MERHABA ARKADAŞLAR, FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR VE BURAYA YAZIP SİZLERİ DİNLEMEK İSTİYORUM.Ben Bir devlet kurumunda çalışıyorum 36 yaşındayım evliyim ve şunada açık öğretim Uluslararası İlişkiler bölümünde okuyorum.Ben önlisans mezunu olduğum için uluslararası ilişkilere 3. sınıftan başladım ilk sene pek umursamadım bu sene 8 dersten gırdım bırıncı donem notlarım ıyı.Bir hafta sonra ikinci sınavlara gireceğim.Çok çalışamadım ama kötü de değil bir haftam var çalışıyorum.Seneye 4. sınıfta olucam ilk dönem 9 ders var ikinci dönem 4 ders.Tek korkum ilk dönem bir ders dahi kalsam okulu bir sene uzatıyor.
Aslında benim 6 ay önce öğrendiğim birşey beni çok sevindirdi ve AÖF adalet okuyup hukuga dgs ile geçme imkanı oluyormuş.Ben Uluslararası ilişkilere daha fazla asılmaya başladım niyetim hemen bitirip adalet okumak ve dgs ye hazırlanmaktı.Bir hafta önce aöf ten öğrendim ki ben 2014 eylül ayında aöf adalete sınavsız kayıt yaptırabiliyormuşum.
Hedefim özelde hukuk okumak ve bu uluslararası ilişkiler benim işime yaramıyor.Bu sene geçerim ama seneye 9 ders cok agır ve kaldıgım dersı dırek bır sene sonra verıyor yanı 1 yada 2 sene kaybım olucak.
BENİM AKLIMA YATAN BU EYLÜLDE ULUSLARARASI İLİŞKİLeRDEN KAYDI SİLDİRİP DİREK ADALETE BAŞLAMAK VS DGS İÇİN DERSANEYE BAŞLAMAK VE BENİM İÇİN KİLİT NOKTASI OLAN DGS YE ODAKLANMAK.
Bence kaydını sildirme 4. sınıfa gelmişsin ayrıca adalet mezunlarına dgs ile dikey geçişi neredeyse kaldırdılar gibi bişey. Çok az öğrenci alacaklar yani