Yarın geometri ile başlıyorum resmen çalışmalara. Kasım'a kadar ayt ve tyt geometri halletmeye çalışacağım.Baya unutmuşum çünkü. |
Hedef:EA ilk 1000 (2. sayfa)
-
-
başarılar hocam
-
sağolun hocam
-
geometri ile birlikte ne çalışmamı önerirsiniz?
-
up
-
çalışma motivasyonumu kaybettim. Toparlamam lazım
-
konulara tekrar at.
-
hocam matematiğin zaten iyi bence feni meb kitaplarından tekrar et. yatakta telefona bakarken de sos 1'deki ünitelere göz gezdirip kazanımlarına bakabilirsin kafada şablon oluşması için
-
hedefimi gerçekleştirirsem 21 yaşında yeniden başlamış olacağım üniversiteye.25 yaşında mezun olsam çok mu geç kalmış olurum hayata atılmak için?
-
gerçi ilk senemdeki havuz derslerini saydırabilirsem daha da erken mezun olabilirim
-
uppp
-
çalışmıyorum.Hevesim geri gelsin diye bi tyt mat denemesi çözdüm üçdörtbeşin son ileri seviye tekli mat denemesi 24 net yaptım. Geometrisini çözmedim çinkü hiçbir şey hatırlamıyorum. Çalışmak istiyorum geometiriyi halletsem çıkarım 30-32 seviyelerine ama motivasyon kaybı fenaa. Geometri için önerisi olan var mı youtube kanalı?
-
hocam eyüp bnin videolari baya iyi ben eskileri izliyorum ama yenileri de teker teker yüklüyor bu ara. istediğini seçip başla bir yerden gerisi gelir umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun hocam
-
çalışmak gram içimden gelmiyor oku okulunu yoluna bak bırak yks işlerini diyor içimden bi ses öyle mi yapsam acaba
uppp
o kadar istek yokki içimde saldım çalışmıyom zaten o zamandan beri. Bir de bu dönemin dersleri beklediğimden ağırmış.Onlara çalışıyorum. Zaten bölümü de daha cok sevmeye başladım dersler zevkli sektör de iyi durumda şuan.Bu hedefi de böyle sonlandırmış olduk
-
Hayırlı olsun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X