Şimdi Ara

Heavy Rain %100 Türkçe Yama YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
16
Favori
23.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun 20 TL'den girmedi ki hiç, Detroit girmişti. Onu da yapıştırdım direk. Bu ve Beyond 40 TL'den girmişti. Sonra Detroit'i indirimli satıyoruz ayağına 80 TL yaptılar, 60 TL indirimle 20 TL'ye düşüyordu. İndirimler bitti bu ve Beyond 70 TL oldu. İndirimli satıyoruz diyebilselerdi 10 TL'ye vermek zorunda kalacaklardı oyunları. Diyorum ya Epic'in garip dengesizlikleri. İndirimden çekilen oyunlar, iptal edilen indirimler falan. İndirim dönemi de beklenen bu oyunları önsiparişe açınca böyle saçmalıklar oldu. Sağlık olsun, diğer indirim döneminde bakarız artık. Hem demosunu indirdim, denemedim bile. Türkçe Yama ile oynamak iyi olurdu diye ayar oldum tek.

Bu arada adaş mıyız.

• Adaşız. Tabi imzandaki steam profdiline göre diyorum :D
  • O zaman
  • Heyecanla bekliyorum
  • sanki parasını vermiş de siparişini bekliyormuş gibi sıkboğaz edip terbiyesizlik yapanları ciddiye almamanızı umuyorum. emeğinize sağlık bekliyoruz.
  • Mkmazie kullanıcısına yanıt
    Yok hayır, bu tür şeyler bana testte motivasyon oluyor :) Oyun tek kelimeyle başyapıt. Bir an önce sizinle buluşturmak istiyoruz zaten :) İnsanların bu tür bir başyapıtı hemen oynamasını istiyorum açıkcası :)

Destekleriniz için çok teşekkür ederiz arkadaşlar. Oyun yakında sizlerle olacak :)
  • hiç bir oyuna başlamıyorum bu başyapıtı beklıyorum hocam sabırsızlıkla emeğinize sağlık
  • Bekleyin efenim bekleyin, değecek. Çok çok az daha bekleyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunu beğenenler mutlaka PS4 edinip Detroid oyununu da denesinler akıllara zarar
  • Playstation5 P kullanıcısına yanıt
    Detroit PS4 exc değil artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C973BD445

Detroit PS4 exc değil artık
    PC de şu an yok. Oynamak isteyen 1 sene beklesin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playstation5

PC de şu an yok. Oynamak isteyen 1 sene beklesin mi?

Alıntıları Göster
    Sonbaharda geliyor. 20tl ye ön sipariş verdik bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Düşünsene oyunu çıktığı dönem 200-300 TL verip alıyorsun Exclusive diye. Hadi kardeşlik falan diyip %50 indirimli al. Sonra firma kalkıp aga ben artık Sony ile uğraşmak istemiyorum diyip pılısını pırtısını ve oyunlarını komple alıp gidiyor. Şak diye de Epic'ten 20 TL'ye son çıkmış Detroit'i satışa sunuyor. Fanboyların gözü yaşlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Düşünsene oyunu çıktığı dönem 200-300 TL verip alıyorsun Exclusive diye. Hadi kardeşlik falan diyip %50 indirimli al. Sonra firma kalkıp aga ben artık Sony ile uğraşmak istemiyorum diyip pılısını pırtısını ve oyunlarını komple alıp gidiyor. Şak diye de Epic'ten 20 TL'ye son çıkmış Detroit'i satışa sunuyor. Fanboyların gözü yaşlı.
    Onların da gönlünü almak için geçen ay ps+ oyunlarından pes 2019 u değiştirip yerine Detroiti verdiler
  • quote:

Allahın kekoları . Durun da şu cahilliğinizi alim biraz !!!

SONY bugüne kadar bir çok EX oyununu sonrasında PC ye de çıkartıyor. Amaç PC oyuncusuna PS oyunlarını tanıtmak. ayrıca kitle olarak yüksek satış rakamı bulamayan oyunlara studyoya maddi gelir sağlamak. (Quantic Dream oyunları yasça büyüklere ağırlıklı hitap eden ve çok satmayan oyun tipidir)

Zamanında MGS bile çıktı PC ye hatta XBOX a ama sonraki seri çıkmadı.

Yani oyuna izin veren yine SONY kekocanlar!

Sonuç: PS5 de bu efsane serinin yeni oyunu çıkacak ve bilin bakalım ne olacak? Yine SONY Ex tutacak. Biz oynarken kekocanlar bekleyecek. Heavy Rain yıllar sonra çıktı. Siz yinede bekleyin kekocanlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 1 Ağustos 2019; 21:26:6 >

• keremec kullanıcısına yanıt
    Exclusive Pinball ciksin, bunlar ayin yapar kurban adarlar. O kadar azililar. Allah islah etsin..

• Heavy Rain Türkçe Yaması Yayınlandı!!!
  • quote:

Exclusive Pinball ciksin, bunlar ayin yapar kurban adarlar. O kadar azililar. Allah islah etsin..
    Aman hocam, sakin bu arkadaşla laf dalaşına girmeyin. Vaktinize yazik, %100 katiksiz fanboy. Playstation 5 nickini de almiş zaten

Edit: Yorumu yazan kadar yama yayınlanmis, hayirli olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 1 Ağustos 2019; 23:46:43 >
  • emeklerinize sağlık.
  • Kurulum açıklamasında bir sorun yok değil mi? Donwload klasorune atmak garip geldi acikcasi.
    quote:

GameData_WIN isimli 2 dosyayı ise C:\Users\user\Downloads\Resources\GameData klasörüne kopyalayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 1 Ağustos 2019; 23:57:44 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.