Şimdi Ara

tm 10k mezuna kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilkent econ %50 gitmek istiyodum ama 5 senede zam oranlarının nasıl olucağını kestirmek mümkün değil. 10k ile yıldız teknik iktisatta yazmak istemiyorum. mezuna kalırsam hedefim ilk 500 olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıldız bence güzel seçenek 1 sene önce sorsanız mezuna kalın derdim ama cidden o sınav anı çok kumar işi. ben de 5k'dan kalmıştım amacım ilk 100'dü denemelerim çok güzeldi ama ayt edebiyatta paragrafların hepsinde batırınca (edebiyat kısmında yanlışım yok) 1.8k geldi ve doğal olarak tatmin etmedi. Bu yüzden bu kumarı iyi düşünün.

• kesinlikle kal ve ilk 1k'ya oyna. sakın ben zaten fena olmayan bir sıralama yaptım çok da kasmayayım psikolojisine girme. tek senede calculus 1-2-3-4 verecekmiş gibi matematik çalış. zaten iyi bir okulda econ okuyacaksan iyi olman gerekecek. şimdiden bölümdeki matematiği iyi adam olmaya hazır ol. tyt fene sayısalcılardan iyi çalış, ayt edb1 konusunda ne yapılacağını sen bilirsin zaten.

şimdiden bol şans ve hayırlı olsun.

• Ailen kalmana izin veriyorsa kal bence. Ben olsam hukuk yazardım. Bana pek izin yok kalmama,yozgat bozok sınıf öğretmenliği düşünüyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thevictorious kullanıcısına yanıt

hocam sizce ne zaman çalışmaya başlamalıyım peki

• Petruccio P kullanıcısına yanıt

hocam ailem sıkıntı çıkarmıyor ama halen kararsızım

• kal kalabiliyorsan hedefin dediğin gibi 500 olsun, seneye odtü econ bile 600-700'le kapatabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşgünkalaintegral -- 22 Temmuz 2024; 11:41:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7. mezuna kalmak?
    geçen yıl önce açıldı
    10 binden mezuna kalmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendine şu soruyu sor. Ailen bilkentin parasını sana verse ortalama 350k cebine girse şu an, bi yıl daha mı hazırlanmak istersin burslu kazanacağın kesin zaten, yoksa parayı okula verip okul mu okumak istersin?

• benim bugüne kadar öğrendiğim en kıymetli şey koşulsuz iş ahlakı hocam, çalışmanın yeri saati zamanı süreci olmaz, kafadan şu aylarda çalışılır bu aylarda çalışılmaz şu zaman yapılır bu zaman yapılmaz şu yorar bu yormaz diye şeyler uydurmadan, müsait oldukça çalışmak gerekiyor her zaman. 1 ay önce başlarsam tükenirim zart zurt gibi şeyler yok, 5 sene boyu bi ton ıvır zıvır derse çalışacaksın zaten, gideceksin iş hayatında uğraşmadığın ayak oyunu kalmayacak, hayat sürekli hareket halinde, kafadan kendine yorgunluk üretmemek lazım. bugün oturup başlarsan da olur, dinlenmek istersen de olur. sen sene sonunda 37 38 ayt mat yapmış olacak kadar çalış. bak ben bu dönem epey esaslı bir dersi 3-4 ay çalışmadım, ama son 3 hafta kütüphanelerde sabah 9 akşam 12 yaptım. kendimi o kadar yormamın sonucunda verdim 7 kredilik dersi. zaman yaysam daha çok uyur, daha az yorulur, daha rahat verirdim. kendini zora sokmayacak şekilde sınavı fullemeye odaklan. lise dersleri çok çerez iyi bir üniversiteye girdiğin gün komik gelecek sana düzeyi.

• hocam belki motivasyon olur ben de 2020de sayısaldan 56k sıralama yapmıştım hedefim iyi bir yerde endüstri mühendisliğiydi. sonucumdan memnun olmadığım için o yıl mezuna kalıp ea ya evde tek başıma çalışmaya karar verdim. hedefim de iktisattı 2021de 4k sıralama yaptım itü ekonomideyim hayatımda verdiğim en iyi karar olmuş mezuna kalmak. tabii bu süreç güllük gülistanlık geçmiyor varınızı yoğunuzu bırakıp sadece tek derdiniz köpek gibi çalışmak olmalı yoksa başka şekilde o bir yıl geçmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sabancı galiba son 4 yılda %1100 zamlandı. Suan 1.1m tl yıllık diğer özellerde çatır çatır her sene x2 yapıyor. Ailenin dolar geliri veya dolara göre erimeyecek maaşları olması gerekiyor bence. Bunu hesaaba katıp kalmalısınız eğer zorluk cekmezlerse ben yazardım ama zorluk cekme ihtleri varsa ve 50 burslu gidersin senin okuma hayatından bazı tavizler vermen gerekirse bunu düşünmen lazım. Zaten ilk mezununuz olcak galiba.

• behindhand kullanıcısına yanıt

hocam bilkentin parasını bana verip bir yıl daha çalışmak isterim tabi ki

• thevictorious kullanıcısına yanıt

haklısınız hocam. mentali toplayıp belki bir tatil yapıp çalışmalara başlamam lazım

• KemalettinKamu kullanıcısına yanıt

hocam bilkentin her sene ücreti aynı olucağını bilsem giderim ama seneye büyük ihtimalle 500-500b vericem. ondan sonraki sene yine daha fazla. bu beni düşündürüyor

• Shesmovedon kullanıcısına yanıt

sizin adınıza sevindim hocam en iyisini yapmışsınız. ben de büyük ihtimalle evde çalışıp köpek gibi çalışıcam

• up

• Hedefin akademi consulting big3 mastercard ratings şirketleri top tier bankalar değilse ytü yaz mezun senende vereceğin eforu sağlam bir cv oluşturmaya verip iyi yerlere gelirsin. Ama hedefin ilk saydıklarımsa ve ilk senense mezuna kalıp ilk 500e oyna.

• hocam hedefim söylediğiniz yerler. ilk 500 olmazsa itü ekonomi istiyorum

• YTÜ İktisat yaz yoluna bak 10k dan mezuna kalmazdim ben olsam

• UncleGrndpa kullanıcısına yanıt

hocam büyük ihtimalle ytü yazıcam gibi duruyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.