Bildirim
Hedef Tm 50k
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Var kardeşim çalışırsan her şeyin mümkünatı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım deneyeceğim ama boş motivasyon olması için bu sözlere gerek yok eğer söyleminiz bu yüzdense sadece insanların neye inandıklarını görmek istiyorum teşekkürler fikrin için her ne ise
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam küçük hesaplar yapma. TM 50K dediğin nedir? Eşit ağırlık bazında bir sıralamadan bahsediyoruz hatırlatırım. 15K hedeflemeni öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 15 Aralık 2018; 2:29:40 >
Çok çok iyi bir temel sahibi olmadığımdan hedefimi bu olarak belirledim tabi tmde büyük oynamalar mfden daha mümkün demek istediğiniz gibi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Herkes çok çok iyi temelle başlamıyor zaten. Çoğumuzun temeli ortalama seviyede.
Niye boş motivasyon veriyim kardeşim 200k dan mezuna kaldım disiplinli bir çalışmayla konularım neredeyse bitti tyt 80lerde ayt 60larda yapıyorum
hangi denemede tyt 80 ayt 60 yapıyorsun?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X