Şimdi Ara

Heavenly Sword yeni oyun içi (+1) video daha [30 Haziran] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: korayg

quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Çok hoş oyun ve grafikleri bence bu zamana kadar çıkmış en güzel oyun olacak.

bugüne dek çıkmış tüm oyunları sollayacakmı yani

Yok en güzel oyun olacak demedim , grafik açısından dedim. Bu zamana kadar çıkmış en güzel oyun bence Syndicate diye bir oyun vardı bundan 12 15 yıl önce.

• Live'ına kötü demiyorumki ben yada yazdığın oyunlar kötüde demiyorum demeyede getirmedim. Bu bölüm altında sürekli pesimistik yorumlar Xbox altında hep optimistik yorumlar, haybeye alıntı yok bak gene mızlıyorsun, Halo 3'ü neden koydum sen demişsin ya ooo süper düper hede hödü yazınca boş yorummuş, e al işte yazmışsın boş yorummu değil demekki tespit kafadan yanlış çürüdü gitti, halo olmazdı Crackdown olurdu ne farkeder yanlış anlamışsan bir daha okursun yazdıklarımı onlarıda alıntı yapıp koydurtmayın bize.

Sorularına gelince Uncharted'daki düşmanlar basit ve çabuk ölüyorlar ama grafikleri oyun fizikleri başarılı, düşmanlarla ilgili home'un yorumu yerinde olmuş oyunlardaki düşmanlar bölümler geçtikçe zorlaşırlar, Malum oyun tutorial evresiyle başlar önce atlama zıplama hedef alma öğretilir çünkü konsol oyuncusu hayatında ilk defa pad tutmuş olabilir bu sebeple ilk bölümlerdeki düşmanların daha kolay öldürülmesi doğaldır.

Heavenly'nin grafik kalitesine gelince daha iyisini Killzone videosu gerçekse gördüm derim ama buda sağlıksız bir soru ve cevap olur 2 oyunda henüz çıkmamış durumda bitip çıkar o zaman birşey söyleriz.

• Konuyu tartışma mesajlarından ayıklayıp tekrar açtım.

Arkadaşlar yorumlarımızda lütfen dikkatli olalım. Hicivin de sınırını kaçırmayalım, yorumlara karşı yorum yapınız ama kişiliklere karşı yapılan yorumlar şahsi kavgalara dönüştürüyor konuyu.

İyi tartışmalar.
  • Bu SS Heroes'den

Heavenly Sword yeni oyun içi (+1) video daha [30 Haziran]

Bu SS da Video'dan

Yorum sizin Dizideki oyundaki x tuşuyla videodaki x tuşları Farklı. ve o Dizideki Reklam Amaçlı Koyulmuş Gibi geldi Bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 30 Haziran 2007; 2:41:10 >

• Ne kadar gene laf döndüyse efruz konuyu kitlemiş açmış birsürü birşeyler olmuş. Tenchudan felan görüntü felanmı vermilmiş nedir tenchmu menchu geçmiş arada biton ıvır zıvır.. korayın başının altından çıkmıştır ya kesin

artık bırakın ai mai, şu bu muhabbetlerinide izleyin. Biz susalım artık ekran görüntüleri ve videolar konussun

30 haziran yeni video;

Görün;

-

-

-

-

Ekran görüntülerinin dahası ; http://www.jeuxvideo.com/news/2007/00021254-presentation-heavenly-sword-une-epee-et-de-l-ame.htm

Daha da konusmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutral -- 30 Haziran 2007; 4:19:38 >

• Bide bu oyunu N3 ile karşılaştırıyolar ya daha ne diyim...

