Arkadaşlar hecarim jungle oynayanlar için söylüyorum. henüz skill sıralamasını oturtamadım. İlk q veriyorum ardından 3 kez w verip önce q sonra w en son e'yi fullüyorum. Fakat q'dan önce e'mi fullenmeli sizce? Q'nun cd'si sabit 4 sn, W'nin sabit 14sn, E ise 24sn'den 16sn'ye düşüyor. E'nin ad ratio'su iyi kullanırsan 360x(1 per ad).
Sizce ne yapmalıyım E'yi 5. kademeye getirince ciddi anlamda iyi hasar veriyor ama q'da spam yapılan bi skill 190x(0.6 per ad) oranı var. Yardımcı olurmusunuz bu konuda.
Q yu fulle derim ben
q w q e solo topsan böyle başla junglersan q w e 3 levelde gank e yi fullemek istersen shen al phageden sonra trinity tamamla denemediysen e+shen yarı atın hakkını verircesine depiyor.
w skilini junglede 3'e getiriyorum yani ilk 6 lvldeki sıralamam belli sonrasında e'de at teperken sheen de etki ediyor dimi
quote:
Orijinalden alıntı: keldervis
w skilini junglede 3'e getiriyorum yani ilk 6 lvldeki sıralamam belli sonrasında e'de at teperken sheen de etki ediyor dimi
dostum w skilini 1 kere ver daha verme ilk e sonra q en son w kas
quote:
Orijinalden alıntı: Nocturne61
quote:
peki kardeşim dediğini uygulayayım bir de teşekkür ederim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nocturne61
quote:
peki kardeşim dediğini uygulayayım bir de teşekkür ederim.
Rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme