Şimdi Ara

HECO VİCTA PRİME 502 SİYAH SIFIR GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 HECO VİCTA PRİME 502 SİYAH SIFIR GARANTİLİ

Ürün 2 ay önce alınmıştır. denemek için açılıp yeni taşınacağım evde yeni sistem kurulacağı için tekrar kutusuna konulmuştur. garantili ve faturalıdır. sıfır üründür. satma sebebim ortağı olduğum işyerinin diğer payınıda alma durumum olduğu için paraya ihtiyaçtan dolayı satılıktır. Ayrıca 1 sene önce yurtdışından aldığım Marantz PM6005 Stereo amfimde satılıktır. Kutusu yoktur. Temiz çiziksiz ve sorunsuzdur. Kumandası ambalajında kullanılmış tertemizdir. Dükkanımda fotoğraflarını görebilirsiniz. Heco Victa Prime 202 Heco Victa Prime 102 , Heco Victa Prime 252A subwoofer, Zidoo x8 ve marantz sr5011 avr ürünlerimsite üzerinden satılmıştır. dükkanımdn referansları ve sattığım diğer ürünleri görebilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1475 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Mete bey hiç haber vermiyorsunuz takp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    coşkun bey ilk size haber vsrecektim ama kendi sistemiinizi bozduğunuz için haber vermedim. birde profilinize baktım en son canton forumlarında dolanıyordunuz. dedim heralde küçük sistemlere dödünüz. kusura bakmayın. sizinle alışveriç her zaman sorunsuz şüphesiz. iyi geceler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ürün erdemeyuboglu08 nickli kullanıcıya satılmıştır. teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.