Şimdi Ara

Heavenly Sword yeni oyun içi (+1) video daha [30 Haziran] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: korayg
    bu tür oyunlar çok eglenceli olur.Bu oyunda baya şeyler vaadediyor ve birbirine yardım ederek belli mekanların sonuna ulaşmaya çalışıyorsun.Lemmings gibi birşey diyelim.
    Baya güzel özellikleri var.Şu anda en çok heyecan uyandıran oyunu benim için..

quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

quote:

ben korayg ye kendimce lakap buldum ps3 mikser koray nerde ps3 ile ilgili bir şey varsa karıştırmazsa uyuyamıyor arkadaş
    daha bu oyunada çamur atıyorsan koray daha ben sana ne diyeyim

Hiçbir oyun kusursuz degildir..
    360 oyunlarının kusurlarınıda siz yazabilirsiniz, faydalı olabilir insanlara, herkese açık bir forum...

yalnız arada 1 fark var ben daha senin şu ps3 için olumlu bir sözünü görmedim bu arada farkındaysan senin yorumlarına hiç bir şey demedim ama sen bu oyun içinde kötü diyorsan sana söylecek bir şey bulamam.
    xbox 360ada gelince sahiplerine saygı duyduğum için kötü söz söylemek bana düşmez,sonuçta o kişiler ona para vermiş ve onu tercih etmiş tercihlere saygı duymak gerekir

Adam yapmış işte olumlu yorum.

Bu arada HDR olmadan da oyun şahane aydınlatılabilir arkadaşlar, yeni bir teknoloji çıktı diye her oyunda kullanılması gerekmez. Yeni bir teknoloji çıkar, lokal bir çözüm bulunur, geleneksel yöntemler kullanılır ama HDR olmazsa olmaz değildir. Sadece kolay bir yöntem, günümüz için az eforda güzel sonuçlar veriyor o kadar. Ben çıktığından beri nefret etmişimdir HDR'dan. Bu oyunda da biraz abartılmış yine bloomlar, ama genel olarak çok başarılı görünüyor aydınlatma. Final Fantasy XIII ve KZ2 için ne kullanıldı bilmiyorum ama aydınlatmaları inanılmaz görünüyor. Belki aydınlatmaya da yeni çözümler getirir yeni konsollar. Bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 30 Haziran 2007; 17:13:37 >

• Bu arada PS3, gölgelerde çok iyi iş çıkarıyor fark ettiyseniz. MGS4, Heavenly Sword, NGS, Lair'a falan bakın anlarsınız dediğimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

LittleBigPlanet hakkında,
    quote:

bu tür oyunlar çok eglenceli olur.Bu oyunda baya şeyler vaadediyor ve birbirine yardım ederek belli mekanların sonuna ulaşmaya çalışıyorsun.Lemmings gibi birşey diyelim.

quote:

quote:

quote:

ben korayg ye kendimce lakap buldum ps3 mikser koray nerde ps3 ile ilgili bir şey varsa karıştırmazsa uyuyamıyor arkadaş

360 oyunlarının kusurlarınıda siz yazabilirsiniz, faydalı olabilir insanlara, herkese açık bir forum...

yalnız arada 1 fark var ben daha senin şu ps3 için olumlu bir sözünü görmedim bu arada farkındaysan senin yorumlarına hiç bir şey demedim ama sen bu oyun içinde kötü diyorsan sana söylecek bir şey bulamam.
    xbox 360ada gelince sahiplerine saygı duyduğum için kötü söz söylemek bana düşmez,sonuçta o kişiler ona para vermiş ve onu tercih etmiş tercihlere saygı duymak gerekir

Bu arada HDR olmadan da oyun şahane aydınlatılabilir arkadaşlar, yeni bir teknoloji çıktı diye her oyunda kullanılması gerekmez. Yeni bir teknoloji çıkar, lokal bir çözüm bulunur, geleneksel yöntemler kullanılır ama HDR olmazsa olmaz değildir. Sadece kolay bir yöntem, günümüz için az eforda güzel sonuçlar veriyor o kadar. Ben çıktığından beri nefret etmişimdir HDR'dan. Bu oyunda da biraz abartılmış yine bloomlar, ama genel olarak çok başarılı görünüyor aydınlatma. Final Fantasy XIII ve KZ2 için ne kullanıldı bilmiyorum ama aydınlatmaları inanılmaz görünüyor. Belki aydınlatmaya da yeni çözümler getirir yeni konsollar. Bekliyoruz.

esprimi yapmaya çalıştın arkadaşım anlamadım kendince yapmış diyerek

• eve bencede PS3 gölge ve su efektlerinde çok iyi iş çıkarıyor, hatta şu macera oyunu varya tomb raider a benzeyen onun videosuna dikkat edin ağaçların yapraklarının gölgesi bile hareketli olan karakterin üstüne yansıyor, ayrıca Heavenly Sword milyonlarca konsol sattıracak bi oyun
  • Silindi.

Edit : Spirit_of_sLy çok kızdı bu mesaja.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 30 Haziran 2007; 19:13:03 >
  • quote:

quote:

quote:

LittleBigPlanet hakkında,
    quote:

quote:

quote:

quote:

esprimi yapmaya çalıştın arkadaşım anlamadım kendince yapmış diyerek

Öncelikle yorumunuz noktalama işaretlerinden nasibini alsaydı ne demeye çalıştığınızı anlayabilirdim. "Kendince yapmış" diye birşey demedim. Adama "olumlu tekbir yorumunu görmedim" demişsiniz, bende az önce gördüğüm olumlu bir yorumunu gösterdim. Kendisi nezaketinden göstermemiş olabilir ama benimde elime yapışmadı hani.

