|
Bildirim
|
Çevirmenlerimizin özel isteği gerekçesi ile oyun ÜCRETSİZ yayınlanacaktır, PS4 ile de uyumlu olacaktır.
Çevirmenler böyle istedikten sonra bizim aksini yapma gibi bir haddimiz yok :) Yama en yakın zamanda sizlerle olacaktır. Yüzde ilerledikçe güncellemeye devam edeceğiz. Şu anlık yüzde: %20 |
Kaydetmiştim senin bu mesajını. Evet bakalım şimdi 7 8 ay sürmüş mü ???
Proje Başlangıç Tarihi: 4 Temmuz 2019 Proje Bitiş Tarihi: 1 Ağustos 2019 1 Ay bile değil. Şimdi gir ÜCRETSİZ indir yamayı hadi. |
Tüm oyunlara atlıyorsunuz. Şuan devam eden bi düzine yamanız var. 7/8 ayda anca bitirirsiniz siz bunu. İnşallah qnoops hocam el atar yine
|
Güzel bir haber vereyim. Yama da türkçe karakterler de olacak. O işi de hallettim.
|
Heavy Rain Türkçe Yaması Yayınlandı!!! |
Daha pcye çıkalı nerdeyse 1 ay olmuşken oyunun toolu yapıldı çevrildi test edildi ve yayınlandı bu emeğe hayran kalmamak elde mi elinize emeğinize sağlık bu yamanın çıkmış olmasından daha da güzel bişey varsa oda artık watch dogs 2 için son düzlüğe girilmiş olmasıdır bu ay benim açımdan nası geçecek vallahi bilmiyorum şimdiden çok heyecanlıyım
|
Heavy Rain çeviri ekibinin bir üyesi olarak bana verilen kısmı ve ek olarak tüm görülebilir oyun sonlarını çevirdiğimi buradan belirtmek istiyorum arkadaşlar.
Diğer arkadaşlarım da harıl harıl çalışıyorlar. Hızla ilerleme kat ediyoruz. Zaten hali hazırda iki proje var. WD 2 ve bu oyun. Yani her oyuna zıplamıyoruz dediğiniz üzere. Şahsım adına seçici davranıyorum ve sevmedigim bir firma olan Ubisoft ve ona keza sevmediğim serisi Wd çevirisine ben katkıda bulunmuyorum mesela, çünkü içimden gelmiyor. Yani farklı çevirmenler kendi sevdikleri, istedikleri projelerde yer alıyorlar. Ayrıca ekibe yamanın ücretsiz olması teklifini götürdüm ve hemen her çevirmen arkadaşımdan olumlu geri dönüş aldım. Tabi ki son karar kollektif bir şekilde alınıp proje sorumlusu tarafından verilecektir ama bunun müjdesi de her an gelebilir. Sizlerden ricam yapıcı yorumlarda bulunmanız. Bu çeviri işini grupların it dalaşına çevirmeye yönelik provokatif saldırgan kişilere prim vermemeniz. Eğer bu çeviride de hayal kırıklığına uğrarsak bundan sonra tek bir adamın eline bakmak zorunda kalır ve o hangi oyunu ne zaman çevirirse ona razı gelmek zorunda kalırsınız. Başka hiçbir grupta bir daha çeviri falan yapmaz. Hepimiz aynı amaca hizmet ediyoruz. Lütfen verilen emeği bir çırpıda silip atmayalım arkadaşlar. |
Heavy Rain, testte! |
Ben denedim steam için sağdaki başlatma logosu dönüyor sürekli hata da vermiyor ama 15 dakikada beklesen aynı 1 dakikada acaba ufak bir ayarla düzelmez mi?
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 2 Temmuz 2019; 15:9:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|