Şimdi Ara

Mezuna kalmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saatte uyandım sebepsizce, hala diyorum keşke çalışsaydım, keşke sene boyu lol, cs go atmak yerine günde 20 mat çözseydim... pişmanım ve mezunum tüm lise arkadaşlarım universitede, sınıfın en aptalı bile 2 yıllık gitmiş, bizim sınıfta sözde en iyi (!) bendim fakat üniversiteyi kazanamadığımı duyan lise arkadaşlarım tşk geçiyor "aaaa radioactive nası kazanamamış?" Şuanda bir çok arkadaşımın universitede ilk günü ve ben ise yatakta uzanmış işsiz bir biçimde dhde geziyorum,

mini.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110466879&p=1

Şu konuyu görmek bile insanın zoruna gidiyor, akrabalarınızın "ama sen zekiydinnn .s" şeklinde inceden laf sokmalarını duyduğunuzda cevap veremiyorsunuz. Ama hepsi haklılar, çabalamadım, uğraşmadım lolde platin nasıl olurum diyip gecenin 4ünde dereceli atıcağıma oturup bir mat videosu izleseydim böyle olmazdı, ama biliyorum bu sene farklı olucak, öyle olmak zorunda, yoksa ailemin tüm emeğini boşa çıkarmış olurum, sildim tüm oyunları geçen seneden çok farklı biri oldum, bayramda bile misafirlere selam verdikten sonra odama girip mat kastım bunun tek sebebi pişmanlık duygusu başınıza gelmeden ders almıyorsunuz, sene boyu yatıp cs atmak gerçekten kolay fakat hayatın gerçekleri var sınav gibi, bu yüzden 12ler ve 11ler bugünün işini yarına bırakmayın çünkü yarınların sonu gelmiyor,

ve tek yaptığınız şey facebookta üniversite kazanan arkadaşlarınızın "Itu - Makine -mutlu hissediyor" postlarını beğenmek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 28 Eylül 2015; 8:21:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Aynı durum bende de var. Aslında daha önce forumlarda görüyordum "Bütün arkadaşlarım üniversiteye gitti yaaa bi ben kaldım" diye söyleniyorlardı. Gördüğümde "ne var gitmişse gitmiş işte" diyordum ama öyle olmuyormuş. Şimdi aynısı başıma geldi. Uzun süredir evden çıktığım da yok, iyice asosyal oldum. Geçenlerde dışarı çıktığımda üniversiteye kapak atmış bi arkadaşımı daha gördüm. Mütevazilik ayağına alttan alta laf sokmalar, "bak ben yaptım"lar "ya sen hepimizden zekiydin ben bile kapak attım sen niye yapamadın"lar. Cevap veremiyorsun haliyle. Ve gerçekten başına gelmeden bilemiyormuşsun. Sırf bu pişmanlık yüzünden uyku düzenim harap oldu. Omuzlarım çöktü, yüzüm zayıfladı, tüm vücudum zayıfladı. Uyan, hemen derse otur, akşam yatana kadar tekrar et. Hani verdiğim tek mola arada bir foruma girip iki yazı okumak. Tüm aktivitem bu.

Ama tüm bunlara rağmen "umarım karşılığını alırım" diye düşünmüyorum ben yada "bak ben kazanmak için bu fedakarlıklarda bulundum hadi ver istediğimi" düşüncelerine de kapılmıyorum. Beyin bedava diyen adamın kafasındayım "Çalıştım ya, gerekeni yaptım, baktım, akşam attım hafızaya" İşin esprisi bir yana, gerçekten hakkıyla çalıştığıma inanıyorum ve karşılığını da alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirumar -- 28 Eylül 2015; 7:57:07 >

• yaparsın inşallah. geçen sene gibi olmayacak demişsin zaten kendine iç dengeyi sağlamışsın bu yeterlidir hedefin için iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okula giderken zar zor bu saatlerde kalkan ben şimdi 7de kalktım..bazı şeylerin değişmesi gerek artık..o arkadaşların ne dediklerini veya sizin hakkınızda ne düşündüklerini unutun..onlar söylediği gibi unutuyolar ne dediklerini..Ama biz bize söylenenleri unutmuyoruz..:((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ben de mezunun. Lol oynamak (aşırıya kaçmadan) ders çalışmayı etkiler mi? Zaten tüm gün evde olucaz. Akşamları bi kaç maç atmanın sakıncası olur mu?
    Keşke arkadaşım gel sana lol öğreteyim dediğinde gitmeseydim.

