en kötü özelliğim bu yksyi fethedemedim ortopediyi tusta fethetsem bile yks süper geçmedi diye yıllarca içimde kalacak kendimden korkmaya başladım hep en iyisi olma isteğiimi durduramıyorum ortopedi uzmanı bıle olsam ancak biraz hırsım diner belki gene dinmez bu kez en iyi özel hastahaneyi hedeflerim cidden tatminsiz biriymisim onu anladım tatmin olmayı denedim yapı gereği değilim üniversitemin hastahanesi florance de ortopedi uzmanı olsam 35-40 yasında tatmin olurdum galiba. |
HEDEF KOYMADAN TATMİN OLMAYAN BİRİ OLMAK

-
-
başarıya çok açım keşke devlet tıp gelseydi ancak aç olmazdım birkaç yıl en azından
-
-
Konuya cevap yazın la
-
-
Hocam bence bu şekilde düşünmeyin. Demek istediğim şu ki hepimiz hayatta belli başlı şeyleri daha iyi yapabilirdik diye düşünüyoruz. Bu kararı alsaydım, şu soruyu işaretleseydim, o kişiyle konuşsaydım vs. deyip hayallere dalıyoruz daha ideal senaryoları düşünerek. Evet şu anda gerçek potansiyelinize ulaşmış hissetmiyorsunuz ama yine de istediğiniz yer olan tıptasınız. Sizi amacınıza ulaştıracak olan vasıtalardan birindesiniz yani. Devletteki bir tıpa gitseniz yine amacınız aynı olacaktı yalnızca vasıtanız değişecekti. Siz bugün devlet tıplarında okuyabilsem diye düşünüyorsunuz ama unutmayın hepimizin farklı bir geçmişi olsa da yine aynı geleceği paylaşıyoruz. Bu geleceği şekillendirmek de yine sizin elinizde. Derler ya ne oldum değil ne olacağım demeli insan diye işte aynen öyle düşünün. Belki biraz alakasız olacak ama dün haberlerde hatayda 23 tane zincir marketinden 20'si yıkılan bir iş adamını gösteriyordu. İş adamı şu anda bir çadırda kalıyormuş ve bir kapağı bile olmayan bir çaydanlık bulunca hazine bulmuş gibi sevindiğini söylüyordu adamcağız. Hayatın gerçekten ne zaman ne göstereceği belli olmuyor yani bu hepimiz için geçerli. Ondan dolayı kendinize bugün çok şey katarak ve nerede olursanız olun sıkıca çalışarak yarın işinizde parmakla gösterilecek kadar iyi olabilirseniz o andan itibaren sizin tıp eğitiminizi şurada ya da burada almanız bir engel olmayacaktır diye düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X