< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 21 Nisan 2021; 10:55:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
70KMH ile giderken 330KMH ile yanınızdan geçen bir araç nasıl görünür? İzleyin...
-
-
-
altımda Agera RS ile bu artizz mersocuya arkadan bir sellektör atmak isterdim.
-
O hızla viyadüğün ayağına filan geçirse neler olur acabaquote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
Bu mesaj silindi.
Adam ne olduğunu bile anlamadan hayata gözlerini yumar buyuk ihtimalle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlardaki medeniyete bak be 330la bile orta şeritten gidiyor.
Mermi gibi gitmenin tanımını yapmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: Malik the Mafia
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Işınlanıyor resmen.
330 la giderken arabanin içi bir 403 kadar relax ve sükunetli Yan koltukta uykuya bile dalinabilir o derecequote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmialtımda Agera RS ile bu artizz mersocuya arkadan bir sellektör atmak isterdim.
adam orta şeritte geçerken bir hapşursa ikisi de yandı
-
İlk defa ileri sarmadan izledim :) E63s amg gerçekten müthiş bir araba.
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
330 la giderken arabanin içi bir 403 kadar relax ve sükunetli Yan koltukta uykuya bile dalinabilir o derece
Alıntıları Gösteradamların yolu yol kardeşim. bizimki gibi kırık dökük yol değil. çok güzel top speed rolling yapılır bu yolda.
-
Tam bir bulldozer. Tork canavarı.quote:
Orijinalden alıntı: Enki
İlk defa ileri sarmadan izledim :) E63s amg gerçekten müthiş bir araba.
Dipgazda çamurluklardan tork fışkırıyor hatta sağa sola
Bu gene 850NM, bunun ağabeyi S65 AMG de 2300rpm de 1000nm basıyor... Arkaya dorse bağla çek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 21 Nisan 2021; 13:43:49 >
Vay be millet beni böyle görüyormuş demek ki kırmızı mermi misali ufukta kayboluruz
-
F16 mübarek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RS 6, M5 hepsi güçlü araçlar fakat e63 amg s en güçlüsü. Hocam dorse filan da sökmez bunlara.
-
Göz kırpmak kadar hızlı.
-
Vgözlenen-Vgözlemci=Vbağıl işlemini uygularsak (330-70=260) Bağıl hızı 260 olarak buluruz. Bu da duran bir kişinin yanından 260 ile geçen bir araba gibi düşünülebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: meyveli kaktöş
Vgözlenen-Vgözlemci=Vbağıl işlemini uygularsak (330-70=260) Bağıl hızı 260 olarak buluruz. Bu da duran bir kişinin yanından 260 ile geçen bir araba gibi düşünülebilir.Ayni zamanda ters yonde giden hizlari 130 km / saat olan iki arac gibi de olur mu ?
Ilginçmiş, Ben genelde 70 ile giden araçları görüyorum duruyor gibi gözüküyorlar. Geçici olarak çok kısa bir süreligine verdiğim rahatsızlık için üzgünüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 21 Nisan 2021; 14:37:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Adamlardaki medeniyete bak be 330la bile orta şeritten gidiyor. Mermi gibi gitmenin tanımını yapmış |
Çünkü uçak uçsun diye araba karada gitsin diye yapılır. Ondan uçmuyor mercedes. |
adamların yolu yol kardeşim. bizimki gibi kırık dökük yol değil. çok güzel top speed rolling yapılır bu yolda. |
|
adam orta şeritte geçerken bir hapşursa ikisi de yandı |
Geviş getirmenden belli de neyse..
|
altımda Agera RS ile bu artizz mersocuya arkadan bir sellektör atmak isterdim. |
Kim ne derse desin. Mercedes-Benz otomobilin gelebileceği en üst seviyedir ve hiç de değişmedi.
"Gökteki yıldızı tanrı, yerdeki yıldızı biz yarattık." - Karl Benz. |
Ayar oluyorum böyle kendisi dışındaki herkesi dünyadan habersiz zanneden tiplere.
|
Benzer içerikler
- fluence 1.5 dci motor yağı hangisi
- lastik yönü ters takılırsa ne olur
- opel corsa elektrikli alınır mi
- bmc megastar neden tutulmuyor
- telefonla arabada müzik dinleme bluetooth ile
- 2025 golf fiyat
- en az yakan arabalar
- chery sedan
- ford f-line fiyat
- mg marvel r fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X