Şimdi Ara

Hedef Tm 50k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam gibi çalışmaya yeni başladım tyt mat konularının 3/1 i bitti sosyal konularında sıfır sıkıntıyım aynı şekilde Türkçe öyle geriye tyt ve ayt matematik ve edebiyat kalıyor (edebiyattada fena sayılmam) sizce mümkünatı var mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Var kardeşim çalışırsan her şeyin mümkünatı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım deneyeceğim ama boş motivasyon olması için bu sözlere gerek yok eğer söyleminiz bu yüzdense sadece insanların neye inandıklarını görmek istiyorum teşekkürler fikrin için her ne ise

• Hocam küçük hesaplar yapma. TM 50K dediğin nedir? Eşit ağırlık bazında bir sıralamadan bahsediyoruz hatırlatırım. 15K hedeflemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 15 Aralık 2018; 2:29:40 >
  • QuicklyMove Q kullanıcısına yanıt
    Çok çok iyi bir temel sahibi olmadığımdan hedefimi bu olarak belirledim tabi tmde büyük oynamalar mfden daha mümkün demek istediğiniz gibi

• Hermesbird H kullanıcısına yanıt
    Herkes çok çok iyi temelle başlamıyor zaten. Çoğumuzun temeli ortalama seviyede.

• Hermesbird H kullanıcısına yanıt
    Niye boş motivasyon veriyim kardeşim 200k dan mezuna kaldım disiplinli bir çalışmayla konularım neredeyse bitti tyt 80lerde ayt 60larda yapıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm 10k mezuna kalmak
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi denemede tyt 80 ayt 60 yapıyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.