Hocam ODTÜ Ceng çok iyi de ODTÜ için zor diye diye beni üniden soğuttular. Vakıf üniversitelerini ise çok sevmiyorum. Sosyal ortam sıkıntılı oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 29 Ağustos 2023; 23:30:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hedef olmadan ders çalışmak çok zor (2. sayfa)
-
-
Hocam odtuyü kazanan adam o zorlukları kaldırabilecek düzeydedir bence (bölümünü sevdiğini varsayarsak)
Vakıf üniler içinde en çok burslu barındıran bildiğim kadarıyla bilkent. Adapte olma açısından en uygun vakıf olabilir. Koç falan olsa neyse.
Hocam bir de imkanınız varsa üniversiteyi kendi gözünüzle görün. Ben bilkente gittiğimde havasından mıdır suyundan mıdır bilinmez büyülenmiştim mq. O yüzden ince bi bilkent trolü sayılırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam internetten bakabilirim şu anda maksimum. Ankara'ya gidip kendi gözümle göremem. Ama sizin için YouTube'dan Bilkent'i araştırıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 29 Ağustos 2023; 23:54:55 >
üni değilde üni+bölüm kombinasyonu başarıya ulaştırıyor genelde
spesifik bölüm de bakabilirsin iyi ünide karın doyurur aklına yatarsa.Kimya müh(kız oranı çok yüksek ) moleküler müh ne yapıyor vs araştırmak tatlı olur bence
forumda tıp ceng bazen de ee filan üzerine konuşulduğu için bölüm kıtlığı var aslında yoksa çok güzel bölümler var ama bu bölümlerin youtube videoları da sıkıcı genelde maalesef
ilgin olan şeyi düşün hocam bu hayatta hangi sektörde çalışmaktan iş yapmaktan zevk alırım vs
ilgim olsa gıda mühendisliği de düşünürdüm
yukarda dediğim gibi iyi bir üniversitede karın doyurur hertürlü istediğin bölüm ekonomik kaygılar varsa
bilkentin kampüsü güzel odtü de çok güzel odtünün sosyal olanakları daha fazla gibime geliyor benim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Up
Ben 30k hedefi koymuştum kendime böyle olunca rahat hissediyordum ve bu derslerime de yansıyordu 5k 10k gibi hedefler koysaydım stresli olurdum. Yeterli çalıştıktan sonra sınav anına bağlı çoğu şey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nİye üni hedefi ? koy işte ilk 20 bin hedefi, otur çalış günde 8 saat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemeği çok severim o yüzden gıda müh yazdım
Bu adam aynı ben ya Hocam aradığınız cevap burada
https://www.youtube.com/shorts/lctG40NXRkw?si=84euc3VNZJkRWQuM
Hedefin yoksa TR 1. liğini hedefle
-
Aynı psikolojideyim şu anda, sıralamanız kaç geldi?
65'den 25'e çektim ben hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X