Şimdi Ara

hedef network marketing

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bugün yeni tanıştığım bir arkadaşım tarafından sürekli toplandıkları bir cafeye götürüldüm plan işleme falan güzelde 10 numara bir kalite sezmedim var mı acaba hedefte çalışan birileri?

• dostum marka bilmem ama network marketing en karlı iştir. belli bir düzene oturttuktan sonra ayda 50 bin tl maaş alanları biliyorum. şaka gibi gelebilir ama emeğinin karşılığını alacağın tek is alanı konusma ve ikna kabiliyetin olsa yeter.

no: huncalife

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAH SIZI KOMIK SEYLER

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihteki en pis işlerden, elini veriyorsun kolunu söküyorlar yerinden.

Forumda konusu vardı az göz gezdir max 5dk sonra o arkadaşını engelleyeceksin
  • bence ne bu kadar kötü ne bu kadar iyi abartılcak bir şey değil
  • Network marketing 'de üyenin aldığı ürün için ödediği para hakettiği fiyat olduğu düşünülüyorsa devam etmeye değer yoksa sistemdeki üsttekilere çalışır sadece

Ben nerdeyse hepsini kayıt oldum ( Herbalife , Ersağ, lr , Oriflame hariç) zaten bir yöne ağırlık veren firma oluyorlar ( zayıflama ve kadın kozmetiği ağırlıklı) genel ürün satan Amway, Avon, forever living üyeliğim vardı ama temsilcinin ödediği ücret pahalı olduğundan devam etmek zor ve gereksiz olmakta. Farmasi, Avrupa networking üyeliğim vardı ama uğraşmak istemediğim için üyeliğim askıda kalmıştı huncalife 'ın ürün çeşitliliği fazlalaştığından kayıt oldum ürün fiyatlari temsilciler için uygun olmakta sadece kendi ihtiyaç için bile üye olunabilir . Hesaplamama göre 100 üyen oldugunda emekli maaşına yakın pirim alabiliyorsun. Huncalife avrupanetworking ile 16-18 bin satışla toplam 7-8 bin lira pirim alınabilir . Farmasi'de fiyatlar biraz daha yüksek ama onda da yeni zayıflama ürünleri çıktı. 3 ünde de üyeliğim var ve üye kaydetme imkanım var . Diğer konuda bazı ürünlerin temsilci fiyatını ve kayıt linkini belirtmiştim

Geçen ay 169 liralık paketle başka bedava ve indirimli ürünlerle birlikte almıştım. Her üye olana bu imkan bulunmakta

https://forum.donanimhaber.com/network-marketing-nedir--153593577#153881361

hedef network marketing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baudelaire -- 12 Eylül 2022; 11:45:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.