Şimdi Ara

HECO hoparlör kullananlar ve paylaşım başlığı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
25
Favori
42.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok haklısınız, kullanacagım alan cok dar tv ile koltuk arasındaki mesafe yaklasık 1,5 - 2 metre ya var ya yok, 302 leri koyacagım alan da kısıtlı, 202 ler ebat olarak daha uyum saglıyacak gibi bu yuzden 202 leri dusunmustum ama istediğim performansı alamayacaksam bi caresine bakıcaz artık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heco Victa Prime 302 yada 202 satmak isteyen arkadaş olursa ilgileniyorum.
  • Merhabalar,
    Giris orta seviye birseyler toparlamay calisiyorum.
    Dali zensor 7 ile heco lector 702'yi dinleyenler nasi yorumlar acaba?

Stereo amfi+pikap ile muzik icin kullanilacak. Rock metal dinlemiyorum. (Jazz, keman, vokal, piano agirlikli)

Bursaki cogu kisi sistemleri derinlemesine inceledigi icin acikcasi yorumlariniz onemli.

Tesekkurler.

• dinlediğiniz müzik türüne uyumlu heco victa 702 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

dinlediğiniz müzik türüne uyumlu heco victa 702 olur

giris seviye icin 25m2 odada beni uzmez heralde. ben ki multimedia sistemle muzik dinleyince mutlu olan adamim :D

Bir de son olarak 701 ile arasinda fiyat farkina degecek fark var midir sizce?

ayrica elinde olup satmak isteyen varsa bir mesaj uzaginizdayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCkopat065 -- 11 Şubat 2016; 16:25:27 >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Zensor 7 hangi tür müzik için iyidir peko?

• Zensör7 daha çok sinama için üretilmiş bir hop tur ha müzik için kullanılmazmı eğer sağlam bir kulağınız ve ağrımayan bir başınız varsa pop ve elektronik müzik dinleyebilirsiniz

• Aralarında çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum uygun bir fiyatla 701 de alınabilir ama 702 daha güncel ve fiyatıda uygunsa(1600tl) gibi ben 702 alırdım 25 mt2 alanda size fazlasıyla yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Aralarında çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum uygun bir fiyatla 701 de alınabilir ama 702 daha güncel ve fiyatıda uygunsa(1600tl) gibi ben 702 alırdım 25 mt2 alanda size fazlasıyla yeter

eyvallah hocam, az butceyle baslamayi dusundugum icin sanirim yeterli olacaktir. daha sonra dinledikce, alistikca gelistiririm ins.

simdi geldiiiiiiiiik bunlara uygun amfiyeeeee :)) (soyle 400-500-600e falan halletsek ne guzel olur)
    Teşekkürler :)

• Tekrar merhabalar,

Tavsiyelerinizle beraber icime sinen bir siparis verdim. (Prime 702). Tesekkurler.

Sistemle beraber kullandiginiz stereo amfi onerileriniz varsa duymaktan buyuk keyif alirim. Direkt gidip alamasam da onerileri arastirirken bir sekilde dogru yolu bulduguma inaniyorum. Bu acidan onemli.

Bir de 4 hanelilere cikmazsak ne guzel olur :)

• Bende Heco Victa dan Metas a terfi ettim.

Güncel sistem.
    Heco Metas 700 frontlar
    Heco Metas Center 2
    Heco Metas 300 surroundlar
    Svs PB1000 Subwoofer
    Onkyo NR616 receiver.

Eski sisteme göre fark benim için çok fazla oldu. Metas ları tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu metas serisi yenimi oluyor yoksa eski bir serimi

• JMaharaja kullanıcısına yanıt
    hocam; 25 m2 salon için kule 702, 202, center 102 düşünüyordum. bu sistem fazla abartı mı olur? 302, 202, 102 mi daha uygun olur? amfi denon avr-x 2200..
  • Arkadaşlar Heco 502 aldıgım için 3 ay kullanılmış kutulu 21 ay garantili 302 ler boşa çıkmıştır ilgilenen arkadaşlar P.M atabilir. Yıpranma yada en ufak deforme söz konusu değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanberk

hocam; 25 m2 salon için kule 702, 202, center 102 düşünüyordum. bu sistem fazla abartı mı olur? 302, 202, 102 mi daha uygun olur? amfi denon avr-x 2200..

702 li seçiminiz gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

quote:

702 li seçiminiz gayet iyi

Sesi çok açamayacaksa kuleli almasın derim?

• Arkadaslar merhaba kullanmakta oldugum heco metas xt 701 leri update icin degistirmeyi dusunuyorum ilgilenen varsa gorusebiliriz

• quote:

Hocam seçiminiz gayet güzel yanlız rearları 202 değilde 302 yapın almışken daha iyisi olsun.sistemde subwoofer yok sinema subwoofersiz olmaz bunu unutun kuracağınız sistemde hep bir eksiklik hissedeceksiniz benden söylemesi

Metas serisi victa'nın bir üst serisiydi. Fakat artık üretilmiyor. Sanırım onun yerine Music Style serisini çıkarttılar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.