Şimdi Ara

Hedef puanlamasında yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalyada fen lisesinde 11.sınıf öğrencisiyim, hedefim bilgisayar veya uzay mühendisliği okumak itü,koç,boğaziçi gibi yerlerde. Öncelikle ygs den sıralamam ve ortalam puan olarak ne olması lazım ki lys de rahatça aşağıya çekebileyim.. Daha açıkça anlatıyım örneğin itü ilk 4 binle alıyor bilgisayarda ben ygsden 10 bine girip lysde 4 bine kolayca çekebilirmiyim bir de puan olarak 'ortalama' ne almam gerektiğiyle ilgili aydınlatırsanız sevinirim Şimdilik not ortalamam:95

• onu bunu boşver benim kuzenimde fen lisesi mezunu 293 puan aldı tıp istiyodu demek istediğim sadece çalışmaya odaklan tercihleri şimdiden bu kadar ayrıntılı hesaplaman gereksiz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puan olarak hedeflemek mantıksız olur. sonuçta Her sene 4000e denk gelen puan değişiyor. Sıralama hedefin olsun puan hesap etmene gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su kadar yapsam yeterciler hep patliyor bilgin olsun.

• cheerfulmind kullanıcısına yanıt
    Şu yüzden puan sormuştum sınavlarda genel sıralama olmadığı için puana bakılıyor şimdilik örneğin 400-450-500 arası alcağımda şu yetersiz şuna çalışayım ki garanti olsun diye ortalam istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subutay Kesgin

Su kadar yapsam yeterciler hep patliyor bilgin olsun.

Aynen denendi onaylandı

• quote:

Orijinalden alıntı: BaySkill

Şu yüzden puan sormuştum sınavlarda genel sıralama olmadığı için puana bakılıyor şimdilik örneğin 400-450-500 arası alcağımda şu yetersiz şuna çalışayım ki garanti olsun diye ortalam istemiştim

Net olarak hedef koyabilirsin ama 'tamam bu yeter heralde' diye düşünme daha iyisini yapmaya çalış. Sınırda dolaşmak riskli

• cheerfulmind kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim herkese

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.