Şimdi Ara

hem tıp okumak hem de çalışmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar ikinci üniversite olarak bu yıl tıp okuyorum. sınava hazırlanırken devamsızlık problem olmaz Bi şekilde okurum diye düşünüyordum. halihazırda hastanede çalışıyorum zaten. şimdilik okula ve işe git gel yapıyorum ve iki çocuk var. daha sınavlar için çalışmaya başlamadım. biraz moral verin şimdiden çok yorucu olmaya başladı hep dinç kalmam gerek ipin ucunu Bi bıraksam kaçacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam zaten işiniz ve ilgilenmeniz gereken bir aileniz var, tipi çok istiyorsanız bile her zaman istediğiniz olmaz. Bence kendinizi bu kadar yıpratmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaptığın iş iş değil ailen çocuğun var üstüne tıp.Zaten işin varken niye yani.

• 6 yıl tıp fakültesi insanı gerçekten çok yıpratır hocam 

4-5-6. sınıfta ise de devamsızlık çok büyük problem oluşturur ve o zaman işinden ayrılmanız gerek, 6da asgari ücret alırsınız ama 2 sınıfı ücret almadan okuyacaksınız

bunu düşünerek ilerleyin ve ona göre para biriktirin 

• ama çalışmaya başlarsan ve 6 yılın ne ara geçtiğini anlamazsın, çalışmayı seven için baya kısa bir dönem

• Hocam açık konuşayım, süründürür

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

hastanede gündüz okula gidebileceğim Bi birime geçtim. yönetim yardımcı oluyor. son Bi kaç yıl işi bıraksam sorun olmaz gibi.ama ders+tam olmasa da mesai ve aile üçgeninde kaldım.fizyoterapist olduğum için derslere şuanki sınıf arkadaşlarımdan daha aşinayım.yine de derslere girmeyi geçtim sınavlara çalışmak ve başarısız olmak korkutuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam zor olacak ama 6 yıl geçer Bi şekilde diye düşünüyorum çok zor olacak evet ama inş değer

• M3lank0lik kullanıcısına yanıt

sınava hazırlandım kazanır mıyım diye kazandık okuması kaldı

• fztxihb F kullanıcısına yanıt

hocam bence devam eden, konular da benziyor ilerde fiziyatrist olursanız çok iyi yere gelebilirsiniz ileride

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

tıp bir sevdadır zaten işin içindeyim. vazgeçmek yok

• Valla ya tıpı bırak ya eşini çoluğunu çocuğunu

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

ikisinden de vazgeçmek olmaz hocam. şöyle düşün mesai çok engel olmuyor bazı günler iki saat çalışıyorum. fizyoterapi okudum anatomisi fizyolojisi altyapı var zaten. bi tek sınavlara çalışabilmek kaldı. onu becerebilirsem olur inş

• helal hocam da çocuklar kaç yaşında bu da önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 13 Ekim 2022; 14:17:40 >
  • Helal olsun be

• Kaç yaşındasın

• fztxihb F kullanıcısına yanıt

Okuma faslı yorucu olur evlisin çocuğun var.Keyfi okunacak bir bölümde değil hani.

• Fizyoterapist misiniz

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

çocuklar biri 5 diğeri 1.5 yaşında. teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.