Birde, ben size "siz" diye hitap ediyorum, adınızı sanınızı bilmem tanımam. Bu forumda adetse "arkadaşım, annem, çiçeğim" gibi hitaplar, kusuruma bakmayın daha yeni sayılırım.

sen fazla zekisin ya harcanıyorsun buralarda

olumlu yorum yaptığı oyun nedir ya little big planet ona yorum yapsa ne olur yapmasa ne olur dalga geçer gibi örnek vermişsin...

ayrıca hakan abi senden mi örenicek noktalama işratlerini?? bak ben ilk sefer okuyuşumda nedemek istediğini anladım sen niye anlayamadın bu zeka ile??
    birde şu "kendisi nezaketinden göstermemiş olabilir" lafına bittim ula neyi varda neyi göstericek

adını sanını bilmediğin insanlara laf tarak gövde gösterisi yapma ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_of_sLy -- 30 Haziran 2007; 18:39:22 >

• Seviye yerlerde yani, eh peki..
  • quote:

Seviye yerlerde yani, eh peki..

kendini çözdüysen ne mutlu sana
  • Ahaha, "sen çok zekisin" derken iğneleme yaptığınızı sanmıştım.
  • 30 hazirandaki videoda yer aynı ama combolar süper.
  • quote:

Ahaha, "sen çok zekisin" derken iğneleme yaptığınızı sanmıştım.

problemmi var? ben yokken bir şeyler yazılmış ve silinmiş.
  • quote:

quote:

Spirit arkadaş ağzımın payını verdi, kavga çıkarmaya çalışıyordum elime yüzüme bulaştırdım.
    Şaka bir yana, normal bir yorum yapmıştım, çok da önemli değil ama ne desek tartışma çıkıyor. Kusura bakmazsın, saygılar.
  • quote:

quote:

quote:

Spirit arkadaş ağzımın payını verdi, kavga çıkarmaya çalışıyordum elime yüzüme bulaştırdım.
    Şaka bir yana, normal bir yorum yapmıştım, çok da önemli değil ama ne desek tartışma çıkıyor. Kusura bakmazsın, saygılar.

yok arkadaşım maksatım kavga değil zaten ne yazdın bilmiyorum oraya, farkındaysan biz korayg ile tartışmadık,konuştuk, ama sen tartışma havası var zannettin herhaldeki,2 kişinin arasına yorum yapmışsın.
    konu bundan ibaret.
    sen forumda yeni olduğun için, koray arkadaşımın yaptığı yorumları kaçırmışsın diyeceğim ama galiba sıkı bir takipçisisin,çünkü arayıp tarayıp hiç gereği yok iken,o alıntıyı koymuşsun benim garibime giden sadece bu yoksa seni tanımam bile, ilk defa forumda görüyorum.
    sanada saygılar

• Açıkçası merakla beklediğim bir oyun güzel olacağını düşünüyorum. Grafikleri beğendim bu tip bir oyun için yeterli grafikler. Sadece kızın bacak modellemesi biraz kötü..

quote:

Dedigim gibi hiçbir oyun kusursuz degildir.Bu oyun için kusursuz diyebiliyormusun ?
    Ben begenmediğim noktaları yazdım.Gördüğüm bazı şeyler bence eksiklik.Düşmanların reaksiyonları mesela ve izlediğim videodaki parlamalar anormaldi, grafikleride benzersiz degil dedim...
    Çıkamadıki şu oyunlar, çıksada görsek son hallerini, reviewlarını vs..

Playstation odasında hep kötü gördüğün şeyleri yazıyorum iyi gördüğün şeyleri yazdığına pek rastlayamıyoruz açıkçası(Yine arada bir oluyor. Örn.Littlebigplanet). Son zamanlarda hiç xbox odasına girmiyorum bile ama orada da hep iyi yanlarını yazdığını görüyoruz. Kötü yanlarını yazdığını göremiyorum. Tabi yanılıyor olabilirim gösterilmesi gerekir ki farkına varayım yanıldığımın.

•  Heavenly Sword yeni oyun içi (+1) video daha [30 Haziran]
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

Açıkçası merakla beklediğim bir oyun güzel olacağını düşünüyorum. Grafikleri beğendim bu tip bir oyun için yeterli grafikler. Sadece kızın bacak modellemesi biraz kötü..

quote:

Dedigim gibi hiçbir oyun kusursuz degildir.Bu oyun için kusursuz diyebiliyormusun ?
    Ben begenmediğim noktaları yazdım.Gördüğüm bazı şeyler bence eksiklik.Düşmanların reaksiyonları mesela ve izlediğim videodaki parlamalar anormaldi, grafikleride benzersiz degil dedim...
    Çıkamadıki şu oyunlar, çıksada görsek son hallerini, reviewlarını vs..

Playstation odasında hep kötü gördüğün şeyleri yazıyorum iyi gördüğün şeyleri yazdığına pek rastlayamıyoruz açıkçası(Yine arada bir oluyor. Örn.Littlebigplanet). Son zamanlarda hiç xbox odasına girmiyorum bile ama orada da hep iyi yanlarını yazdığını görüyoruz. Kötü yanlarını yazdığını göremiyorum. Tabi yanılıyor olabilirim gösterilmesi gerekir ki farkına varayım yanıldığımın.

ben daha Korarg nin Xbox hakkında olumsuz yorumunu görmedim, gördüğüm günde kalpten giderim zaten

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.