birisiydi. Ben halen arşivimde tutuyorum ve satmayı da düşünmüyorum, erşeyden önce zamanı geldiğinde tekrar tekrar oynayabileceğim özel oyunlardan birisi, trophy desteği gelseydi de konsolu sonradan alanlar da bu oyunla tanışabilselerdi keşke.
Zaten yapım aşamasında olsa bile GOW 3 'ten sonra baya bir zaman alır heralde çıkması. Çünkü çıta baya yükseldi.
İlk oyundaki dövüşlerden çok karekterlerdeki muhteşemlik ön plandaydı. Bakalım ikinci oyunda neler olacak.
kesinlikle devamı yapılmalı
Şu günlerde adı Enslaved ve DMC ile gündeme gelen Ninja Theory, bildiğiniz gibi daha önce Playstation 3'e özel olarak Heavenly Sword adlı aksiyon oyununu geliştirmişti. Ninja Theory'nin patronu Tameem Antoniades de Heavenly Sword'un devamı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.
Heavenly Sword 2 piyasaya çıkarsa Nariko'nun tekrar ana karakter olabileceğini söyleyen Antoniades, Nariko'nun büyülü kılıç tarafından cehenneme sıkıştırılmış olacağı fikrine sahip olduğunu söyledi. Ayrıca yetkili Kai'nin gerçek dünyada oynanabilir karakter olabileceğini ve Nariko ile iletişim halinde olup onun ruhunu kurtarmak için mücadele verebileceğini de belirtti.
Bunların yanı sıra Antoniades'in oldukça ilginç bir fikri daha varmış. Nariko'nun cehennemde geçireceği 1 günün, Kai'nin dünyadaki 1 yılına denk geldiği fikrinden yola çıkarlarsa Kai'nin oyunun başında genç bir kızdan oyunun sonunda yaşlı bir kadına dönüşebilme ihtimali varmış.
Şu an Heavenly Sword 2 ile ilgili resmi bir söylem yok, ama Ninja Theory'nin oyunu geliştirmek istediğini biliyoruz.