Şimdi Ara

tm 10k mezuna kalmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En mantıklı tercih eğer hukuk istemiyorsan sıralamana YTÜ İktisat yakışır umarım yerleşirsin geçen sene 20k dan aliyordu 15 bininci garanti girerim diye düşünüyordu giremediler sende buna göre tercih yap kral bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UncleGrndpa kullanıcısına yanıt

hocam geçen sene yıldız iktisat 10k,işletme 12k ile kapamış. bunların arkasına ne yazabilirim hiç bilmiyorum

• özel yazmayacaksan, boun gsü itü odtü vs. gelmiyorsa mezuna kalmanı tavsiye ederim.

• AvşalıTavşan kullanıcısına yanıt

hocam ytünün bu yükseliş trendi bu senede devam eder gibi duruyor. ytü iktisat 5-6k, ytü işletme 8-9dan alırsa şaşırmam. 10k ile istanbul üni ya da marmara yazmak pek içime sinmiyor açıkçası

• sen de haklısın hukuk istemeyene yazacak alternatif kalmadı, bence bu noktada en iyi seçenek bölüm yerine okul seçmek. bulunduğunuz yerde en iyi olmak yerine en kötülerden birisi olmak her zaman daha iyidir çünkü etrafınızda sizi yukarı çekecek çok fazla insan olacaktır. o yüzden ytü yerine şahsen boğaziçi gsü itü'nün alternatif bölümlerini düşünebilirsiniz.

• hocam neye karar verdin

• mahseer898 kullanıcısına yanıt

hocam halen kararsızım. ytü gelmeme ihtimali var. her saat karar değiştiriyorum

• hocam bende ea 12k yaptım ytü işletme ve marmara işletme araya kolpa tercihler yazdım.Umarım şansa ytü gelir yoksa bende mezuna kalmayı düşünüyorum.

hocam 4-5 gün baya bir araştırma yapıcam. kampüsleri gezip karar vericem

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

hocam consulting big3 falan boşver de 10 güne kupa maçı var malum takımla yönetim immobile rafa harici transfer yapmadı neciple colleyle oynuycaz yine ekim kasımdan havlu atarsak intihar gelicek artık bu sene

%100 ingilizce işletme zaten gelmez %30'unu yaz hocam sonra bana dua edeceksin 55bin olmasının tek sebebi milletin %30 muhabbetini bilmemesi, zaten istediğin dersi ingilizce seçebiliyorsun.

ytü işletme %30'u yaz kafan rahat geçir tercih dönemini.

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

hocam siz bütün parayı rafayla immobileye yatırdınız. defans hattı tamamen yok. kanat rotasyonu yok

• hasan avrat bizi fena ketenpereye getirdi gerçekleştirdiği adam akıllı vaadi yok gerçi anç denilen lavuk yüzünden eldeki çöplerden de kurtulamıyoruz ama sen madem 200 ülkenin kapısını 5 dakikada açıyorsun bi yolunu bulacaksın. ama cidden kupa maçını merak ediyorum inanılmaz bir atmosfer olacak 80 bin tane holigan karşı karşıya kavga falan çıkmaması imkansız birşey

hocam beşiktaş bu rafa silva immobileye bu kadar parayı nasıl verebildi anlayamadım. rafa silva 3 yıllık imza parası dahil 25-28m euro,immobile 2 yıllık 12m euro

süper kupa maçı çok enteresan geçicek. eğer uzatmalara giderse maç futbolcular sıcaktan perişan olur

valla sergen gittikten sonra takip etmiyorum onuru tayfuru evlere senlik kadro var. gs sampiyon kadrosunu korudugu surece de sansimiz yok adamlarin her mevkisi iyi bu sene de 10-15. hafta arasinda havlu atariz bize bir feda donemi daha gerekiyor eski ruh gitti komple

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

hocam bizim daha orta sahamız yok. sizle oynayacağımız maça orta sahada büyük ihtimalle kaan torreira çıkarız. sizin takımda kadro planlaması çok yanlış yapıldı

• uppp

• uppppp

jk 3-1 falan alır gs 60 gündür şampiyonluk kutluyor erden timur krizi zart zurt yıprattı baya mümkün değil alamazlar kupayı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • büyük ihtimalle mezuna kaldım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.