Şimdi Ara

Hedef:EA ilk 1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yks ye bir kere girdim ilk girişimde 2022 yılında sayısaldan 77-78k civarı yapıp yapıp itü maden'e yerleşmiştim. Bölümü okulu seviyorum ancak eşit ağırlıkta sınava girseydim daha başarılı olacağıma inanıyorum. Girdiğim sene tyt netim 90(türkçe:33 sosyal:16 mat:28 fen:14) ayt netim 48(mat:29 fen:19) idi. ayt mat ve tyt matı 32-33 seviyelerine çıkarsam ayt sos1 kısmını halledebileceğimi düşünüyorum. Tabi bölümümü okumaya devam edeceğim bu sürede. Hem ilk dönem aldığım calculus1 i CC vermiştim yükseltmeye alsam çalışsam ona ayt matı da yükseltirim diye düşünüyorum.Dediğim gibi bu hedefi sadece içimde ukte kaldığı için denemek istiyorum. Gerçekleştirirsem hedefimi itü ekonomi yazarım gerçekleşmezse dert etmem çünkü okuduğum bölümle alakalı problemim yok.Size sormak istediğim ise şu: EA ilk 1000 için ayt matı 32-33 seviyelerine çektiğimde sos1 için kaç netlere çıkmam gerekir? Ve sizce sos1 çalışmaya ne zaman başlayayım? Bir de şunu sorayım 2022 de yaptığım netlere dayanarak koyduğum hedef çok mu zor?

• Bölüm ve okulun ortamı nasıl ? Masalarda klasik sohbet mi dönüyor yoksa teknik konular mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam gayet iyi.İkisi de konuşuluyor ama en çok staj vs konuşuluyor

• Yanlış yönlendirme yapmak istemem ama ea da sıralama yapmak sayısala göre çok daha kolay. Ayt matınız da varmış. Bana yapılabilir gibi duruyor. Arkadaşım 2k ea yapmıştı ondan biliyorum o da itu ekonomi istiyordu geçen yıl ama 1.8 k ile kapattı bölüm yerleşemedi 1 soruyla.

• Bölümün yoğun mu

• Kontrol10 K kullanıcısına yanıt

ilk sene çoğunlukla havuz dersleri vardı mat1 mat2 fiz1 fiz2 kim1 gibi bölüm dersi 1-2 taneydi. 2.sınıfta yani yeni başlayacağım dönemde full bölüm dersleri var. Yoğun geçecek gibi duruyor.

• bensendetutuklukaldım B kullanıcısına yanıt

Yoğunsa bilemedim. 2024 ayt mat geçen yıllara göre ( 2021 hariç ) bayağı sağlamdı ama 90 tyt ( 30 15 30 15 ) 30 ayt mat toplam 65 ayt neti ea 1200 getirmiş.

• sağolun hocam bi şekilde yoğunluk işini çözmeye çalışacağım

• başka yardımcı olabilecek var mı?

Bu sene 36 doğru ayt mat yaptım diğer kısımları çözmedim bile. Tyt 113 netle EA 7k geldi. Bir arkadaşım da AYT mat full Tyt 116 netle EA 3k oldu yine diğer kısımları çözmedi. AYT mat önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyval -- 4 Eylül 2024; 16:28:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senyval S kullanıcısına yanıt

o zaman ea 1k eşittir sayısal 30k geyikleri doğru. sayısalda sınava giren insanlar zehir gibi.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Tabii ki hocam öyle puandan da anlayabiliriz.

• Senyval S kullanıcısına yanıt

gayet yapılabilir yani size göre

Sayısal deseniz zor derdim ama bence eşit ağırlık gayet yapılabilir tabii ki sizin durumunuzu bilmiyorum. Bahsettiğiniz netleri sene boyu arttırırsanız siz de rahatça yapabilirsiniz 100 tyt 30 sos neti ve 30 mat neti bu sene için ilk 1000 demekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyval -- 4 Eylül 2024; 19:28:53 >
  • up

• hocam ocak ayı itibariyle ayt tarih ve edebiyat rutini oluştururum diye düşünüyorum 12. sınıf eayım, siz de bu zamanlarda başlarsanız gayet oturur bence

• Burayı günlük(her gün yazmam ama) olarak kullanma kararı aldım.Bugün 2 yıl sonra ilk kez tyt denemesi çözdüm 78 net(25 mat-32 türkçe-15 sos-6 fen). Feni baya unutmuşum yapamadım o yüzden. Matematikte geometriyi hiç hatırlamıyorum kuralları falan 1 tanesini çözebildim. Baya yavaşlamışım ama.Süre tutarak yaptım yine de.Umarım çıkarırım 95 civarlarına.Deneme 345 ileri seviye denemesiydi bu arada.O kadar zor değildi ama yks seviyesi gibi

çok iyi başlangıç için bence. ben denemelerde 100-105 aralığında yapıyordum normalde. ama gerçek sınavda sosyalde ve matematikte patlayınca 90 net geldi. özellikle sosyal çok zordu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.