Şimdi Ara

MEZUNA KALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 12.sınıftayken herkes mezuna kalmaktan öcü gibi bahsederdi.Biteceksin mahvolacaksın en kötü senen olacak tarzı konuştu insanlar.Şunu söyleyeyim 12 de çalışmayan adam mezunda hiç çalışmaz.Bu doğrudur.Fakat 12 de çalışıp istediği yer gelmeyen ve idealleri olan biri mezun senesinde yüksek ihtimalle başarılı olacaktır.Ayrıca bu sürecin ona kattığı disiplin çalışkanlık sabır gibi nitelikler gelecek hayatında da ona katkılı olacaktır.

Benim mezun senem ne ara geldi geçti hatırlamıyorum.Tavsiyem dershaneye gitmemeniz sadece denemelere yazılmanızdır.

Yüksek hedefler koyun.Koçluk almayın.YKS youtuberlarını izlemeyin.Çok çalışın.Güzel günler göreceğiz.

• Sonuna kadar doğru bir başlık.

• imkanı olan ilk seneden gitsin arkadaşların hazırlıkta ingilizce öğrenip gezerken sen yine aynı konulara çalışıyorsun amelelik resmen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mezunluk konusunda bir şey diyemem ama koçluk dershane konusunda kesinlikle katılıyorum, hatta devamsızlığı sorun etmeyen bir yerdeyseniz okula da gitmeyin en iyi hocalar yt'de var. ama bunu anlatmak çok zor oluyor ben açığa geçtiğimde hayatta tanıdığım 1 kişi bile desteklememişti, 10.sınıftan sonra da tek bir özel ders bile almadım, almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 4 Mart 2024; 17:8:23 >
  • daxpc kullanıcısına yanıt
    yt de birçok hoca dolandırıcı bence.orada da iyisini seçmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D8559CE4 -- 4 Mart 2024; 18:24:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • güzel tavsiyeler, yuruyenantiwoke

• mezuna kalmak güzel bişey de en az bi 50k yaptıysak güzel yoksa cırt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    # Mezuna kalmak #
    10 yıl önce açıldı
    7. mezuna kalmak?
    geçen yıl açıldı
    Mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    O7

• Youtubede popüler hocaları izlemeyin izlettirmeyin, işini özveri ile yapan kıyıda köşede kalan hocalar sizleri hedefinize doğru şekilde ulaştıracaktır.

• az biraz google kullanmayı bilmek yetiyor ona da. 11. sınıftayken bir günümü verip platformdaki en iyi hocaları nokta atışı bulmuştum dh'den MEZUNA KALMAK  yks'nin en önemli kısmı doğru hocayı bulabilmek

• cappy34 C kullanıcısına yanıt
    Adamına göre ya.Görkem şahin popüler ama gayet kaliteli.Ama matematiğe bakarsan rm mert vs boş adamlar dolu

• daxpc kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle

• .

• Mezuna kaldım 12. Sınıfta hiç çalışmadım sadece mecburen okul denemelerine giriyordum kitap bitirmeyi bırak adamakıllı bir konuyu bitirmedim. Mezuna da ailemin zoruyla kaldım. Kış tatiline kadar neredeyse hiç çalışmadım, inat ettim mezuna ben kalmak istemediğim için. Kış tatiline 1-2 hafta kala matematikten limit türev integral için özel ders almaya başladım. Tekrar dejavu yaşayacağımı fark ettim. İnsanlar yine gidecek ben yine mezuna kalacağım motivasyonuyla ders çalışmaya başladım. Fenden genel olarak hoslanmiyordum ve 2021 yksde matematik çok zor geldiği için ayriyeten matematiği sevdiğimden ötürü çok fazlaca matematik çalışıyordum günde 4-5 ayt mat denemesi bitirdiğimi hatırlıyorum. Sonuç olarak resimde gördüğünüz gibi bir sonuç yaptım. Mezun senesinde dershaneye gittim ve hayatımdaki iyi ki dediğim şeylerden. Dershane bir düzen kaynağı, sosyallik kaynağı, rekabet kaynağı vs. vs. normalde bu kadar yazmayacaktim ama konuyu açan arkadaşın bir konusunu daha gördüm insanları ne kadar negatif etkileyebileceğinin farkında değil sanırım hayata bakış açısı tamamıyla negatife yönelmiş olacak ki tüm her şeye negatif bakıyor. Diyeceğim o ki mezuna kalmak kötü bir şey değil hatta benim açımdan pozitif bir şeydi. Ben süper bir sonuç çıkarttım demiyorum ama sonuçta şu an bir yerdeyim ve bir şeyler için çabalıyorum. Demem o ki hedefleriniz, istekleriniz için çabalayın... Herkese iyi çalışmalar. MEZUNA KALMAK

• rdvaNss R kullanıcısına yanıt
    Hocam sınav sonucunuz çok güzel.Gerçek bir başarı örneğisiniz.Fakat beni biraz yanlış anladığınızı düşünüyorum.

• Hocam öncelikle teşekkür ederim. Yazdıklarımı tekrar okudum bazı yerlerde fazlaca agresif olmuşum, kusura bakmayın. Fakat YKS sonrası tam liste konunuzu okuyunca içim çok karardı sizin kadar tecrübem yok bundan mütevellit belki daha pozitif bakıyorum hayata. Ama hala bazı yerlerde çok karamsar olduğunuzu düşünüyorum. Buraya böyle agresif yazmamın da o konuda yazdiklariniz oldu sanırım. İyi akşamlar 😊

• Öncelikle mezuna kalmak hayatın sonu değil.MEZUNA KALMAK 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.