• jedilerinjedisi kullanıcısına yanıt
    Bir şeyi seviyorsan ama ona çok bağımlıysan. Bağımlılığı azalt. Ben CSGO oynuyordum daha doğrusu yıllardır CS oynarım. Ama csgo'yu bıraktım geçen seneden beri. Ayrıca büyük bir sitede CSGO editörüyüm. Oyunu oynayıp hemde editörlüğe vakit ayırmak fazla olurdu. Bu yüzden editörlüğü seçtim. En azından sohbet edecek bir çevrem oluyor. Bağımlılığını azalt ama birden bırakma ki zaten bırakamazsın.

Bende mezuna kaldım 310 puan aldım TM3'ten ameliyat oldum rahatsızlandım vs. çok eksik oldu. Bu sene tam derslere başladım hastalığım nüksetti 10 gündür yatıyorum. Haftaya diğer hastalığım için ameliyat olacam kafadan 1 ay yine gitti. Tek eksiğim Matematik ve Türkçe dil bilgisi desek yeridir. Sosyalim çok iyi ama tekrar etmem lazım bunu derslerle değilde soru ile tekrar edeceğim.

Bakalım neler olacak. Dershanelere gidenler burada neredeyse üniversite ile alakasız tabiri caiz ise aptal insanlar. Baba paraları var zaten özel okula git işte boşuna dershaneye gelip trollük yapmanın mantığı yok. Beğenmezsem farklı bir yere gideceğim. Sırf rahat olsun diye etüd merkezi seçtim dershaneden pek farkı yok. :)

Düzeltme. Aile baskısı hakkında.

Arkadaşlar anneniz babanız baskı yapıyorsa bunu azaltır yeter ki çalışın. Benim ailem pek baskı yapmasa da diğer akrabalar neden çalışmadın diyor. Halbuki hayatta yaşadığım zorlukları bilmelerine rağmen bunu doğru idrak edemiyorlar. Bu sene elimden gelen en iyisini yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 28 Eylül 2015; 8:49:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jedilerinjedisi

Bu sene ben de mezunun. Lol oynamak (aşırıya kaçmadan) ders çalışmayı etkiler mi? Zaten tüm gün evde olucaz. Akşamları bi kaç maç atmanın sakıncası olur mu?
    Keşke arkadaşım gel sana lol öğreteyim dediğinde gitmeseydim.

Hocam eğer arkadaşlarla atiyosaniz en az 3 el atarsın, ts varsa 5 el.
    Hiç bulaşma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    # Mezuna kalmak #
    10 yıl önce açıldı
    7. mezuna kalmak?
    2 yıl önce açıldı
    Mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendw aynı durumdayım hocam kıl payı hukuk kaçtı çalışmadığıma pişmanın lisede dersleri salladığıma pişmanın obpem düşürmese hukuktaydım şimdi
    Ama benim çevremde böyle dalga geçenler yok hem boşver onları üniden mezun olduktan sonra görcen bide onları iiş ararken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 28 Eylül 2015; 8:56:10 >
  • Okuldan nefret eden ben, okulu özlemeye başladım.Bütün bir yıl evde yalnız başımayım.İtler, köpekler gibi pişmanım çalışmadığıma.Geçen dışarı çıktım.Bu sene 12'ye geçen okuldan 4-5 kişiyle karşılaştım.Sıralama soruyorlar.Söyledim, düşükmüş yea falan diyorlar.O an da 5'ine de yumrukla dalmamak için zor tuttum kendimi.Okul arkadaşlarımdan kazanan birisi de bir ortamda karşılaştığımızda gülerek ortamdan uzaklaştı.O değil de benim gibi seviyesi çok çok iyi olanların çalışmayıp da haketmediği sonucu alması, üstelik akrabasından elin kırk kat yabancısına kadar hepsinden küçümseyici sözler işitmesi çok koyuyor.

Ama bu hayatta keşke demeyi değil, nasıl yaparım demeyi öğrendim artık.Bu sene "Ben bu oyunu bozarım."
  • İnternetten oyuna dair tüm hesaplarında sil hatta sosyal hesapları kapat veya dondur da insanlara takılma onların önyargıları senin başarınla ters orantılı olacaktır sen calismana bak.

