Şimdi Ara

Heco Victa Prime 702 Kulelerde Ses Farkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PMA-720AE sı olan adam verdiğim linkteki sesi bir sağa bir sola versede boşa uğraşmasak belki fabrikasyon çıkışı böyle bu cihazın, yani olur olur uzaktan stereo dinlerken fark etmesi zor zaten ben genelde pc koltuğunda otururken hissediyorum dibindeyim kulelerin normalde salonuna koyan adam zor fark eder bence.
  • Peki amfi de sıkıntı arayabilir misiniz ? Yani sinyal veren birşey oldu mu ? Garip durumun ortasındasınız belki de :)
  • yarın fırsat bulursam bendeki pma720de denerim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: metulen

yarın fırsat bulursam bendeki pma720de denerim dostum

allah rızası için kardeş acaba bende mi sorun var yada sahiden konum yüzünden mi bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2

Peki amfi de sıkıntı arayabilir misiniz ? Yani sinyal veren birşey oldu mu ? Garip durumun ortasındasınız belki de :)

kulelerin yerini değiştim bişi olmadı kulelerde sıkıntı yok interconnect kabloda rcaları değiştim bişi oladı oda sağlam şuan da geriye 3 seçenek kalıyor.

1-ya hoparlör kablosu audioquest type2 4 metre olarak almıştım ortadan ikiye bölüp 2 metre olarak her bir kuleye bağladım. ya kablolardan birinde sıkıntı var. çözümüm kabloları birbirileri ile değiştirerek anlayabilirim ama mecalim kalmadı şuan sök çıkar sök çıkar yarın deneyeceğim.

2- ses kartında olabilir. kulaklık ile sorun göremedim ama kulaklıktan tam anlaşılmama payı var. çözümüm bunun için ses dosyasını mp3 olarak indirip telefondan oynatacağım. ses kartında sorun olup olmadığı ortaya çıkar.

3- amfide sıkıntı var. sizlerden yardım bekliyorum verdiğim linkteki sesleri test ederseniz iyi olur.

kafayı buna taktım ama allah başka dert vermesin nelerle uğraşıyorum milletin ne dertleri var ben burda ufak detayların derdine düştüm takıntı iyi bişi değil.

• Bahsettiğiniz durumu genelde amfilerde bulunan "loudness-bass-treble-volume" vs vs gibi potların veya tuşların zamanla tozlanmasından olsun, kullanılmasından veya kullanılmamasından kaynaklı sonuçlarda gördüm. Diğer tarafın birinden fazla bas vermesiyle veya tiz, tek tarafta tuşlara basıldığında cızırtı vs vs şeklinde karşilaştim. Ancak sorun o potun veya potların temizliğinden sonra kalmadı. Bunlar 20 senelik amfiler ve normal durumdu. Sizin ki yeni sayılabilecek bir ürün.

Telefondan denediğinizde evet sorunun çıkması lazım bir nevi. Ancak hoparlörleri ve amfiyi evde boş bir alan da denemenizde yarar var. Yani çalışacak alanınınız olsun hemen sıkılmayın.

Kablolarda ki ihtimal bana göre biraz düşük. Özellikle hoparlörler kablosundan.

İlerleme şeklininiz şuanda güzel, sonucu bu şekilde çıkarsınız umarım.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Dostum evde belirttiğin testi uyguladım. Ama dikkatimi çeken bir fark olmadı. 20hz'i özellikle daha fazla denedim ama dediğim gibi bir fark oluşmadı. Tabiki bu kişisel bir deneyim. Belki sen dinlesen farklı bir sonuç bulabilirsin.
  • Hort, sorun çözüldü mü, bence sorun rca kablonun 3.5 mm ucunun kaynak cihaza tam oturmamasıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.