Neutral Bilgiler için saol video dehşetmiş yanlız
  • Heavenly Sword da bazukanın sadece ara sinematiklerde olacağını sanıyordum ama gameplayde gördüğümüz gibi oyuniçi de kullanılabilecek. Patlama efektleri mükemmel olmuş.
  • Bu oyun alınır sonrada dinazorlar gibi oynanır.Allahım sen cüzdanıma kuvvet , salığıma sağlık kat...
  • Ben bu oyuna aşığım
  • olsun yeni videoda iyi olsa korayg yine konuşur neutral...
  • Oyun çok güzel görünüyor
  • Süper gözüküyor....
  • ben korayg ye kendimce lakap buldum ps3 mikser koray nerde ps3 ile ilgili bir şey varsa karıştırmazsa uyuyamıyor arkadaş
    daha bu oyunada çamur atıyorsan koray daha ben sana ne diyeyim
  • Valla bu oyunu heroes ta gorene kadar(ne kadar etkili bir reklam)360 ım var ps3 e gerek yok diyordum..Onun bu oyun oldugunu ögrendiğimin ertesi günü bir de ps3 aldım..Aldıgımdan beri sadece resistancei bitirdim..Diğer oyunları aldım taktım çıkardım sattım...:D...Ama bu oyundan beklentim çok yüksek..Şu aralar xboxta bioshock,bunda HS dötgözle bekliyorum...
  • Son Videoda ortada herşey karakter fizikleri olsun patlaması partikül efekleri olsun şimdiden göz doyuruyor -ki oyun daha raflarda yerini almadı , demosu gelirse oynarız daha kesin net yorumlar yaparız ayrıca hd video yayınlanırsada iyi olur daha detaylı konuşuruz, gerçi ss.lerdeki kaliteye bakarak videoların hd halini kestirmekte zor değil süper bir oyun geliyor.

Edit :Şu oyundaki patlama efektinin yarısını Uncharted: Drake's Fortune oyununda görebilsek birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 30 Haziran 2007; 15:47:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

ben korayg ye kendimce lakap buldum ps3 mikser koray nerde ps3 ile ilgili bir şey varsa karıştırmazsa uyuyamıyor arkadaş

Hiçbir oyun kusursuz degildir..
    360 oyunlarının kusurlarınıda siz yazabilirsiniz, faydalı olabilir insanlara, herkese açık bir forum...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

ben korayg ye kendimce lakap buldum ps3 mikser koray nerde ps3 ile ilgili bir şey varsa karıştırmazsa uyuyamıyor arkadaş

Hiçbir oyun kusursuz degildir..
    360 oyunlarının kusurlarınıda siz yazabilirsiniz, faydalı olabilir insanlara, herkese açık bir forum...

yalnız arada 1 fark var ben daha senin şu ps3 için olumlu bir sözünü görmedim bu arada farkındaysan senin yorumlarına hiç bir şey demedim ama sen bu oyun içinde kötü diyorsan sana söylecek bir şey bulamam.
    xbox 360ada gelince sahiplerine saygı duyduğum için kötü söz söylemek bana düşmez,sonuçta o kişiler ona para vermiş ve onu tercih etmiş tercihlere saygı duymak gerekir

• Dedigim gibi hiçbir oyun kusursuz degildir.Bu oyun için kusursuz diyebiliyormusun ?
    Ben begenmediğim noktaları yazdım.Gördüğüm bazı şeyler bence eksiklik.Düşmanların reaksiyonları mesela ve izlediğim videodaki parlamalar anormaldi, grafikleride benzersiz degil dedim...
    Çıkamadıki şu oyunlar, çıksada görsek son hallerini, reviewlarını vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 30 Haziran 2007; 15:55:26 >
  • quote:

Dedigim gibi hiçbir oyun kusursuz degildir.Bu oyun için kusursuz diyebiliyormusun ?
    Ben begenmediğim noktaları yazdım.Gördüğüm bazı şeyler bence eksiklik.Düşmanların reaksiyonları mesela ve izlediğim videodaki parlamalar anormaldi, grafikleride benzersiz degil dedim...
    Çıkamadıki şu oyunlar, çıksada görsek son hallerini, reviewlarını vs..

işte bencede bekleyelim ve görelim gerçekten kötü ise kimse kötüye iyi demez zaten ön yargılı olmamak lazım

• Al işte Boru Gibi HDR+AA... Yapan yapıyor. HDR+AA'sız oyun görmek isteyenler EA, Ubisoft gibi tembel firmaların oyunlarını oynasınlar. Ninja Gaiden Sigma'da da aynı şekilde HDR+AA var.

Bu oyunun karşısında selam durmak farzdır:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.