Şimdi Ara

Hedef olmadan ders çalışmak çok zor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ODTÜ Ceng çok iyi de ODTÜ için zor diye diye beni üniden soğuttular. Vakıf üniversitelerini ise çok sevmiyorum. Sosyal ortam sıkıntılı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 29 Ağustos 2023; 23:30:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • santa loves kids kullanıcısına yanıt

Hocam odtuyü kazanan adam o zorlukları kaldırabilecek düzeydedir bence (bölümünü sevdiğini varsayarsak)

Vakıf üniler içinde en çok burslu barındıran bildiğim kadarıyla bilkent. Adapte olma açısından en uygun vakıf olabilir. Koç falan olsa neyse.

Hocam bir de imkanınız varsa üniversiteyi kendi gözünüzle görün. Ben bilkente gittiğimde havasından mıdır suyundan mıdır bilinmez büyülenmiştim mq. O yüzden ince bi bilkent trolü sayılırım

• Hocam internetten bakabilirim şu anda maksimum. Ankara'ya gidip kendi gözümle göremem. Ama sizin için YouTube'dan Bilkent'i araştırıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 29 Ağustos 2023; 23:54:55 >
  • santa loves kids kullanıcısına yanıt
    üni değilde üni+bölüm kombinasyonu başarıya ulaştırıyor genelde

spesifik bölüm de bakabilirsin iyi ünide karın doyurur aklına yatarsa.Kimya müh(kız oranı çok yüksek ) moleküler müh ne yapıyor vs araştırmak tatlı olur bence

forumda tıp ceng bazen de ee filan üzerine konuşulduğu için bölüm kıtlığı var aslında yoksa çok güzel bölümler var ama bu bölümlerin youtube videoları da sıkıcı genelde maalesef

ilgin olan şeyi düşün hocam bu hayatta hangi sektörde çalışmaktan iş yapmaktan zevk alırım vs

ilgim olsa gıda mühendisliği de düşünürdüm

yukarda dediğim gibi iyi bir üniversitede karın doyurur hertürlü istediğin bölüm ekonomik kaygılar varsa

bilkentin kampüsü güzel odtü de çok güzel odtünün sosyal olanakları daha fazla gibime geliyor benim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Ben 30k hedefi koymuştum kendime böyle olunca rahat hissediyordum ve bu derslerime de yansıyordu 5k 10k gibi hedefler koysaydım stresli olurdum. Yeterli çalıştıktan sonra sınav anına bağlı çoğu şey

• nİye üni hedefi ? koy işte ilk 20 bin hedefi, otur çalış günde 8 saat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt

Yemeği çok severim o yüzden gıda müh yazdım  

• Bu adam aynı ben ya  Hocam aradığınız cevap burada

https://www.youtube.com/shorts/lctG40NXRkw?si=84euc3VNZJkRWQuM

• Hedefin yoksa TR 1. liğini hedefle

• mezunbiri_56 M kullanıcısına yanıt

Aynı psikolojideyim şu anda, sıralamanız kaç geldi?

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    65'den 25'e çektim ben hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.