Şimdi Ara

Vücut yapmak çok zor iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doğal veya steroid vücut yapmak gerçekten emek istiyor 2015 yılında ocak ayında spor başlama tarihim amacım brad pitt vücudu yapmaktı onun yakınına bile gelmedim. iyi vücut yapan steroid ya da doğal olsun gerçekten helal olsun

• fark eder mi. eski halinden iyi oldugun surece sorun yok. yillar yili yaotigimiz gobegi 2 yilda degil 5 yilda baklava yapsak nolur? hayat gorusu haline getirmek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bakınca haklısın ama ister istemez motivasyon düşüyor insanın antrenman gidesi gelmiyor bende de o oldu.
  • Nerdeyse 3 yıldır o vücuda ulaşamamıssan gerçekten antreman programı ve beslenmeni gözden geçirmen lazım 2.5-3 yıl büyük bir süre dediğin doğru ama herşey emek ister ancak emeğininde karşılığını verir 2.5 -3 yıl uzun bir süre.
  • Bir yıla yakındır yapiyorum. Ben başladığımdan beri başkalarını hedef koymadım. Yok şunun vücudu yok şunun kaldırdığı ağırlık gibilerinden. Hep kendimle yarıştım. Öyle devam ediyorum. Her geçen gün eski halime gore bir tık daha iyi görünüyorum ve biraz daha güçleniyorum. Önemli olan bu sende öyle yapmalısın. Yerinde saymiyorsan yavas yavas gelisiyorsan sıkıntı yok.. Brad Pitt vücudu dediğimiz plaj vücududa gerçekten çok küçümseniyor onu yapmakta kolay degil. Belki bir senelik sıkı çalışma yeter o vücut için ama adamın genetigide çok iyi. O estetik görünüm olmayabilir.

• Çok iyi programlanmış bir beslenme planın varsa 6 aya yaparsın plaj vücudunu. Düzgün form için işin %100'ü beslenme. Vücudun formunu beslenme belirler. Yağ oranın miktarınca 2 ile 6 arası çok sıkı bir diyetle işi biter.

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Buna katılmıyorum. Plaj vücudu denen vücut çok küçümseniyor. 6 ayda kesinlikle olacak iş değil. Hele kişi çok kiloluysa yada çok zayifsa yada skinny fatse her neyse farketmez imkansız diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok zayıf olan için zor. Fakat belli bir kas kütlesi olan ve %15 yağ oranında olan kişi iki ayda yapar. Ben 4 aya 25den 15e düştüm. 25 olan bir 6 7 aya 12 olur. Kas kütleside iyiyse olur. Fakat çok sıkı diyet lazım. Ben tuz ve baharat bile yemedim. Çok dikkatli ve disiplinli olmak lazım cheat bile yapmadım. Tatlı felan kokusunu bile almadım. Böyle yaparsanız olur.

• O sürede istediğin vücuda yaklaşamadıysan beslenme düzeninde bir sıkıntı var bence

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semavi7 kullanıcısına yanıt
    Dostum bu arkadaşın belli bir spor geçmişi var yalnız. Varolan kutlesini güzelce define etmis. Yoksa 6 ayda oyle bir değişim olmaz. 6 ayda mükemmel beslenme + beslenmeyle iyi şeyler olur olmasına da. Bu ise yeni başlayanlar ilk birkaç ayını hiç ediyor zaten. Ben mesela 10 aydır çalışıyorum. İlk 4,5 ay çok bilinçsizce yaptim saçma sapan gereksiz yüksek volume antreman, beslenme desen çöp. Başlangıçta suanki tecrubemde olsaydım 10 ay değil 6 ayda suanki halimde olurdum büyük ihtimal. Ben hiç görmedim bu zamana yeni başlayıpta hem antremani hem beslenmesi harbi düzgün adam. Yavaş yavaş bilincleniyor insan. Sonuç olarak hayla dediğimin arkadasindayim sıfırdan başlayan biri 6 ayda plaj vücudu yapamaz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 27 Ağustos 2017; 23:30:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.