Şimdi Ara

HECO hoparlör kullananlar ve paylaşım başlığı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
25
Favori
42.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah üstad çok teşekkür ederim sistem sonunda tamamlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

eyvallah üstad çok teşekkür ederim sistem sonunda tamamlandı

Hayırlı olsun Coşkun Bey.
    Tadilattı, tatildi ve yine tadilat hazırlığı derken heco ların yanına bir şey ekleyemedik. 302 ler ile devam halen.
    Keyifli seyir ve dinletiler.
  • Eyvallah üstad çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sistemdeki heco center2 sesi çok zayıf ve tizleri rahatsız edici oldu. Daha dün dolgun, detayli ve kuvvetli bir Center sesi vardı. Bağlantılar falan hiç oynamadım. Yamaha Rxv 677 ile kullanıyorum. Neden böyle oldu anlamadim

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlamazsan ve sebebi çok özel değilse birşey sorabilirmiyim?
    1 ay geçmemiş toparlamışsın çok iyi falan demişsin ama yanlış görmediysem sattın sistemi.bir problem mi gördün ben de hecolarla ilgileniyorum da o yüzden sordum dediğim gibi nedeni çok özel değilse.
  • Yok üstad benim Satmam ailevi bir mesele heco lar ile ilgili değil heco lar tam fiyat performans ürünü hem stereo hemde film için çok iyi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

ah ah keşke 3-5 koyup heco 702 falan alsaydım magnat 802 yerine ama işte geçti iş işten.
    ok hocam.sağolun.

302 yazmışım zaten aynı fiyat onlar hatta daha ucuz..heco 702 olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 13 Ağustos 2015; 17:15:59 >
  • Sistem yabancıya gitmedi heco victa 502 leri radyo nickli arkadaş aldı anfi ve heco victa 302 ve 102 center yine formdan bir arkadaş aldıbenimde birtek kullanmadigim heco victa 702 kalmıştı odanın ufak olması sebebiyle alamadım ufak odada frontlar çok çirkin duruyor buda hanımları deli ediyor odanın içinde put gibi duruyor diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 13 Ağustos 2015; 17:40:59 >
  • İki tarafada hayırlı olsun. Coşkun hocam bu seferki heco maceran çok kısa sürdü be..

• aynen öyle ustad ama suç hecoda değil sistemleri yaşam alanımız olan odaya koyduğumuzdan tam keyfini çıkaramıyoruz hep bir şey eksik kalıyor sesini tam anlamıyla açamıyoruz
    sistem için ayrı oda şart edindiğim tecrübeden ben bunu anladım bakalım ne kadar sabredicem sistemsiz
    hocam o sizinkilere camur atiyorsa sizde onun seylere camur atin dengeyi bu sekilde saglayin.ben oyle yapiyorum isede yariyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Sistem yabancıya gitmedi heco victa 502 leri radyo nickli arkadaş aldı anfi ve heco victa 302 ve 102 center yine formdan bir arkadaş aldıbenimde birtek kullanmadigim heco victa 702 kalmıştı odanın ufak olması sebebiyle alamadım ufak odada frontlar çok çirkin duruyor buda hanımları deli ediyor odanın içinde put gibi duruyor diyorlar

302 ve 102 yi avr ile birlikte ben aldım, Coşkun abi sağolsun çok yardımcı oldu, cihazlar da çok güzel. 702'yi de inşallah ben alabilip sisteme ekleyebilirim üstad =)

• Sistemin hayırlı olsun Güle güle kullan sen heco victa 702 al elimizden geleni yaparız form bunun için var

• sarampol S kullanıcısına yanıt
    Sistem hayırlı olsun hocam. Aldığın avr cidden güzel, heco lar zaten f/p canavarı. 702 ler ile güzel bir sistem oluşturursun.
    Aramıza hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 14 Ağustos 2015; 10:11:33 >
  • Merhaba Arkadaslar,
    Son zamanlarda epey Hoparlor dinledim, yakın zamanda ise TSx550T - Polk Audio dinledim.

Polk'lar gerçekten temiz ses, arkasından Magnat dinledim bana Magnat'lar daha güzeil geldi.
    Ancak bugun Heco ları duydum.

AVR cihazım Denon 4100 sizce Heco veya Magnat Bu amfi ile uygun olurmu.
    Güç sıkıntısı çekermiyim?

Genel olarak %70 film, %30 Müzik dinliyorum.
  • teşekkürler hocam, bakalım hakkını verebilecek miyiz =) daha 702 ve sub almam gerekiyor
  • Beyler ben de victa 302 alarak aranıza dahil oldum. Fakat malum anfi gerekiyor bu sisteme ve önereceğiniz T sınıfı bir anfi var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  • Ben heco victa 302 leri smsl 2021 t sınıfı anfiyle kullandim çok memnun kaldım tavsiye ederim

Tavsiyeniz için teşekkürler. Nereden satın alabilirim bunu Türkiye'de acaba?
  • tükiyede ancak ikinci el bulursunuz sıfırını ebay veya aliexpres com üzerinden alabilirsiniz formda konusu var ordan bakabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_72708317/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 24 Ağustos 2015; 17:44:32 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.