Dersin başına oturuyorum hedef yok,amaç yok. Yalandan da olsa hedef belirlemek lazım. Bugün üniversite ve bölüm araştırıp hedef belirlicem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hedef olmadan ders çalışmak çok zor
-
-
Zevkler, hedefler, ödüller, mutluluklar olmadan hayat çok zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selcuk tıp öneririm
Gelirsem şehri gezdirecek misiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben modern Albert Camus'um hocam.
Olm sen benim geçen seneki halimsin lan
Bu dediklerini yapmazsan patlarsın benim gibi olma
Benim psikoloji pek iyi değil hocam sen fazla takılma bana
Aynen böyle yap ben tercih dönemi dışında hiç araştırma yapmadım ve patladim
Hocam şahsen benim hedefim durmadan yanlışlarımı azalatmaya çalışmaktı,başarınızın gelişimine odaklanırsanız da gayet motive olabilirsiniz bence.Bir de bu tür okul/bölüm hedefleyip birkaç puanla ucundan kaçıran çok insan var,kendimce bunun biraz kişiyi psikolojik açıdan sınırlayan bir şey olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hedef olmadan çok zor. Boşuna çalışılıyormuş hissine sebep olur.
-
İtü siber güvenlik
Ikimiz de mezuna kaldık hocam. Bu yıl hedef belirleyip hedefimiz uğruna çalışmamız lazım
Derse oturmamın nedeni yok ki. Oturuyorum kalkıyorum hiçbir şey hissedip düşünmeden. Böyle olunca ders çalıştığım süre bile verimli olmuyor. Hedef belirlemek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 29 Ağustos 2023; 23:12:18 >
Bu hedef işini de dozunda yapmak lazım ben üninin fotosunu masasına yapıştıran gördüm, gerek yok bu kadar. Hedeften de herkese bahsetmemek lazım. Ya kazanamazsam ya bir şey olursa vs stresine gerek yok. Sınav psikolojisi yeterince stresli zaten üstüne böyle saçma sapan stres unsurlarına gerek yok.
Daha ben bile gezmedim ki
Eskiden beri eğitim kurumlarında anlatılagelen klişeleşmiş bir söz var; "hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez" diye. Öncelikle kendi yaşantınıza göre bir hedef belirleyin. Gerekirse bu konuda destek alın. Bunu başarabilmeniz halinde çalışmalarınızdaki verim ve etki artacaktır.
-
Arabayı çözeyim turlayalım
Odtü ceng araştırmanızı öneririm
Ama bilkent ee de çok havalı duruyor hocam. Bilkent... İsme bak abi çok iyi
Benzer içerikler
- ilk 1000 için kaç net
- ulti yayınları zor mu
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- tyt matematik nasıl çalışılır
- boğaziçi işletme mezunları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X