Şimdi Ara

Heavy Rain mi Dirt 3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyun takası yapacağım da.Ben Battlefield 3 veriyorum alacağım oyun ya Heavy Rain ya Dirt 3.Sizce hangisini seçeyim.Heavy Rain nasıl bi oyun hiç oynamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heavy Rain'e hakaret olarak algılarım gerçi tamamen farklı oyunlar birazda türe olan yakınlığına bağlı, ama Heavy Rain'den tat için orta düzey bir ing. gerekiyor onu da söyleyeyim, ama bu ing. olmadan oyun kötü demek değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

Heavy Rain'e hakaret olarak algılarım gerçi tamamen farklı oyunlar birazda türe olan yakınlığına bağlı, ama Heavy Rain'den tat için orta düzey bir ing. gerekiyor onu da söyleyeyim, ama bu ing. olmadan oyun kötü demek değil

Hocam oyun hikaye bitince sonlanıyor mu?Yani single veya multiplayer dışında modu var mı?Hikayeyi bitirip kenara atmak istemiyorum oyunu.O yüzden Dirt 3 daha mantıklı geliyor .Ne dersiniz?

• Heavy Rain
    Oyunun gidişatına göre yani senin kararlarına göre farklı sonları var.
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Polideportivo

quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

Heavy Rain'e hakaret olarak algılarım gerçi tamamen farklı oyunlar birazda türe olan yakınlığına bağlı, ama Heavy Rain'den tat için orta düzey bir ing. gerekiyor onu da söyleyeyim, ama bu ing. olmadan oyun kötü demek değil

Hocam oyun hikaye bitince sonlanıyor mu?Yani single veya multiplayer dışında modu var mı?Hikayeyi bitirip kenara atmak istemiyorum oyunu.O yüzden Dirt 3 daha mantıklı geliyor .Ne dersiniz?

valla tam emin değilim de 8 tane sonu vardı sanırsam oyunun kesinlikle 1 kere bitirilip kenara atılacak cinsten değil
  • Heavy rain iyi oyun ilk oynadiginda beğenirsin 2-3 oynadigin cok sıkar.Tamamen farkli bi oyun tarzi genede bi dene derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Techonup -- 9 Ocak 2013; 7:08:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heavy Rain
  • BF3
  • oynamadım ama heavy rain
    adamların önceki oyunu fahrenheit güzeldi

heavy rainde güzeldir büyük ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.