• Başkalarının dediklerini takmıyorum da seneye üniye başlayınca alt sınıflarla birlikte olucam sürekli o koyuyo yani sınıfta kalmak gibi bişey.Aman nolcak mezuna kalırım diyen 12ler iyi düşünün 1 senenizi verince herşey düzelmiycek sadece kötünün iyisi olacak sene atlamadan hedefine ulaşma sansı 1 kez geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

Başkalarının dediklerini takmıyorum da seneye üniye başlayınca alt sınıflarla birlikte olucam sürekli o koyuyo yani sınıfta kalmak gibi bişey.Aman nolcak mezuna kalırım diyen 12ler iyi düşünün 1 senenizi verince herşey düzelmiycek sadece kötünün iyisi olacak sene atlamadan hedefine ulaşma sansı 1 kez geliyo

Kardeşim ilk sene mezuna kalmak artık sıradanlaştı.insanlar 20-21 yaşlarinda sınava giriyor(bende) evet haklisin giden günler geri gelmiyor onun için şuan zamanını bu düşüncelere harcama kafani böyle şeylerle yorma derim yoksa tekrar pişman olursun.bende sen gibiydim çok takardim ama hayat işte geldiğin nokta daha beter olunca hep keşke diyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zillidüdük -- 28 Eylül 2015; 10:01:55 >
  • O konuda haklısın ama yüksek puanlı ünilerde öyle oluyo sanırım yoksa 60-70k sıralamalı bi üniye gitsen 2.defa da kazanan kaç kişi bulabilirsin ki

• quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

O konuda haklısın ama yüksek puanlı ünilerde öyle oluyo sanırım yoksa 60-70k sıralamalı bi üniye gitsen 2.defa da kazanan kaç kişi bulabilirsin ki

Hayır kardeşim seviyeyle alakalı 100k-200k daki adam 60 k ya girmek için bekler 2-3 sene.dediğim gibi bunlarla kafani yorarsan yine keşke dememen için bir neden yok.geçen sene kaç bindeydin?

• Rc; aynı durumdayız tamamen. Sen akrabaların dediğine takılma. Bu sene hiçbiriyle görüşmüyorum sadece bayramda birkaçını gördüm işte o kadar. Kazandığında da peşini bırakmıyorlar arkadaşlardan biliyorum. O yüzden hiç mi hiç takma sen sadece derse odaklan. Çoğu ordinaryus gibi konuşuyor deli olmamak elde değil ama takılmamak gerek dediğim gibi.

jedilerinjedisi; "aşırıya kaçmadan" oynanmıyor o tarz oyunlar malesef. Hele bir de arkadaş ortamı olduğunda kara delik gibi çekiyor içine meret. Ya kalan 1 saati de akşam yaparım bir oyun daha atayım diyerek başlıyosun sallamaya devamı malum işte. Sakın öyle bir hata yapma 9 ay sabret, sonraki 3 ayda oynamaktan bıkacağız zaten
  • Yaparsın inan yaparsın o senle dalga geçen akrabalarina karşi göğsünü gere gere "KAZANDIM" demek çok zevkli olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: AquaSs

Rc; aynı durumdayız tamamen. Sen akrabaların dediğine takılma. Bu sene hiçbiriyle görüşmüyorum sadece bayramda birkaçını gördüm işte o kadar. Kazandığında da peşini bırakmıyorlar arkadaşlardan biliyorum. O yüzden hiç mi hiç takma sen sadece derse odaklan. Çoğu ordinaryus gibi konuşuyor deli olmamak elde değil ama takılmamak gerek dediğim gibi.

jedilerinjedisi; "aşırıya kaçmadan" oynanmıyor o tarz oyunlar malesef. Hele bir de arkadaş ortamı olduğunda kara delik gibi çekiyor içine meret. Ya kalan 1 saati de akşam yaparım bir oyun daha atayım diyerek başlıyosun sallamaya devamı malum işte. Sakın öyle bir hata yapma 9 ay sabret, sonraki 3 ayda oynamaktan bıkacağız zaten

Tek yaptiğim şey arada sirada ders videolarini durdurup muzik dinlemek. Ozellikle geçmişe goturen muzikler harika oluyor, mesela helloween dinlemek, cs atmaktan daha zevkli geliyor artik.

• Kanka bu sene olucak kendine inan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

Kanka bu sene olucak kendine inan

Umarım sonuçlar açıklandığında şu konuyu sevinçli bir şekilde editlemek nasip olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

Kanka bu sene olucak kendine inan

Umarım sonuçlar açıklandığında şu konuyu sevinçli bir şekilde editlemek nasip olur.

Editleriz beraber

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.