Şimdi Ara

Hedefime ulaşmak için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu süreçte benimle beraber hazırlanan tüm öğrencilere ve lys'ye hazırlananlara selamlar.

Aslında konu başlıktanda anlaşılabileceği üzere belli, ben biraz daha ayrıntıya gireyim.

Ben sayısal öğrencisiyim. YGS de Sıralamam, YGS-1, YGS-2'de 120-123 bin.

MF-2 den tercih yapmak istiyorum, hedefim fen bölümü. Ve ulaşmam gereken sıralama ise 50-55 bin.

İstediğim bölüm 60 bin ile alıyor. Ancak garanti olsun diye 50-55 bin yapmak istiyorum. (Puanı yükselebilirde düşebilirde ondan önceki senede 76 binle almıştı insan korkuyor :D)

Sorum ise LYS'de yapmam gereken netler nedir? (Okuldan 37-38 arası bir puan gelecek).

Şimdiden cevap veren ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler. Umarım hepimiz istediğimiz hedefe kavuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyskyN -- 23 Mayıs 2016; 2:04:17 >

• Öncelikle merhaba, tahmini netlerim 35 mat 15 geo 15fkb yeterli olucaktır ortalama obp ile. İyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevabınız için teşekkürler :). Doğru okuldan gelecek puanı yazmamışım şimdi editlerim konuyu. Okuldan gelecek puanım malesef düşük. 37-38 arası bir puan geliyor. Bunu gözünüzde bulundurarakta bir tahmin yürütebilir misiniz? :)
  • Lys mat icin kaynaj onerebilir misiniz?

• Baska tahmin yok mu arkadaslar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.