Şimdi Ara

Hedefi Büyük Olanlara - Mf 446. tavsiyeler - BİLKENT EE!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
227
Favori
47.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Derslerimin durumu fena değildi genelde matematik çalışıyordum, kendim gittim evde çalıştım ben dersane veya okul olmadı. Matematik olimpiyatçısı olduğumdan geometri ve matematiğim iyiydi
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Ben şuan bilkentteyim Elektrik konusunda en iyilerinden biri türkiyedeki belki de en iyisi. Ama avrupa da gideceğiniz ortalama üstü üniversiteler bilkentten aşağı olmayacak. Bildiğim kadarıyla sizin için fransaya gitmek daha kolay, O yüzden fransa dedim. İngilizce öğrenilmeyecek bişi değil. Hedefinizi yurtdışına çevirin ciddi manada bir abi tavsiyesi olarak diyorum. Galatasaray buna çok müsait bir ortam bundan yararlanın hocam, türkiyede kalırsanız sonra neden gitmedim diyebilirsiniz
  • Straight Edge Messiah kullanıcısına yanıt
    İmkan olmaması için bir sebep yok kitap ve geoyu konu içerisinde cevapladım, Ağırlıklı lys çalışın ygs denemeler üzerinden gidiyor
  • hikmet548 H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Bakalım. Peki boğaziçi endüstri veya bilkent ee veya cerrahpaşa tıp şuan çalışmaya başlasam başarabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağolun hocam geometri için güvender konu anlatımı demişsiniz ancak soru bankası bulamadım. Benim gibi biri için hangi sb daha iyi? İki sb alacağım iki tane söylerseniz kral olur.

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Galatasaray lisesini kazandığınıza göre belli bir başarı düzeyindesiniz ve sağlam bir çalışma ile kazanırsınızda ancak Söylediğiniz 3 bölüm birbirinden Acaip farklı bölümler ve farklı üniler. Benden size tavsiye mezun abi ablalarınızla konuşun. Öncelikle türkiye mi Yurtdışı mı karar verin. Ondan sonra daha mantıklı bir plan çizebiliriz
    Cumartesi de 8 saat yaptilar hocam :D. Bos derslerde test cozuyoruz sizce nasil yapayim? Her gun bi ders mi yoksa hepsinden parca parca mi? Pazar bi aktivite oluyo zaten. Bide okulla beraber birsuru kaynak aldik. Mesaj atsam ilgilenebilir misiniz?

• hocam pek vaktim yok hepsini okuyamadım belki cevaplamışsındır soracağım soruyu cevapladıysan alıntılarsan sevinirim.
    en son deneme netlerim 26 tr(dilbilgisi yapmadım),2 sosyal,15 mat,16 netlerim bu şekilde.çalışmaya 1 hafta önce falan başladım güvenderin %100 ygs mat 3 kitabı var onları bitiricem bu hafta ve ygs mat tekrarlanmış olacak bu sayede 20 nete çıkabilrim gibi geliyor.biyolojiye ilk defa çalışmaya falan başladım türkçede sıkıntım yok.sosyalide halledicem ama hedefim 32 tr 20 sosyal +30 mat +30 fen şeklinde.bu netlere nasıl ulaşabilirim 1 1.5 ay ygs konularını tekrar edicem daha sonra full deneme sb falan gidicem.mat için birey ygs karekök femsetler ve güvenderi bitiricem ve full bölüm denemesi çözücem.fende şuan palme takılıyorum.sence bu netlere 1.5 ay falan çalışıp sonra full deneme giderek ulaşabilirmiyim ? 1.5 ay diyorum çünkü lys net hedeflerim daha fazla ve daha fazla çalışmam gerekiyor o yüzden böyle bir zaman kısıtlaması yaptım

• Tmyim. 12.sınıfım temel liseye gidiyorum.Matematik temelim 0.Evet 0 hedefim 15-20 net. Geçen seneki ygs mattan 3 soru cözebildim gerilerini bos yaptım(evde yani yoksa ilk defa 12.sınıfım yanlis anlasimasin) 5 ayda 15-20 nete cikarabilirmiyim? video izliyorum hergün 2 saat ygs mat basit sorular cözmeye calisip konu calisiyorum örnekler vb, Neler yapmalıyım 15-20 net için. Lütfen bana yardımcı ol.

• hocam kaynak önerilerinde fem alın demişsiniz de kadıköy-akmarda dahi bütün gün aradığımda hiçbir yerin fem satmadığını gördüm artık bu saatten sonra fem bulunnmazmış dediler ben de o yüzden

karekök ygs mat

birey b geometri beyaz kitap

palme - fizik kimya biyoloji soru bankalarını almak durumunda kaldım

sizce femsiz çalışmak bir sıkıntı yaratır mı ? aldığım kaynakları bitirdikten sonra femleri (internetten satılıyormuş yeni baskıları diyorlardı) alıp onlara mı başlamalıyım yoksa direk denemelere mi yardırmalıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş tüm kaynaklar aynı olmuş ygs için benim geo gelişim serisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    kardeşim bahsettiğin sayıda kaliteli deneme bulmak çok zor, hangi yanyınları kullandın?

• hocam my mat ve my geo hakkında ne dusunuyorsunuz mata ve geo burdan calısıcam.
    Okulda ve dershande hocalar ygs lys birlikte goturun diyor malum okulda acildi 12 dersleride bindi ben 12 ve ygs agirlikli calismayi kasim sonu ygs konularini bitirince 12 +lys gitmeyi dusnuyorm lys biyoyu ygsden once bitiricem ama lys fizgi ygs sonrasina birakmayi dusnuyorum sizce bu sekile yetistirebilir miyim? Dershane baya yoruyor hafta ici bakalm nolcak

• falcon1881 kullanıcısına yanıt
    Zamanınız bolsa Daha 12. Sınıf değilseniz çözülebilir

Veya mat veya geonuz iyi değilse olabilir onun dılında kitapları uzun ama öğrenmek için iyi olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    sagolun hocam
  • Güzel konu
  • kalkulus notlari gelecekmi
  • Up

• Up

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.